עבור לתוכן

מזה Intel Rapid Storage Technology

Featured Replies

פורסם

מזה [h=1]Intel® Rapid Storage Technology ואיך אני מפעיל את זה[/h]לאחר התקנת התוכנה

מופיע לי ה SSD שלי ורשום פועל בתצורה רגילה

איך אני מפעיל את [h=1]Intel Rapid Storage Technology[/h]

פורסם

RST היא טכנולוגיה משולבת חומרה ותוכנה שמשמשת להמהרה של ביצועי הכונן הקשיח במחשב.

כדי לאפשר אותך עליך להיכנס ל BIOS של המחשב ובהגדרות ה SATA של הכונן להגדיר זאת.

יכול להיות שבחלק מהמחשבים זה עובד באופן שונה אבל כך לפחות אני מכיר את זה.

פורסם

מופיע לי ה SSD שלי ורשום פועל בתצורה רגילה

איך אני מפעיל את Intel Rapid Storage Technology

אתה לא צריך לעשות כלום. זה שכתוב פועל בצורה רגילה מציין שהכל תקין ועובד בסדר - במה שנוגע להתקני האחסון- SSD, דיסק קשיח וכונן אופטי. אתה יכול גם לראות מאפיינים בלשונית ניהול ושהכול פועל בסדר. כמו כן התוכנה הזו מופעלת כל הזמן ברקע וממטבת את הביצועים, ואין משהו מיוחד שצריך לעשות איתה מעבר לכך.

פורסם

מצטרף לדיון עם שאלה קשורה:

יש לי EVO 256, והפעלתי את rapid mode בתוכנה של סמסונג. האם כדאי להתקין בנוסף את IRST? הם קשורים אחד לשני (חוץ מהמילה rapid)?

פורסם

גם לי יש כונן EVO של סמסונג, והתקנתי גם את IRST בנוסף ל-rapid mode. אין קשר בין שניהם אבל ה-IRST מופיע בדרך כלל באתר של לוח האם בתור חלק מהדרייברים שלו. לדעתי חשוב להתקין את ה-IRST יותר מה-rapid mode, שאותו מפעילים רק כשיש זכרון ראם של 4GB ומעלה.

פורסם

IRST זהו פשוט דרייבר של אינטל לבקר הדיסקים שמחליף את זה של מיקרוסופט, במקרה והבקר מוגדר כ AHCI או רייד.

הדרייבר של מיקרוסופט הוא דיי טוב למצבים ללא רייד. לפעמים רואים שיפור של כמה אחוזים בודדים בדרייבר של אינטל. תלוי בכונן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים