עבור לתוכן

רכישת כרטיס מסך יד שנייה R9 280 למטרות גיימינג

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לרכוש יד שנייה את הכרטיס:

Sapphire Radeon R9 280X DUAL-X BOOST OC 3GB

המפרט של המחשב שלי:

- intel i5 3.3 Ghz 6mb

- asus core i3/i5/i7 intel P67 DDr3 1600

- 2x4G DDR3

- western digital 1TB 7200RPM sata III

- Gigabyte GTX560 Ti OC 1GB

- Antecc High Current gamer 750W

- מארז: thermaltake dokker Mid Tower Series black case

רציתי לדעת:

1. האם הכרטיס מסך הזה מתאים למחשב שלי? (והאם אפשר ללכת על 2 כרטיסי מסך?) האם לוח האם והספק יתאימו?

2. כמה יד שניה כרטיס כזה יכול לעלות?

תודה

פורסם

רכשתי אותו מ TMS עם אחריות לשנתיים אתמול 19/8 היום 20/8 כבר הגיע אליי (משלוח חינם) -http://www.tms.co.il/product/13483

מקווה שהרכיבים האחרים שהזמנתי מחנות אחרת אני יגיעו מחר או בראשון ואז אני יתן לך חוות דעת שבוע הבא מקווה שיגיע :)

פורסם

לא רשמת את הדגם המלא של המעבד, איזה i5 זה?

פורסם
  • מחבר
לא רשמת את הדגם המלא של המעבד, איזה i5 זה?

Intel Core i5 2500k 3.3Ghz 6mb L3 Cache s1155

פורסם

המחשב שלך מתאים לכרטיס שכזה, שני כרטיסים יצרו לך צוואר בקבוק מכיוון המעבד בחלק מהכותרים הכבדים, הספק גבולי הייתי אומר(עדיף לכיוון 850W), אני לא הייתי חושב לכיוון מערך של שני כרטיסים כאלו(מניסיון).

פורסם
  • מחבר
המחשב שלך מתאים לכרטיס שכזה, שני כרטיסים יצרו לך צוואר בקבוק מכיוון המעבד בחלק מהכותרים הכבדים, הספק גבולי הייתי אומר(עדיף לכיוון 850W), אני לא הייתי חושב לכיוון מערך של שני כרטיסים כאלו(מניסיון).

מה הנזק\חוסר כדאיות?

ועוד שאלה, יש אפשרות לשים 2 כרטיסים מסך מסוגים שונים? או שזה עלול להיות בעיה? למשל ה-R9 280 פלוס הכרטיס מסך הנוכחי שלי? או חובה ששניהם יהיו מאותו סוג..?

פורסם

צריכת חשמל גבוהה/טמפרטורות/רעש/בעיות עם הדרייברים ובעיות שצצות לפעמים במשחקים (יש כאלו שמתקנים)

אפשר לעשות SLI / Crossfire רק עם כרטיסים מאותה ליבה גראפית

גם מציע לך לרדת מהעניין הזה פשוט עדיף להיות עם כרטיס בודד

היום מערך כרטיסים הכרחי יותר לאנשים שמשחקים על רזולוציות גבוהות וכמה מסכים

בנוסף צריך גם מעבד שלא יהיה צוואר בקבוק גדול לשני כרטיסים כי אז אתה סתם לא תנצל את הכוח עיבוד שלהם

מה הרזולוציה שתשחק ?

פורסם

טוב הכרטיס הזה הוא חיה רעה בשביל המחיר שלו.

מריץ באטלפילד 3 הכל על ULTRA ברזולוציית FHD כולל חלקות תמונה במפות 64 עם עומס פיצוצים וחלקי נוף לא יורד מ 60 FPS אבל ככה בממוצע נעה בין 85-106FPS אני ימשיך לעדכן לגבי משחקים חדשים יותר.

פורסם

ברור, BF3 לא משחק כבד.

פורסם

טוב אז היום שיחקתי BF4 ואני יכול להגיד שהכרטיס הזה פשוט חיה רעה ברזולוציית FHD עם הגדרות הכל על ULTRA כולל AAX4 הוא החזיק בפריימים בין FPS 50-100 כאשר הממוצע עומד על 75-80 FPS הכל במפות ענקיות של 64 שחקנים. בשביל המחיר שלו הוא עלות/תמורה טובה ביותר שנתקלתי. ממליץ בחום כרגע אני לא רואה איתו בעיות על אף היותו יד שנייה ומקווה שכך ישאר :hi: .

פורסם

נשמע קצת לא הגיוני שהכרטיס הזה ברזולוציה של FHD על הגדרות אולטרה כולל AAX4 יקבל בין 50-100FPS ועוד במפות של 64 שחקנים.

אני עם 7970 GHZ שהוא טיפונת חלש יותר ולא מתקרב לזה.

שים לב:

http://tpucdn.com/reviews/MSI/R9_290X_Gaming/images/bf4_1920_1080.gif

אני חושב שהממוצע שלך הוא בין 20 ל55 FPS, במיוחד בסצינות עמוסות, אאה ועוד דבר: המשחק הזה במולטי, מתחת ל-50-55 FPS לא שחיק.

פורסם

תראה כשאין הרבה חלקים בנוף אז הפריימים נעים בין 75-85 במקומות סגורים (מבנים,תעלות) נעה בין 80-95FPS.במאמץ עם ההגדרות שציינתי היו נפילות גם ל 46FPS אבל זה דרופים רגעיים והיציבות נעה במאמץ עם הרבה פיצוצים וחלקים בתמונה מעל 55. על 20FPS אין בכלל מה לדבר לא קיים לבסוף:המשחק עובד בצורה חלקה גם מתחת ל 50FPS הכרטיס מצליח להתמודד יפה מה גם שאני חייב לציין שאין הבדל משמעותי בין אולטרה ל גבוה אלה אם כן אתם "זונות גרפיקה" שזה רק מה שמעניין.

פורסם

אין מצב, אפילו R9 290 נאכל עם AAX4, אני חושב שאתה לא משחק על אולטרה או שהמסך שלך לא FHD, יש פה מספיק אנשים שיאשרו את זה.

פורסם

בתור אחד שיש לו 290, אני מאשר את מה שעידן אמר!

הAA אוכל את הכרטיס, אני מקבל את הFPS שציינת ללא AA...המפרט שלי בחתימה.

פורסם

איך אני יכול לצלם לכם?

- - - תגובה אוחדה: - - -

לא צילום שלי אבל בקשה: דומה מאוד למה שציינתי 1) - https://www.youtube.com/watch?v=O1zOazZpg8I

2) -

3) -

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים