פורסם 2004 במרץ 1121 שנים קשה? o_Oזה ממש קל, הגעתי ל11 ונמאס, כי זה היה כמה שלבים בדף אחד כזה (מי שהגיע יודע על מה אני מדבר),זה די טיפשי, כי התשובה תמיד מוחבאת במקור או בקובץ שקשור אליו וכו', או שזה סתם מבלבל (כמו באחד השלבים שהקובץ הוא לא באמת מה שכתוב, 8 או 9, וצריך להבין איפה באמת הקובץ js נמצא), בכל מקרה גם לא צריך לדעת java script, טיפה ידע בכל שפת תכנות ולהבין קצת HTML. לפי מה שהבנתי משלב 13 צריך להתחיל להשתמש בתוכנות חיצוניות, אבל לא היה לי כח להמשיך
פורסם 2004 במרץ 1121 שנים גם אני לא הבנתי ממש את שלב 8, צריך לנחש שם הכתובת הבאה?הכי הרבה שהגעתי שם זה לדף מסוים כשהכנסתי את המשפט Starfleet General Ordersאין לי ממש כוח להמשיך מפה, מצד שני יכול להיות שסתם הגעתי לדף טיפשי
פורסם 2004 במרץ 1121 שנים כנראה שזה נכון<script language=JavaScript>UserEingabe = window.prompt("password security level 8","");document.location.href=UserEingabe + ".htm";חחחזה נורא מצחיק כי יכולים לעבור את שלב 8 במקום שאפילו לא מחפשים...בכוונה הם השאירו זמן בין המעבר בין הדפים כדי שתוכלו לרשום ולהעתיק את הכתובתמשם הכל קלאני כבר ב10
פורסם 2004 במרץ 1121 שנים חחחזה נורא מצחיק כי יכולים לעבור את שלב 8 במקום שאפילו לא מחפשים...בכוונה הם השאירו זמן בין המעבר בין הדפים כדי שתוכלו לרשום ולהעתיק את הכתובתמשם הכל קלאתה מתכוון ל- http://www.academy.dyndns.org/hackit8/hackit8.htm?
פורסם 2004 במרץ 1121 שנים UserEingabe = window.prompt("password security level 8","");document.location.href=UserEingabe + ".htm";מה לעזעזל זה צריך להגיד לימאיפה לי מה אני צריך לרשום שם??
פורסם 2004 במרץ 1121 שנים אתה מתכוון ל- http://www.academy.dyndns.org/hackit8/hackit8.htm?כןאבל אני לא אומר איך צריך לעבור את זה...בטח אנשים שוברים בבית את הראש שלהם איך לדעתאם אתה רוצה תבוא אלי בפרטיבכל מקרה נתקעתי ב-10ואל תגידו איך לעבור את זה
פורסם 2004 במרץ 1121 שנים אני תקוע ב 13עשיתי את זה עד לשם אתמול עם חבר שלי באייסיקיומי שצריך ממש עזרה עד ל 13 שיבוא לאייסיקיו117843105לא לשלוח פה הודעות פרטיות אני כמעט לא מסתכל... ;D
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים אנשים אני צריך עזרה ב4 הבנתי שיש שם איזה טופס או משהו שצריך להיות שווה a אבל לא הבנתי מה אני צריך לעשות
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים אני תקוע ב-9, שזה בעצם אותו דבר כמו 8 רק שזה נותן לינק מת אם נכנסים לתיקיה הראשית....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.