פורסם 2004 במרץ 1221 שנים חבר'ה אני אובד עצות. לפני כשבועיים היו סופות רעמים המחשב שלי נכבה ומאז לא עלה כלומר אני שומע את הרעש של המאוררים וזהו המחשב לא מגיב המסך לא נדלק ... כלום ניסיתי להלחיף הכל (מעבד כרטיס מסך זיכרון ספק כוח ולוח אם) ועדיין שום דבר לא עזר אני עדיין שומע את המאוררים עובדים וזהו ניסתי לנתק את כל ה- HDD וה- CDRW ועדיין אותה תוצאה... מה יכולה להיות הבעיה של המחשב המסריח הזה??
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים מחבר טוב,הצלחתי לגרום למחשב הדפוק הזה לעלותאבל משהו מוזר.. המעבד שלי הוא 2800 XP אבל הוא מראה לי שהוא רץ על 1250 MHZמה יכולה להיות הבעיה ?
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים מחבר טוב - עשיתי את זהושניתי ב-JUMPERS ל- 12.5 וזה לא עזר...(יש לי את אותו לוח וזיכרון כמו שלך)
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים לוח דפוקלא היית צריך לגעת במכפלה זה מזהה לבדבכל מקרה בביוס אתה יכול לבחור מה המהירות של הבאס (FSB) פשוט תבחר שם 166
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים מחבר הלוח אדיר..והצלחתי לפתור את הבעיהה- CLK-SW היה על OFF הייתי צריך לשים אותו על אוןעכשיו אם אני הייתי שם את הלוח על AUTO כולם הוא היה מזההאבל זה ממש לא משנהכי זה עובדוהלוח אדיר ....
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים מחבר ובכן .... אני רק עכשיו התקנתי אותו בינתיים אין לי שום תלונות.לא יודע הוא נראה לא רע בכלל....
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים יש לו בעיות נוראיות של התחממות מעבד כי הוא נותן 1.72V למעבד במקום 1.65V.סיבה לזה היא שגיגהשיט התקמצנו ושמו PCB של 4 שכבות ולא 6 כמו בכל הלוחות הנורמליים, אז מטעמי דפיקות של הלוח הם העלו את המתח של המעבד כדי שיהיה יציב יותר, אתה עוד תסבול מבעיום חום של המעבד בגלל הלוח הזה. כבר עדיף את ה-PRO1
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.