עבור לתוכן

מבקש המלצה לעכבר ומשטח לגיימינג

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני מעוניין לרענן את הציוד הקפי שלי, וניראה לי שהמקום הטוב להתחיל בו זה העכבר והפד.

ראיתי את זה בנעוץ...

http://hwzone.co.il/community/threads/495681-%D7%A6%D7%99%D7%95%D7%93-%D7%94%D7%A7%D7%A4%D7%99-%D7%9E%D7%95%D7%9E%D7%9C%D7%A5-%28%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%93%D7%9B%D7%9F-2014%29

אני חייב לציין שהרבה מים עברו בנהר מאז, ומרוב חיפוש ומבחר לעכבר הטוב ביותר, הלכתי לאיבוד.

ברור לי שישנם המון משתנים כמו למה העכבר מיועד, מה התקציב, סוג האחיזה, סוגי משחקים וכיו"ב...

אבל אולי בכל זאת אפשר לתת כמה דוגמאות לכל שימוש?

אני אשמח לקבל הצעות/פידבקים ממשתמשים בעלי עכברים שונים.

בגדול התקציב שלי נע בסביבות ה500-600 פחות או יותר, אם יש המלצה למשהו בחצי מחיר מה טוב, אני לא מאמין שהיקר ביותר הוא בהכרח הטוב ביותר!

השימושים הם בעיקר משחקי FPS, אבל אני משחק בכל ז'אנר שקיים היום, אם זה בדיאבלו, סטאר-קראפט, או ריימן :-)

כרגע אני משתמש בrazer lachesis והוא מאוד נוח לי, אבל יש לי חשק לחדש וגם ככה הבן שלי שם לי עין עליו :-)

כמו כן, גם אשמח לקבל הצעות לפד לעכבר בתקציב נוסף של 150-200.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

אני תמיד אומר עכבר נוח לא מחליפים אני עם G5 מ2008 ועכשיו G400

פורסם
  • מחבר

^כן, אבל מדובר בעכבר די ישן.

וכמו שציינתי הבן שלי מעוניין בו, כי אצלו יש עכבר פשוט של שקל, והילד כבר מתחיל לגלות את עולם הגיימינג :facepalm:

ובקיצור מצאתי לי אחלה סיבה להתחדש :-)

פורסם

וכמו שציינתי הבן שלי מעוניין בו, כי אצלו יש עכבר פשוט של שקל, והילד כבר מתחיל לגלות את עולם הגיימינג :facepalm:

אז אני מבין, מהעכבר עצמו, שאתה מחזיק אותו בצורת claw (נכון?)

כשמדובר בגיימינג תחרותי, החיישן והגודל/צורה של העכבר הם הפרטים הכי חשובים בשיקול של מה לבחור.

האם יש איזה שהם פרטים אחרים שאתה צריך בעכבר? כמות מסויימת של כפתורי מקרו, משקולות/שיהיה עכבר קל. אל חוטי? (לא מומלץ).

פורסם

אני רק רוצה להגיד שהייתי עם G5 מיושן ואז אחרי מלא קריאה של סיקורים קניתי עכבר שסוקר מעולה מבחינת חיישן אבל הרגיש זוועתי ואז הבנתי שהנוחות היא מעל הכל וחזרתי למקורות =)

פורסם
  • מחבר
אז אני מבין, מהעכבר עצמו, שאתה מחזיק אותו בצורת claw (נכון?)

כשמדובר בגיימינג תחרותי, החיישן והגודל/צורה של העכבר הם הפרטים הכי חשובים בשיקול של מה לבחור.

האם יש איזה שהם פרטים אחרים שאתה צריך בעכבר? כמות מסויימת של כפתורי מקרו, משקולות/שיהיה עכבר קל. אל חוטי? (לא מומלץ).

לא, האמת אני אוחז אותו בצורת palm.

הנוחות היא כמובן העיקר בעכבר, וכמובן לא פחות האיכות.

חשוב שיהיו כפתורי מקרו בצידו השמאלי של העכבר (אני ימני), כמו כן גם שתהיה האפשרות לשנות את מהירות העכבר תוך כדי משחק.

המשקל לא הכי חשוב, אבל כמובן שמצופה מעכבר גיימינג שהמשקל שלו יהיה סביר ולא נוצה :-)

מאז שאני מכיר את עצמי כחובב גיימינג, תמיד היתה לי העדפה לעכבר חוטי.

האמת היא שאחרי המון חיפושים בפורומים השונים בחו"ל, מצאתי כמה עכברים ממולצים ואשמח לחו"ד...

Steelseries Sensei

Corsair M45 (והמליצו יותר על הM65, אבל לא מצאתי חנות בארץ שמוכרת אותו)

roccat kone xtd

והופתעתי לגלות כי העכברים מתוצרת logitech לא הכי הרבה מוזכרים או שממליצים עלהם, ודווקא פה אצלנו בפורומים, הם מוזכרים כמעט בכל דיון.

פורסם
לא, האמת אני אוחז אותו בצורת palm.

הנוחות היא כמובן העיקר בעכבר, וכמובן לא פחות האיכות.

חשוב שיהיו כפתורי מקרו בצידו השמאלי של העכבר (אני ימני), כמו כן גם שתהיה האפשרות לשנות את מהירות העכבר תוך כדי משחק.

המשקל לא הכי חשוב, אבל כמובן שמצופה מעכבר גיימינג שהמשקל שלו יהיה סביר ולא נוצה :-)

מאז שאני מכיר את עצמי כחובב גיימינג, תמיד היתה לי העדפה לעכבר חוטי.

האמת היא שאחרי המון חיפושים בפורומים השונים בחו"ל, מצאתי כמה עכברים ממולצים ואשמח לחו"ד...

Steelseries Sensei

Corsair M45 (והמליצו יותר על הM65, אבל לא מצאתי חנות בארץ שמוכרת אותו)

roccat kone xtd

והופתעתי לגלות כי העכברים מתוצרת logitech לא הכי הרבה מוזכרים או שממליצים עלהם, ודווקא פה אצלנו בפורומים, הם מוזכרים כמעט בכל דיון.

g400s לא מוזכר הרבה בפורום שביקרת בהם? כנראה שלא נכנסת לפורומים הנכונים.

לסנסיי (שכביכול נמכר כ"העכבר שמתאים לכל אחיזה") מתאימה אחיזת claw, ויש לו חיישן בעייתי.

corsair m45 הוא דווקא סבבה, עם בעיות של רעד ברמת DPI גבוהה, וכמה פשלות בעיצוב העכבר עצמו. הm65 כנראה מומלץ יותר בגלל הכפתור שמשפיע על הDPI וכמה בעיות שנפתרו. אני לא אמליץ לך על שניהם, מכיוון שגם אלה בנויים יותר לclaw.

הroccat kone xtd כנראה יהיה לך יותר נוח מ2 האחרים, אבל אני לא אמליץ עליו בגלל החיישן לייזר שלו. שלא רק מייקר את העכבר ב100 שקל, אלא שהחיישן עצמו לא מומלץ לFPS.

אם יש לך אפשרות להזמין מחו"ל, mionix naos 7000 יהיה לך העכבר הכי טוב.

אם לא, בארץ, הבחירה הטובה ביותר היא G400s.

שמתי לב שגם הפסיקו למכור את הsteelseries rival, שגם הייתה יכולה להיות אופציה מתאימה.

ובכל הרצינות, אני לא מבין איך אתה השתמשת בעכבר הזה עד עכשיו. רק לראות אותו גורם לי לבחילה..

פורסם

ה- Sensei יכולה להיות בחירה טובה, יש שיפסלו אותו משום שיש לו חיישן לייזר (שנותן acceleration של 5%+-) אבל לדעתי זה לא קריטי בכלל בכל זאת עם שחקן כמו get right משתמש בו הוא טוב.

בגדול, כמעט כל העכברים שהוזכרו פה הם יעקבו טוב. השאלה היחידה היא איזה גודל של עכבר אתה צריך, בסופו של דבר זה מה שחשוב כי לא משנה כמה חיישן יהיה טוב, אם לא תיהיה לך אחיזה טובה אתה לא תהנה ממנו.

לוג'יטק הוציאו עכבר חדש שאולי תאהב g402 hyperion fury

פורסם
  • מחבר

meir_l, אני מעדיף לקנות בארץ, בגלל כל עניין של האחריות והסחבת..

ברור לי שגם לפריטים מחו"ל יש אחריות, אבל עד כמה שאני מבין לעכבר הספציפי שהצעת לי אין יבואן או נותני אחריות בארץ.

בנוגע לsteelseries rival, ראיתי שמוכרים אותו בבאג, אם אתה ממליץ עליו על פניו של הG400S, אז מבחינתי זה הולך.

gal505, העכבר שציינת נמכר בארץ?

תודה על העזרה.

עריכה:

הroccat kone xtd כנראה יהיה לך יותר נוח מ2 האחרים, אבל אני לא אמליץ עליו בגלל החיישן לייזר שלו. שלא רק מייקר את העכבר ב100 שקל, אלא שהחיישן עצמו לא מומלץ לFPS.

יש שני דגמים לעכבר הנ"ל ואני רואה שאחד הוא אופטי...

http://www.roccat.org/Products/Gaming-Mice/ROCCAT-Kone-XTD-Optical/#crb_2

היית ממליץ עליו?

פורסם
ה- Sensei יכולה להיות בחירה טובה, יש שיפסלו אותו משום שיש לו חיישן לייזר (שנותן acceleration של 5%+-) אבל לדעתי זה לא קריטי בכלל בכל זאת עם שחקן כמו get right משתמש בו הוא טוב.

בגדול, כמעט כל העכברים שהוזכרו פה הם יעקבו טוב. השאלה היחידה היא איזה גודל של עכבר אתה צריך, בסופו של דבר זה מה שחשוב כי לא משנה כמה חיישן יהיה טוב, אם לא תיהיה לך אחיזה טובה אתה לא תהנה ממנו.

לוג'יטק הוציאו עכבר חדש שאולי תאהב g402 hyperion fury

להגיד שספונסרים משתמשים במוצר מסויים, סימן שהמוצר טוב, זה די שקרי. לאותם ספונסרים משלמים כדי להשתמש בציוד הזה.

הsensei לא תהיה בחירה טובה כי 1. החיישן הAVAGO ADNS-A9500 בעל האצה חיובית (כמו שציינת), ו2. העכבר יותר מתאים לאחיזת claw. ויוני מחזיק את העכבר בתנוחת palm.

meir_l, אני מעדיף לקנות בארץ, בגלל כל עניין של האחריות והסחבת..

ברור לי שגם לפריטים מחו"ל יש אחריות, אבל עד כמה שאני מבין לעכבר הספציפי שהצעת לי אין יבואן או נותני אחריות בארץ.

בנוגע לsteelseries rival, ראיתי שמוכרים אותו בבאג, אם אתה ממליץ עליו על פניו של הG400S, אז מבחינתי זה הולך.

gal505, העכבר שציינת נמכר בארץ?

תודה על העזרה.

עריכה:

יש שני דגמים לעכבר הנ"ל ואני רואה שאחד הוא אופטי...

http://www.roccat.org/Products/Gaming-Mice/ROCCAT-Kone-XTD-Optical/#crb_2

היית ממליץ עליו?

לrival יש בעיות קטנות שקשורות לטעם, ולא כולם אוהבים את הצורה של העכבר או הכיסוי שלו, או שיש עכברי rival למניהם עם בעיה בבנייה (כשאי אפשר ללחוץ על 2 הכפתורים הראשיים באותו הזמן). אני מעדיף להציע את הg400s, שיותר אמין לכל משתמש.

לגבי הדגם האופטי החדש של הxtd, הוא די חדש לי. כנראה גם חדש בשוק היום. אני לא יודע איזה חיישן יש לו, אבל ה6400 dpi שיש לו קצת מדאיג. אני אחפש עוד מידע על העכבר והחיישן שלו.

פורסם
  • מחבר

^ אחלה תודה על המידע.

אין לי בעיה לדחות את הקניה בעוד שבוע, כי האמת עכבר אני קונה אחד לכמה שנים (כן אצלי זה מחזיק המון זמן :-))

אני מקווה שאתה מבין את הנטיה שלי לקנות משהו חדיש יותר, כי טכנולוגיה היא דבר שתמיד משתפר עם הזמן.

נכון שסוס מנצח לא מחליפים, אבל לדעתי בחומרה המצב שונה...וזה מוכח משנה לשנה בכל מוצרי החומרה ובמחשבים וציוד הקפי בפרט.

פורסם
  • מחבר

היי,

אחרי חיפושים רבים ברשת, הבנתי שללוגי'טק בהחלט יש מה להציע.

והופתעתי גם לגלות שלהבדיל משנים עברו, גיימרים משתמשים גם באלחוטי לאחרונה, שזה די הפתיע אותי.

בקיצור, שמתי עין על הG602S של לוגי'טק ורציתי לקבל את דעתכם עליו.

וממה שיצא לי להבין (ממידע ברשת ולא מקור ישיר), זה שלעכבר הנ"ל יש את כל מה שהיה טוב ב400S, ושיש לו יתרון על ה700S מבחינה של אורך חיים לסוללה, קליטה, וזמן תגובה טוב יותר.(והוא אופטי)

האם אתם ממליצים על העכבר הנ"ל?

וכמו כן מה המשטח\פד שאתם ממליצים עליו לעכבר הזה? G440 או שאת הG240?

תודה לעוזרים.

נ.ב: אני לא גיימר תחרותי, אלה יותר תחביב (טוב, קצת יותר מסתאם תחביב:-))

פורסם

בקשר לפד היה לי של רייזר ולא אהבתי אותו כל כך וכרגע יש לי של STEELSERIES QCK שאני יודע שלהמון יש אותו!

אני עם עכבר LOGITECH G9x ומבסוט ממנו ... אלחוטי לא מחבב כל כך (עדיין יש INPUT LAG אני יודע שהוא השתפר אבל עדיין יש ... וגם מבחינת הסוללה זה די מעצבן ... )

פורסם
  • מחבר

^ אני מבין שההבדל בין הG440 לבין הG240, זה שאחד פד קשה והאחר רך.

השאלה שלי, מה יותר מתאים לעכבר הנ"ל?

ובנוגע שלINPUT LAG, הבנתי שזה נחלת עבר עם העכברים של היום (המובחרים כמובן), והסוללה שלו מחזיקה 250 שעות של גיימינג!! שזה מטורף!

פורסם

בקיצור, שמתי עין על הG602S של לוגי'טק ורציתי לקבל את דעתכם עליו.

ממה שקראתי על ה-G602 (בלי S), הוא קצת פחות איכותי מה-700S - החיישן שלו 2500 dpi בעוד שהחיישן של ה-700S הוא 8200 dpi. יחד עם זאת, אני חושב שזה קצת חרטא, 2500 אמור להספיק לכל גיימר. עוד הבדל הוא קצב הדגימה האלחוטי - 500 דגימות בשנייה ב-602 לעומת 1000 דגימות לשנייה ב-700S. גם זה נראה לי הבדל על הנייר בלבד...

החיסרון היחידי המשמעותי לדעתי של ה-602 הוא שיש לו שתי סוללות אצבע רגילות, בעוד של-700S יש סוללה נטענת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים