עבור לתוכן

לידיעה - רישיון בחינם/זול , למע' הפעלה וינדוס 8 לסטודנטים

Featured Replies

פורסם

לקראת שנה"ל הקרובה ובכלל - למי שעדיין לא מכיר או יודע:

https://www.latalmid.net/Html/Products/Windows8.htm

לפעמים רכישה בנפרד, תלוי בדגמים של המחשבים שבהם הדגמים מוצעים ללא מע' הפעלה זולה יותר.

כך שזו אפשרות שקיימת שכדאי להכיר.

אם מישהו מכיר דרכים נוספות לרישיון זול חוקי, בנוסף לזה ולמבצעי "ארגון המורים", מוזמנים לשתף.

• תגובות 42
  • צפיות 122.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סטודנטים זכאים לקבל כמעט את כל המוצרים הרלוונטיים של מייקרוסופט (חוץ מאופיס) בחינם דרך Dreamspark Premium במידה ומוסד הלימודים שלהם משתתף בתוכנית.

חפשו את המכללה\אוניברסיטה שלכם פה:

http://onthehub.com/search/higher-ed/

פורסם
  • מחבר

נכון, תלוי במחלקה/תחום הלימודים שלהם. :)

פורסם

לא בכל המקומות עושים אבחנה בין תחומי לימוד. בכל מקרה, שווה בדיקה.

פורסם
סטודנטים זכאים לקבל כמעט את כל המוצרים הרלוונטיים של מייקרוסופט (חוץ מאופיס) בחינם דרך Dreamspark Premium במידה ומוסד הלימודים שלהם משתתף בתוכנית.

חפשו את המכללה\אוניברסיטה שלכם פה:

http://onthehub.com/search/higher-ed/

מה?!

אתה רוצה להגיד שאני יכול לקבל באמצעות האתר הזה ווינדוס 8 חוקי בחינם?

איך מממשים את ההטבה?

פורסם
  • מחבר

תירשם ותעקוב אחרי ההוראות שם. תוודא שבאוניברסיטה/מכללה ובהתאם בפקולטה שאתה לומד אכן זכאים לוינדוס בחינם, לא כולם - תלוי בתחום הלימוד.

פורסם

אגב - במשרד החינוך הפסיקו למכור WINDOWS 7 X64.

פורסם
תירשם ותעקוב אחרי ההוראות שם. תוודא שבאוניברסיטה/מכללה ובהתאם בפקולטה שאתה לומד אכן זכאים לוינדוס בחינם, לא כולם - תלוי בתחום הלימוד.

אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב בבן גוריון ולפי האתר הזה אני זכאי ל WINDOWS 8 בחינם.

מכיוון שעדיין לא רכשתי את המחשב, אני לא אעשה זאת עכשיו אבל רק רוצה להביא איך זה עובד.

צריך להכניס איזשהו אישור לימודים או משהו כזה? אפשר לעשות זאת עוד לפני שאני מתחיל ללמוד?

פורסם

אני רואה שיש כל מיני דברים גם לסטודנטים בג'ון ברייס, תודה על הלינק מחר אני אברר עם המרצה שלי בבוקר איך אני מקבל את ההטבות ואבדוק מה כדאי לקחת.

פורסם

נרשמים עם המייל האוניברסיטאי. לפעמים צריך להזין את הקוד האישי.

בכל מקרה באוניברסיטה יש מי שאחראי על המחשבים והרשיונות - כדאי לשאול אותו.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

נועץ את הדיון, רלוונטי לכל עת :)

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מניסיון אישי

רכשתי ווינדוס 8 ובאתי להוריד "תמונה" עדכנית של הווינדוס האחרון הנוכחי 8.1 מהאתר של MS. מסתבר שהKEY שלי רק 8.0 כלומר אני צריך להוריד אלפי עדכונים כדי להגיע להכי עדכני. לאחר פנייה לשירות לקוחות של MS - אין מה לעשות, זה מה יש.

תוצאה -מסקנה - עדיף כבר להוריד ווינדוס לא חוקי והכי עדכני.

בקיצור לא ממליץ בכלל לרכוש ווינדוס -חרא של שירות. הווינדוסים הלא חוקיים שקיימים היום הם מצויינים עם עדכונים מלאים ובלי אקטיבציות כל יומיים - מה שקרה לי מספר פעמים עם הווינדוס החוקי!

פורסם

לא צריך "אלפי עדכונים" צריך סבב אחד. אחרי שמשדרגים ל8.1 המפתח משתנה. אפשר לחלץ אותו בעזרת תוכנות ייעודיות ואז להתקין ישירות 8.1 (לא ניסיתי עדיין אבל נראה שיעבוד).

פורסם

אני דרך ה-dreamspark יכול לקבל מפתח גם של windows 8 וגם של 8.1 ככה שזה בעצם 2 רישיונות שונים.

פורסם

שים לב שבשדרוג מ8 ל8.1 מקבלים אותו רישיון כל פעם כך שהם תלויים אחד בשני. יכול להיות מאוד שזה המצב אצלך ובעצם מדובר על אותו רישיון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים