עבור לתוכן

חוצפתם של אינטל

Featured Replies

פורסם

איזה חוצפה יש לאינטל להכריז על הסט כIA-32e (ד"א למה הידעיה בא כל כך מאוחר) כאשר זה x86-64 של amd עם עוד 2 ~3 פקודות באסמלר ויתנו באופטימציות כמעט כלום,אני יודע שיש להם חוזה שמאפשר לקחת טכנולוגיות אחד מהשני אבל לשנות את השם ו לגרום ליזכור של אינטל (IA למי שלא ידע) מילא לקחו את הטכנולוגיה בגלל שראו אפילו אם לא מודים שב32 ביט מוד עם ה64 ביט בזכרון ניהול וכו` משפר בהרבה את המעבד שלא לדבר על 64 ביט על מערכת הפעלה 64 ביט(ד"א הווינדוס החדש נתן הרבה שיפור והוא באלפא של האלפא) ותוכנות 32 ביט וכלל לא לדבר על 64 ביט מלא אבל המנווליים אלא "לקחו" את הטכנולוגיה כאילו היתה שלהם זה חוסר כבוד ולא הודו (בטח יש לי פה שגית כתיב ) שמערכת 64 ביט בסוף 2004 יהיה בערך בשוק ובמקום אמרו "מערכות 64 ביט לא יהיו בשוק הביתי עד 2006 " זה חוצפה וצביעות.

פורסם

כבר היה דיון כזה לפני כמה ימים, זה באמת לא מעניין.

זה גם ממש לא המקרה הראשון שדבר כזה קורה, 3DFX כל הזמן טענו שלא צריך יותר מ 16 ביט צבע, רק כשנה לפני שהם קרסו הם הכניסו תמיכה ל 32 ביט צבע אחרי ש NVIDIA ו ATI עשו את זה הרבה לפניהם.

חברות הן כמו פוליטיקאים, כל דבר שהן אומרות נכון אך ורק לרגע שבו הוא נאמר.

פורסם

פותח הת'רד, קודם כל אין סיבה להתעצבן זה בסך הכל מחשבים...

דבר שני AMD גם שמים בכל המעבדים שלהם את פקודות MMX וSSE של אינטל, ובאחרונים גם את SSE2 ובעתיד גם ישימו את SSE3. אני לא רואה מה רע בזה... כולנו רק מרוויחים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים