עבור לתוכן

Fortissimo II האם הוא שווה משהו??

Featured Replies

פורסם

יש לי סט רמקולים TSS1 ויש באפשרותי להביא כרטיס Fortissimo II במחיר לא רע

השאלה אם הוא תומך ב5.1 ואם אני יוכל לשמוע סרטים בDTS וגם לשמוע מוסיקה בלי לשנות הגדרות

ובאיכות טוב והכל בכבל האופטי!!

תודה לכל העונים!

פורסם

תומך 7.1

והכרטיס ברמה בינונית

לפי מה שהבנתי הרמקולים שלך באמת טובים אז לא ניראה לי שהכרטיס הזה ישפיע עלייך

אופס לא שמתי לב שכתבת פורטיסימו 2 טעות שלי :(

פורסם

הפורטיסימו 2 תומך ב5.1.

אבל, כמו שציינתי כבר אין ספור פעמים - אין שום הבדל בין כרטיסי קול בשימוש ביציאה דיגיטלית!

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שזה יתאים?

160 שקל עליו זה הרבה?

יש הבדל בין אופטי לדיגיטלי?

פורסם

לא אין הבדל נראה לי...

לא כדאי להשקיע כבר בפורטיסימו 3 או באודיג'י?

פורסם
  • מחבר

אתה אמרת אין הבדל

אז לא חבל על הכסף?

160 שקל על הפורטיסימו2 וזהו

או 300 על 3

או אודגי במחיר גבוה יותר

פורסם

לא ראיתי שזה אופטי...

השאלה אם באמת אין הבדל בין דיגטלי לאנאלוגי...

אומרים שלא, אבל לא נראה לי הגיוני, כי עדיין כרטיסים מסויימים תומכים בעוצמות שונות ובביטים שונים...

ודרך-אגב, אמרתי שאין הבדל בין אופטי לדיגיטלי...

פורסם

הפורטיסימו 2 תומך ב5.1.

אבל, כמו שציינתי כבר אין ספור פעמים - אין שום הבדל בין כרטיסי קול בשימוש ביציאה דיגיטלית!

מצטער שאני שואל פה ולא בתרד חדש (אין סיבה לאחד) לנה אין הבדל? אתה יכול להסביר לי?

אם אתה צודק (ואני בטוח שכן אבל מעניין אותי למה) אז אין הבדל בין הכ. קול OB המעולה שמגיע עם ה ALbatron X8X800 Pro II (Via Envy 24PT) לבין Audigy 2 ZS לשמשל?

פורסם

אני מניח שאין הבדל

כי אות דיגיטאלי אמור להיות זהה בכל כרטיס, אין מפענחים, המפעחים הם ברמקולים

לעומת זאת, אות אנלוגי, זקוק לפיענוח בכרטיס, בתחום הזה יש הבדלים משמעותיים בין איכות המפענחים.

פורסם

אז איפה הכי טוב לחבר את הרמקולים? דיגיטלית\אופטית או אנלוגית?

פורסם

הכל תלוי אם היציאה היא - bit perfect

פורסם

לא, הכל תלוי בDAC.

אם הDAC בכרטיס קול איכותי יותר מהDAC ברמקולים אז עדיף להשתמש בו.

אבל, DAC מאוד רגיש להפרעות סטטיות, ובמחשב יש המווןן הפרעות סטטיות, לכן ברוב המקרים, עדיף להשתמש בDAC ברמקולים.

פורסם

למעשה, עדיף יציאה דיגיטלית-אופטית כי אז הפענוח של דיגיטלי-אנלוגי הוא ברמקולים ויהיו פחות הפרעות?

יש לי סט רמקולים יחסית איכותי שכולל רסיבר למחשב (Yamaha TSS1) אז עדיף לי להשאיר לרמקולים את הפענוח?

פורסם
  • מחבר

למעשה, עדיף יציאה דיגיטלית-אופטית כי אז הפענוח של דיגיטלי-אנלוגי הוא ברמקולים ויהיו פחות הפרעות?

יש לי סט רמקולים יחסית איכותי שכולל רסיבר למחשב (Yamaha TSS1) אז עדיף לי להשאיר לרמקולים את הפענוח?

איזה כרטיס קול?

פורסם

אני קונה את הלוח אם של Albaron ל !64, דגם X8X800 Pro II, שמגיע עם כרטיס קול איכותי, ה VIA Envy 24PT, שכולל יצאה דיגיטלית אופטית. אני אשאיר את הפענוח לרמקולים ואעבוד עם האופטית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים