עבור לתוכן

מעבר לi5 או להשאר עם פנום 965 oc עם קירוב מסיבי.

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע פנום 965 שרץ על 4.2. מה שמאט אותי זה זכרון של 4גיגה ddr2( לוח ישן יחסית) חשבתי או לקנות לוח חדש לפנום וזכרון 8גיגה ddr3. או לעבור למעבד חדש לגמרי i5 לוח חדש וזכרון 8גיגה. הלב אומר להשאר עם הפנום. מה דעתכם? שימוש בעיקר bf4. יש לי כרטיס מסך 560ti.

תודה רבה!

פורסם

להחליף לוח אם רק בשביל תוספת זיכרון זה לא צד כלכלי במיוחד. למה שלא תוסיף DDR2 ללוח הקיים? אין לך חריצים פנויים על הלוח?

פורסם
  • מחבר

פשוט לשני חברים שלי יש מחשבים מאוד דומים לשלי רק עם זכרון ddr3 שמונה גיגה. וכל פעם שאנחנו משחקים ביחד השלב נטען אצלהם חצי דקה לפני! אני מסיק שזה בגלל שהזכרון רץ אצליהם על 1333... זה פשוט מטריף אותי. הם כבר יורים באנשים ואני רק loading... מסתלבטים עליי☺

פורסם

יש להם אולי SSD ולך לא?

זמן תגובה וטעינת מפות ישתפר בצורה ניכרת ו/או מפתיעה.

דיסק קשיח זה צוואר הבקבוק הגדול ביותר במחשבים מודרניים.

נערך על-ידי דובי770

פורסם

לוח בסיסי לסוקט AM3 יעלה לך לפחות 300 ש"ח. בהתחשב בלוח שיש לך כרגע, שאת הדגם שלו לא ציינת, יכול להיות שתרצה יותר מלוח בסיסי.

זיכרון DDR3 בנפח 8GB יעלה לפחות 350 ש"ח.

זה כבר כ-750 ש"ח רק בשביל לקבל זיכרון קצת יותר מהיר, ולא סביר השיפור יהיה בכלל מורגש.

אני מציע לך לנסות להרחיב את הזיכרון שלך ל 8GB ולראות את ההשפעה. בנוסף, יש סירטונים שמראים את ההשפעה של 8GB מול 4GB ב BF4. תראה ותחליט לבד.

דובי770 בדיוק הגיב - גם אני התכוונתי להציע שכנראה ישתלם לך יותר להוסיף כונן SSD.

פורסם

1. אם אתה מוסיף עוד זיכרון DDR2, תבדוק גם זיכרונות משומשים - זה אולי ישתלם לך לעומת קניית זיכרונות חדשים

2. לפני קניית כונן SSD רצוי שתתייעץ בפורום אמצעי אחסון. למיטב ידיעתי, הכוננים המומלצים והמשתלמים ביותר הם ה Samsung 840 EVO ואח"כ יש את ה MX100 וה M500 (בסדר הזה) של Crucial.

פורסם

בדיוק בגלל זה הצעתי לך להתייעץ בפורום אמצעי אחסון. בעיקרון כל כונן SSD ייתן לך שיפור, אבל יש כאלו שמשתלמים יותר בגלל שיש להם קצב קריאה וכתיבה טוב יותר.

פורסם
  • מחבר

אחלה! תודה רבה!

פורסם

אם אתה לוקח את הmx100 הוא הכונן המשתלם ביותר היום.

פורסם
  • מחבר

כמה הוא עולה וכמה גיגה?

פורסם

שמתי קישור בעמוד הקודם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים