עבור לתוכן

בעיה מוזרה עם הזיכרון 4GB DDR2

Featured Replies

פורסם

יש לי מערכת הפעלה 32 ביט XP PRO SP3

על הנייר המערכת הפעלה אמורה להיות קלה וזה עד שגוגל כרום עובד

יש לי 4 גיגה זיכרון אני רק פותח 4 כרטיסיות פתאום חצי זיכרון מתחסל

אני פותח במקביל משחק מחשב WORLD OF TANKS ב PF רשום ש 2.5 גיגה בייט תפוס

איך יגול להיות ? זה קורה לי גם ב WIN 7 32 ביט יש למערכת ההפעלה נטיה לזלול זיכרון ללא הבחנה

יש אפשרות לתקן את זה ?

פורסם

נשמע תקין לגמרי. דפדפנים היום זוללי זכרון רב ביחס לעבר, וכרום במיוחד (אם כי לא חריג כמו פעם), ומשחקים - עוד יותר.

בשביל מה יש לך זכרון במחשב? כדי שיהיה ריק? :)

פורסם
  • מחבר

4 גיגה אמור להיות הרבה בשביל אינטרנט , מוסיקה וכו' לא ?

שאני עובד עם FF הזיכרון פחות בורח אבל הדפדפן פשוט חרא הוא לא ממש מותאם לכל האתרים הפריסה שלו מעצבנת לא אוהב אותו אבל מבחינת זיכרון הוא יותר קל .

למה הכרום כזה משתולל ? זה ככה אצל כולם ?

ה PF של המחשב שאני מפעיל את כרום קופץ ישר ל 3 גיגה כמו מטורף .

עוד משהו

בדרך כלל הכרטיס מסך OB לוקח זיכרון מהמחשב למה הכרטיס שלי GT430 לוקח גם זיכרון מהמחשב וזה לא מובנה וניסיתי להיכנס לביוס לראות אם אפשר לבטל את תוספת הזיכרון ואי אפשר רשום 64 - 128 - או MAX משהו כזה

גם שאני לוקח על 64 זה לוקח הרבה לכרטיס מסך

פורסם

בימינו 4GB זה כבר לא הרבה. זה מספיק (לדברים שציינת בכל אופן).

אתה סתם מטריד עצמך מדברים שאין לך סיבה להיות מוטרד מהם.

פורסם

השאלה היא למה אתה מריץ xp בכלל? לגבי כרום, תתקין adblock plus, זה יוריד את העומס ואת צריכת הזיכרון.

פורסם

גם אני מריץ XP - לא מסוגל לעבור.

לגבי הפיירפוקס, לא אמורה להיות לו בעיה בתצוגה, תנסה להתקין אותו מחדש

פורסם
  • מחבר

אני עובד עם XP בגלל ש WIN7 קצת כבד על המעבד שיש לי פנטיום D .

חשבתי אולי לחבר לו כונן קשיח תושיבה סאטה 3 אבל הלוח ממילא תומך 2 אז זה לא יתן לי כלום , חשבתי שיעבוד מהר יותר .

פורסם

אז בוא ואחדש לשניכם משהו. 7 פחות תובענית מxp ועובדת מהר יותר, 8.1 עוד פחות תובענית ועובדת מהר יותר גם מ7 ודורשת פחות משאבי מערכת.

פורסם
אז בוא ואחדש לשניכם משהו. 7 פחות תובענית מxp ועובדת מהר יותר
זה לא בדיוק נכון. יש אופטימיזציות כלליות מדור לדור, אבל הרבה תלוי בדרייברים וביישומים שינצלו אופטימיזציות אלה. ולכן במרבית המקרים המערכת שתעבוד הכי טוב על חומרה מסוימת היא זאת שהייתה פופולרית כשאותה חומרה יצאה. גם אם יש דרייברים שעובדים כמו שצריך, הם לא תמיד הכי יעילים, ולפעמים יש באגים וקונפליקטים שמונעים לנצל בצורה מיטבית את יכולות מערכת ההפעלה החדשה.
פורסם

בזמנו כש7 יצאה, היא עבדה בצורה יותר טובה אפילו על פנטיום 4 שבדקתי (עם מספיק זיכרון). היא יודעת לנצל את משאבי המערכת טוב יותר. כנ"ל 8.1. לא הכל וורוד אבל אני ללא ספק הייתי קופץ ל8.1.

64 ביט, אגב. חבל על כמעט גיגה שמתבזבז.

היא קצת תובענית יותר.

פורסם
  • מחבר

אם הלוח אם תומך SATA2 ואני שם לו TOSHIBA SATA3 זה יעזור למחשב לעבוד מהר יותר ? או שלא ? בגלל הלוח ?

פורסם

לא הבנתי מה הקשר...

אתה מדבר על דיסק קשיח או SSD?

בכל מקרה אתה תהיה מוגבל ע"י רוחב הפס שמספק ממשק הSATA2. אם מדובר בדיסק מכאני זה לא ישנה כלום. אם מדובר בSSD אז הוא לא יממש את מלוא הפוטנציאל שלו אבל יהיה מהיר בהרבה מכל דיסק מכאני.

פורסם
  • מחבר

אבל שאני מפעיל את ה SATA3 בלוח שתומך SATA2 ומריץ תוכנה PARKDALE כמו HDTUNE היא מראה שיש הבדל ענק בינהם בעיקר בקריאה

פורסם

יש הבדל בין מה למה?

פורסם
בזמנו כש7 יצאה, היא עבדה בצורה יותר טובה אפילו על פנטיום 4 שבדקתי (עם מספיק זיכרון). היא יודעת לנצל את משאבי המערכת טוב יותר.
בזה אין ספק. ובשימושים מסוימים, אפילו על חומרה ישנה יהיה יתרון למערכת חדשה. בשוטף כנראה לא יהיה הבדל מהותי לשום כיוון. רק אם אתה מגיע לאיזה מקרה קצה של משהו שלא נתמך עשויה להיות לך בעיה. במיוחד במחשבים ניידים שיש להם הרבה חומרה ייעודית, ופחות בנייחים סטנדרטיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים