פורסם 2014 באוגוסט 2911 שנים היום התחילה הבעיההלחצן השמאלי עובד אבל צריך ללחוץ ממש חזק כדי שיילחץעכשיו הקטע הוא שזה כל הזמן משתנה כאילו רגע אחד זה עובד בסדר ורגע אחרי זה עוד פעם יש את הבעיה הזאתייש מצב שזה קשור לחדירה של מים לעכבר או משהוו כזה?
פורסם 2014 באוגוסט 2911 שנים אם הייתה חדירה של מים לעכבר וזה עכבר חוטי, אתה בבעייה לא רק מבחינת העכבר אלא גם מבחינת קצר שיכול להיגרם ולדפוק עוד דברים, שים לב.
פורסם 2014 באוגוסט 2911 שנים מחבר אם הייתה חדירה של מים לעכבר וזה עכבר חוטי, אתה בבעייה לא רק מבחינת העכבר אלא גם מבחינת קצר שיכול להיגרם ולדפוק עוד דברים, שים לב.לקחתי מגבת הרטבתי אותה קצת וניקיתי מסביב לעכבראולי חדר קצת מים לבפניםבכ"מ אתה יודע מה אפשר לעשות עם הקטע של הלחצן השמאלי?
פורסם 2014 באוגוסט 2911 שנים מחבר ניתן להחליף סוויצים בתוך העכבר זה לא כל כך מורכבאיך?ניסיתי לפתוח את המכסה של העכבר אבל כל מה שהצלחתי זה לשרוט אותו וזהו
פורסם 2014 באוגוסט 2911 שנים מחבר הבנתי איך לפתוח אבל השאלה יהיה אפשר להחזיר את זה אחר כך? ואיך אני פותר את הבעיה עם הלחצן השמאלי? אין לי בעיה עם הגלגלת ד"א עכשיו למשל עובד לי מצוין אבל עוד רגע יתחיל לעבוד עוד פעם גרוע אתה יכל להגיד לי מה הקטע?
פורסם 2014 באוגוסט 2911 שנים אני לא יכול לדעת בלי לראות את הסוויץ.אני מבין שאין לך בעיה בגלגלת, הבאתי את הסרטון כדי שתראה איך פותחים את העכבר, סה"כ 2 ברגים מתחת ל- 2 הפדים הקטנים
פורסם 2014 באוגוסט 2911 שנים מחבר ניתן להחליף סוויצים בתוך העכבר זה לא כל כך מורכבאיך?ניסיתי לפתוח את המכסה של העכבר אבל כל מה שהצלחתי זה לשרוט אותו וזהואני לא יכול לדעת בלי לראות את הסוויץ.אני מבין שאין לך בעיה בגלגלת, הבאתי את הסרטון כדי שתראה איך פותחים את העכבר, סה"כ 2 ברגים מתחת ל- 2 הפדים הקטניםכשאוכל לפתוח את העכבר לצלם לך מה שיש בפנים?אני עכישו לא יכל לפתוח תעכבר אין לי תמברג המתאים עוד מעט כשיהיה אני אפתחבכ"מ לעכשיו איך אפשר לבדוק מה הבעיה?
פורסם 2014 באוגוסט 2911 שנים מחבר אוקי פירקתי תעכבר ומה שראיתי שאיפהשהלחצן השמאלי אז יש כמו מקל קטן כזה שלוחץ אז הוא שבור בערך בחציבגלל זה צריך ללחוץ ממש חזק כדי שזה יילחץ כי זה לא מגיעאפשר לעשות משהו או שזהו?
פורסם 2014 באוגוסט 2911 שנים מחבר נשמע שצריך סוויץ חדשמזה סוויץ?בכ"מ שווה להתעסק בזה או לקנות עכבר חדש וזהו
פורסם 2014 באוגוסט 2911 שנים מחבר קנה חדש.חבל לך להתעסק עם זה.דיי חבל בגלל חתיכת פלסטיק קטנה הלך העכברבכ"מ יש המלצות לעכבר חדש? עד 300 שקלד"א אחרי כל הניקוי העכבר עובד מעולה חוץ מזה שצריך ללחוץ קצת חזק כדי שיעבודמה אתה אומר? נערך 2014 באוגוסט 2911 שנים על-ידי IMAGUY1X
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.