פורסם 2004 במרץ 1121 שנים Hey Guys, wanted to know which one of this mobos you prefer/is better for AMD Barton Cores? (performence, Oc, Stability) Thanks alot
פורסם 2004 במרץ 1121 שנים ה MAX FSB של האביט יותר גבוה, אבל אני מכיר כמה אנשים שמתו להם לוחות ABIT ולמי שעוד לא מת, תגיבו עוד כמה שבועות הוא ימות אל תדאגו... האיפוקס הזה יותר אמין.. הוא לא שברירי ורך כמו האביט שנוגעים בו והוא מת אבל מבחינת ביצועים וכאלה האביט יותר טוב.. אני אישית לא הייתי נוגע בו
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים מחבר so your saying the EpoX ah... lots of people recommended me on the abit but is it really so soft and brakeable? do you know if there any fiting problem between the epox and GeiL Memories? more people? advices will be welcome accept
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים i have the nf7-s v2 and its the best for lime two weeks so its not alot of time but its stable and i have a warrenty for 2 years
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים שטויות אתה אולי מדבר על הAN7 שכן הוא לא משהו אבל הNF7-S הוא לוח מצוין והוא ספינת דגל של Abit, רוב האנשים שקנו אותו מרוצים מאוד. אני ממליץ לך ללכת על הAbit. חוצמזה לEpox יש בעיות של אי תאימות עם כמה וכמה זכרונות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.