עבור לתוכן

macbook pro לא עובד

Featured Replies

פורסם

היה לי מטען לא מקורי שהשתמשתי בו הרבה זמן עם המקבוק פרו, פתאום הוא נשרף כנראה והמחשב התחיל להשמיע רעש של המאווררים מאוד חזק. כאילו הם על 100%. חשוב לציין שהנייד עצמו עבד. המטען עצמו לא הטעין כבר.

הזמנתי מטען חילופי (לא מקורי) , עד אז כבר הסוללה נגמרה לי בנייד. כשחיברתי את המטען הנייד לא רצה להידלק. לא משנה כמה זמן הוא מחובר למטען הוא פשוט כבר לא נדלק.

מה יכולה להיות הבעיה?

תודה.

פורסם

למה להטעין עם מטען לא מקורי? :s07:

1. כשהמטען הראשון נשרף יתכן והוא הרס משהו בתוך המכשיר.

2. המטען השני לא עובד.

3. המטען השני הרס את המכשיר.

תנסה למצוא מישהו עם מטען מקורי (או לפנות לנותן השירות של המכישר) ולנסות להטעין. אם עדיין לא עובד אז סימן שמשהו נהרס בנייד עצמו.

פורסם
  • מחבר

כי הוא זול משמעותית. המקורי נהרס מזמן . זה נייד משנת 2010.

ואני גם ככה מבין שמשהו נהרס בנייד עצמו, השאלה מה..?

יש דרך לבדוק את זה?

פורסם

אני בכל זאת הייתי קודם מנסה למצוא ממישהו מטען מקורי ולנסות להטעין ממנו.

תבדוק עם רב מודד שהמטען השני באמת עובד ומתאים למק שלך. אם המטען השני כן עובד, אז כנראה הבעיה במק עצמו. אולי רק המגעים בחיבור, אולי מעגלי הטעינה ואולי משהו בלוח או שזו הסוללה. אם אתה מרגיש שאתה יודע מה אתה עושה, אז תפרק את המכשיר ותתחיל לחפש את הבעיה בפנים (אם כי הסיכוי למשתמש הממוצע לאתר ושלא נדבר על לפתור בעיה כזאת הוא אפסי) אחרי שאתה בטוח בוודאות שזה לא משהו שקשור למטען או משהו שניתן לפתור חיצונית.

אם לא, אז לך למעבדת שירות ותתכונן לספוג את העלויות.

פורסם
  • מחבר

טוב אז ניסיתי שוב לחבר את המטען שהזמנתי , וזה עבד פתאום. אמנם המטען ממש ממש חם והוא רק הטעין 30% אבל לפחות המחשב עובד.

הבעיה היא שהמאווררים מאוד רועשים. מה יכולה להיות הסיבה לזה?

תודה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי הצלחתי להיפטר מהרעש של המאווררים. והמחמשב עושה רושם עובד.

יש בעיה אחרת : כשאני מחבר את המטען לנייד ,הנייד מחשמל אותי כל פעם שאני נוגע בו. וגם הטאצ׳פד לא עובד חלק . ברגע שאני מוציא את המטען הכל בסדר.

פורסם

אני רואה שבטיחות ושמירה על הרכוש שלך היא לא בראש סדר העדיפויות... אתה מחכה שמשהו יתפוצץ לך בפרצוף?

לפי מה שאתה מתאר יש שם בעיה קשה באספקת החשמל. כמו שהצעתי לך מקודם, תנסה לבודד את הבעיה או למטען או למק ע"י זה שתבדוק איך מתנהג המחשב עם מטען מקורי.

פורסם

אני לא רוצה לבאס אותך אבל אתה עושה נזק למק שלך. ההספק של המטען גבוה מזה של ההספק שטוען לו היצרן. אחרת הtouchpad היה עובד כמו שצריך. לך תדע איזה נזק עקיף אתה עושה לרכיבים על הלוח של הנייד שלך, עדיף לך לרכוש מטען מקורי (אפילו באיביי ניתן למצוא בממחירים שפויים..) או לפחות מטען שתואם לנתונים שדורש היצרן... תמונה של המטען תועיל,

שבת שלום

נ.ב- בדרך כלל הtouchpad במצב כזה ירקוד לך יגמגם יקפוץ איך שלא תקרא לזה.

פורסם
יש בעיה אחרת : כשאני מחבר את המטען לנייד ,הנייד מחשמל אותי כל פעם שאני נוגע בו. וגם הטאצ׳פד לא עובד חלק . ברגע שאני מוציא את המטען הכל בסדר.
נכון שמדובר בכבל חשמל של 2 גידים, בלי הארקה?
פורסם
  • מחבר

e0nmg5yuwmw0.jpg

1ozeza5ztmdk.jpg

האמת שכשהזמנתי ראיתי שזה תואם לדגם של הנייד שלי a1286

וכן אני לא יכול להשתמש בכבל של ה3 גידים כמו שהוא מגיע כי זה לא מתאים לשקעים שלנו בארץ, שמתי מתאם רגיל בכמה שקל והוא רק ל2 גידים

נערך על-ידי Ovid

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים