עבור לתוכן

חוות דעת לגבי כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

היי אני קונה מחשב חדש והציעו לי כרטיס מסך

Sapphire Radeon R9 280X BULK OC 3GB

. אני לא משתמש במשחקים כבדים מאוד מבחינה גרפית. אני משתמש במשחקים כמו פיפא 15 שיצא gta iv ו v ( אם יצא) skyrim דברים כאלו.. השאלה היא האם הכרטיס מסך טוב ומומלץ? כי זה החלק היחיד במערך שיש לי התלבטות רצינית לגביו. תודה לעוזרים

נערך על-ידי elibugi12

פורסם

כן הכרטיס טוב ומומלץ אבל לא ציינת על איזה רזולוציה והגדרות אתה משחק ואיך הגעת לזה שאתה אומר

אני לא משתמש במשחקים כבדים מאוד מבחינה גרפית. אני משתמש במשחקים כמו פיפא 15 שיצא gta iv ו v ( אם יצא) skyrim דברים כאלו..

הם לא ממש קלילים ובעניין של GTA IV הוא לא עובד הכי טוב גם אחרי כל התיקונים שיצאו ולגבי V זה לא אם ייצא כי הוא ייצא אבל יכולים להיות עיכובים

Grand Theft Auto V on Steam

Available: Fall 2014

לגבי המפרט עצמו התייעצת פה בפורום מפרטי מחשב?

פורסם
  • מחבר

כן קיבלתי המלצה על המפרט כאן בפורום ורק לגבי הכרטיס מסך אני לא בטוח

רוזולוציה לא יודע אני לא כל כך מבין בעניינים האלו זאת הסיבה שאני שואל:) והגדרות עדיף מקסימליות.

כנראה שאני לא כל כך יודע מה זה משחקים כבדים.. אבל בכל מקרה סגנון המשחקים שהזכרתי אמור לרוץ טוב וחלק עם הכרטיס מסך הזה? במיוחד fifa 15 שהוא next gen

פורסם

ראיתי את הדיון שלך בפורום מפרטי מחשב הרזולוציה של המסך היא FHD שזה 1920x1080 בכל מקרה הכרטיס מסך יריץ אותם על הגדרות מקסימליות אבל בעניין הGTA V הוא עדיין לא יצא אבל עדיין אני מניח שתוכל לשחק גם בו בהגדרות גבוהות, ולמרות זאת בשלב מסוים אם לא תשדרג(לאחר שנתיים שלוש) תצטרך ללמוד לשחק מעט עם ההגדרות מאחר וזה מחשב ולא קונסולה וזה לא תמיד הכי חכם סתם להגדיר הכל על גבוהה, גם יש את עניין הפילטרים שלא תמיד כל אחד שם לב להבדל החל מהגדרה מסוימת ואז אם ממילא לא שמים לב להבדל אז למה להעלות את ההגדרות וככה אתה מרוויח ביצועים(FPS=פריימים לשנייה) אבל זה תלוי במשחק בנוסף אתה תמיד יכול לעזר פה בפורום בפורום משחקים בקשר להגדרות מסוימות של משחק ומה כל הגדרה משנה.

בעניין משחקים כמו FIFA 15 פשוט תגדיר על ההגדרות הכי גבוהות ואני מניח שזה תקף גם על 16 ו17... P:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה! איזה מזל שמצאתי את הפורום הזה:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים