עבור לתוכן

עזרה| 2 שאלות, דרייבר לOpenElec וראוטר שנמצא בממ"ד

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אצלי בבית הראוטר נמצא בממ"ד. (ראוטר של בזק)

אני מעוניין בקליטה טובה יותר בחדר שנמצא בקומה העליונה.

ניתן לקנות משהו שיעשה את העבודה?

בנוסף, בחדר יש לי מחשב HTPC שמותקן עליו OpenElec. רציתי לחבר אליו דונגל לWIFI, של TPLINK, איך אני מתקין את הדרייבר עליו?

לפי מה שקראתי קצת ברשת, קיימים פתרונות כמו להעביר את האינטרנט דרך החשמל, עם כל מיני תוספות שאפשר לקנות. העניין הוא, שמדובר על מודם נוסף גם בחדר שינה. האם אצטרך את הדונגל?

אם אכן צריך עוד ראוטר, איך זה מבחינת קרינה? בעייתי? מדובר בחדר שינה עם תינוק קטן..

תודה רבה על העזרה.

ערב טוב.

פורסם

תראה לגבי ה Openelec אין לי מושג.

לגבי שאר התשתית, לא כל-כך הבנתי את הפריסה המדוייקת של הציוד אצלך בבית ומה אתה רוצה שיהיה בדיוק, אבל מה שאני כן יכול להגיד, - ראוטר בממ"ד זה דבר בעייתי מאוד מבחינת אפשרות קליטה מחוץ לממ"ד, אתה יכול לנסות לקנות "מגבר" שיעמוד צמוד לממ"ד מבחוץ אבל הדבר הזה יהפוך את הבית שלך לעמוס בקרינה וזה לא טוב בכלל.

לגבי אינטרנט על-גבי חשמל - אינני יודע עד כמה הדבר יציב (-שמעתי שלא כל כך).

תשקול להוציא את הראוטר מחוץ לממ"ד למקום מרכזי או להשקיע בשקע טלפון נוסף במקומות הנצרכים.

ראוטר בחדר התינוק - בלי שום קשר לכלום - רע מאוד, מאוד, ואם אתה חייב אז לפחות בשעות הלילה כשהתינוק יושן שהדבר הזה יהיה כבוי.

פורסם

אם יש לך אפשרות לקדוח חור דרך הקורה של הממ"ד ולהעביר את הכבל(ים) שצריך, ככה תוכל להוציא את הראוטר החוצה.

קצת מבאס שכשבונים את הממ"דים לא משאירים איזה צינור PVC בתור הקיר כדי שתהיה אפשרות להשחלת כבלים בעתיד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים