פורסם 2014 באוגוסט 1911 שנים אני מחפש שני מוצרים1) משחה טרמית למעבד, מה עדיף MX-2 או MX-4 או שיש יותר טובים.2) דבק טרמי, להדבקת היטסינקים וכו', דבק במשחה.אני מעדיף רק מפלונטר.עמוד משחה טרמית בפלונטר
פורסם 2014 באוגוסט 1911 שנים לפני כשנה עשו ביקורת באתר על משחות תרמיות: 9 משחות טרמיות בביקורת - השקעה כדאית? (אני יודע שכתוב "טרמי" ואני כתבתי "תרמי" - חיפוש באינטרנט מראה שכנראה "תרמי" הוא הכתיב הנכון)
פורסם 2014 באוגוסט 1911 שנים מחבר תרמי זה הנכון כי בתרגום מאנגלית TH הופךלת וT הופך לטמכיוון שרוב האנשים כותבים עם ט לא הייתי בטוח.
פורסם 2014 באוגוסט 1911 שנים יש הרבה ביקורות שמראות שאין הבדל, אני רוצה קצת לסייג את זה : חלק משמעותי מהממש זולות (גנריות), נפרדות למרכיבים כשהן עומדות במקום. ראיתי ככאלה שנפרדות לנוזל שקוף ושאריות יבשות כבר כשהן בתוך המזרק, ואני לא חושב שהן יחזיקו טוב יותר על מעבד
פורסם 2014 באוגוסט 1911 שנים כנל, אני חושב שבין הנורמליים לא אמור להיות הבדל משמעותי, ויהיו כמה לא איכותיים שלא מחזיקים מעמד
פורסם 2014 באוגוסט 1911 שנים כל מה שיש לו שם מוכר מתחום המחשבים אמור להיות בסדר. אחרים הם גנריים שבכל מקרה יש להם שמות שאף אחד לא מכיר, חלק מהם בסדר וחלק לא
פורסם 2014 באוגוסט 2011 שנים אף אחד כמעט לא קורא לזה thermal glue בדרך כלל קוראים לזה thermal adhesive - המומלץ הוא הartic silver alumina - מגיע כשני מזרקים עם שני חומרים שברגע שמעורבבים הם הופכים לדבר טרמי חזק מאוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.