פורסם 2004 במרץ 1121 שנים יש לי אינטרנט בכבלים והספק אינטרנט שלי זה הטכניון.אני לא מצליח לקבל קבצים דרך הICQ, בשליחה זה פשוט מגיע למסך של העברת הקובץ אבל זה לא מתקדם, פשוט רק הזמן מתקדם.אבל אני כן יכול לשלוח קבצים בICQ למשתמשים אחרים!!!
פורסם 2004 במרץ 1121 שנים יש איזה פיירוול שחוסם לך את זה... נ.ב. תבצע חיפוש... נפתחו מלא ת'רדים בנושא..
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים האם אתה נמצא ברשת?פרט עוד קצת....חוץ מזה שאפשרי שהטכניון חסם משהו..אבל עזוב ,בנתיים תפרט קצת ....תבדוק גם שהפיירוואל של אקס פי לא פתוח אצלך...
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים מחבר יש לי וינדוס XPואין לי רשת בבית (אם התכוונת לזה)פשוט באינטרנט אני לא יכול לקבל קבצים בICQ אבל אני יכול לשלוחועוד משהו מעניין שבMIRC זה בדיוק ההפך- יכול לקבל לא יכול לשלוח (ד"א אני מתחבר למירס באיזה קומבינה עם חבר שלי, כאילו אני מחובר דרכו כי אי אפשר דרך האינטרנט המעפן של הטכניון..)על איזה פירוול של הוינדוס אתם מדברים?
פורסם 2004 במרץ 1421 שנים יש לי וינדוס XPואין לי רשת בבית (אם התכוונת לזה)פשוט באינטרנט אני לא יכול לקבל קבצים בICQ אבל אני יכול לשלוחועוד משהו מעניין שבMIRC זה בדיוק ההפך- יכול לקבל לא יכול לשלוח (ד"א אני מתחבר למירס באיזה קומבינה עם חבר שלי, כאילו אני מחובר דרכו כי אי אפשר דרך האינטרנט המעפן של הטכניון..)על איזה פירוול של הוינדוס אתם מדברים?start -> settings -> control panel -> network connectionsלחיצה ימנית על החיבור שלך, מאפייניםתעבור לadvencedתבדוק שהאפשרות protect my computer bla bla bla שם לא מסומנת אם האפשרות הזו לא מסומנת - האם אתה מחובר דרך נתב ?האם יש בו פייר וואל ? ... נ.באני מחובר דרך נתב ECI הפוקוס משהואני גם לא מצליח לקבל קבצים באיסיקיואין לי בעיות עם זה, למעשה אני מעדיף שלא לקבל
פורסם 2004 במרץ 1521 שנים מחבר ביטלתי את התיבה הזאת של הprotect..אבל זה לא עוזראני עדיין לא יכול לקבל קבצים..
פורסם 2004 במרץ 2621 שנים שלום לכולם , קוראים לי רפי ואני משתמש חדש במערכת.רק רציתי לומר שגם לי יש את הבעיה הזאת.אני יודע שזה קורה לי בגלל שעברתי אינטרנט (זה קרה לי מאז לפחות)ובדקתי בהגדרות של המחשב וה"חוסם" לא היה מסומן.אז מה אני יכול לעשות.?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.