עבור לתוכן

סיוע בבחירת אוזניות לטיול

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מתכוון לקחת איתי לטיול תרמילאות ארוך (כחצי שנה) אוזניות.

כרגע יש ברשותי BEATS STUDIO, בעלות קשת מעט סדוקה.

אילו אוזניות הייתם ממליצים לי לרכוש לטיול? חשבתי על ה-MIXR אבל אני פתוח לרעיונות, והתקציב שלי מטפס בערך עד 800 שקלים (עם עדיפות ל-500 ומטה).

בנוסף, יש אפשרות לרכוש אוזניות MIXR מ-KSP ב-450 ש"ח (נאמר לי שהן אחרי החלפת רכיב או משהו בסגנון) - הייתם ממליצים?

תודה רבה

פורסם

איזה מבנה, In-Ear, מקיף את האוזן או יושב על האוזן?

איזה סגנון סאונד, באס בולט, מאוזן או צלילים גבוהים?

פורסם

בתקציב של 500 ש"ח הכי טוב שתוכל להשיג זה ה-ATH-M50 - גם מבחינת סאונד וגם מבחינת נוחיות. באוזניות של beats אתה משלם 50% מהכסף על עיצוב ומיתוג.

פורסם

אם אתה לוקח את הATH-M50, תוודא שאתה לוקח את האחד עם הכבל המסולסל/קפיצי. הכבל הארוך הוא סיוט מחוץ לבית.

חוצמזה, אם זה לטיול, אני ממליץ לך לקחת אוזניות טובות IN-EAR מבחינת הגודל הנוחות המקום והמשקל, לי זה היה ממש נוח.

אם אתה מעדיף גדולות יותר, הרי שכל הנימוקים דלעיל הם לרעת האוזניות הגדולות.

תכתוב מה אתה מעדיף ואתן לך מספר אפשרויות מתאימות.

פורסם
  • מחבר

אוקיי.

האמת שאני כרגע עם - OVER EAR, ככה זה הכי נוח.

אני לא ממש אוהב אוזניות כפתור ואני דווקא מפחד שכאלה ייהרסו אבל מוכן גם לשמוע המלצות על כאלו..

חשוב שיהיו עמידות, לא משנה לי מה סגנון הסאונד, אבל בעיקרון לא אוהב בסים כבדים כל כך.

מאיפה היית ממליץ לקנות? ומה אתה אומר על ה-MIXR ב-450 או 800?

בכל אופן, ה- ATH-M50 מתאימות לטיול? אין סכנה שיישברו?

פורסם

אוזניות IN-EAR טובות ועמידות זה הShure SE-215

ממש איכותיות והסאונד נקי וכיפי

פורסם

יש לי את הath-m50x שהוא הגרסה המשופרת של האוזניות.

הכבל ניתק, וזה דיי נוח לשים אותו בפאוצ' שמגיע באריזה.

לגבי האוזניות עצמם, הם ממש נוחות, אני לוקח אותם איתי לצבא, ומדי פעם יורד איתם לשטח לא קרה לי מצב שהם נשברו/התעקמו.

ממש מומלץ.

לגבי מה שאמרו מעליי, באמת שעדיף את הכבל המסולסל, לא נתקע בדברים והוא מספיק ארוך,

במקרה שאתה שומע בבית או במקומות סגורים יחסית כגון אוטובוסים עדיף את הכבל הרגיל.

החיסרון היחיד שיש להם,בשביל שמע נקי וחזק צריך להוסיף DAC, אני משתמש בfiio e11k, רכשתי אותו באיביי במחיר של 250₪ כולל משלוח ומיסים, זה פשוט תענוג לשמוע מוזיקה ככה.

אני שומע הרבה פסיכודאלי וגואה ומדי פעם רוק לרוב מוזיקאים כמו tool,dream theater

פורסם

טיול תרמילאות, לאיפה? דרום אמריקה?

פורסם
  • מחבר

כן, אני טס לדרום אמריקה.

האוזניות שהצעתם של אודיוטכניקה, הן גדולות? מסורבלות? מתקפלות טוב?

איפה מומלץ לרכוש?

ויש המלצות אחרות?

תודה רבה בכל מקרה

פורסם

קודם כל, תהנה, אחלה יבשת ;) תזהר על התרמיל בראפטינגים

אני ממליץ לך לקחת אוזניות קטנות, כל מקום קטן מוערך בתרמיל, תאמין לי.

אם אתה טס לחצי שנה כנראה תהיה בהרבה טראקים, אוזניות קטנות יהיו יותר נוחות.

פורסם

אתה לא אוהב באסים מוגזמים אבל יש לך ביטס ואתה עוד רוצה עוד אוזניות של ביטס?

ATH-m50 הם אוזניות מעולות אבל לא הייתי מגדיר אותם ניידות, אולי מהבית למשרד לא לטיולי שטח ובטח שלא לדרום אמריקה.

מנסיון שלי עם דרום אמריקה,

תשכח מOVER EAR\ON EAR, רק IEM's לדרום אמריקה, לא חסר IEM's נוחות רק צריך למצוא את מה שנוח לך.

איך בכלל אפשר לקחת משהו אחר? אין כמו IEM's בטיולים כאלה מכמה סיבות :

1) הברורה ביותר היא הגודל והמשקל, אם תקנה אוזניות קשת אתה תשאיר אותם יותר ויותר בהוסטל ולא תוכל לקחת אותם לטראקים בגלל המשקל והמקום שזה יתפוס לך בתיק.

2) אוזניות IEM's אם תקנה להם נרתיק קשיח ,לדוגמה בסגנון הזה הם יהיו פי מליון יותר עמידות מאוזניות קשת.

3) אוזניות גדולות מושכות תשומת לב, במיוחד מותגים כמו Beat's שהסיבה היחידה שאנשים קונים אותם היא האות B בצד.

4) סיבה נוספת לא לקנות אוזניות קשת, היא שלא משנה איזה אוזניות תקנה בסופו של יום הם מחממות את האוזניים, בחום של ברזיל או מרכז ארגנטינה לא תרצה ללבוש אותם אפילו לדקה כשאתה באוטובוס בלי מזגן, וזה יקרה !

5) האופציה היחידה שאני מדמיין שהם יהיו שמישות היא לפני השינה באחד מההוסטלים או בנסיעות ממש ארוכות באוטובוסים של ארגנטינה, וזה משהו שגם IEM's יממשו.

תפרט איזה סגנון מוזיקה אתה שומע ונוכל לעזור לך לבחור IEM's מתאימות, שוב להגיד שאתה לא אוהב באסים אבל לקנות אוזניות כמו ביטס זאת סתירה מוחלטת.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה.

אני אכן מצטער על הקנייה של הביטס אבל הצלחתי להשיג את הסטודיו במחיר זול משמעותית ולכן קניתי.

שומע בעיקר רוק, אלטרנטיבי, אינדי, לא מטאל ולא כבד במיוחד. גולש גם להיפ הופ ולישראלית אבל מהסוגות האחרות - פחות.

האמת שדי השתכנעתי על IEM! אילו דגמים מומלצים והיכן?

פורסם

Shure SE215. אוזניות ממש טובות.

פורסם

VC 1000 נחשבות אוזניות מפורטות מאוד שמתאימות לסגנון שאתה שומע

http://www.lendmeurears.com/vc1000/

הייתי ממליץ דווקא על אלו בגלל שהם מגיעות עם מס' גדול מאוד של טיפים, חושב שזאת דרך מעולה להכנס לעולם הIEM's הרבה יותר קל להגיע להתאמה מושלמת.

ד"א גם האתר הזה מומלץ לקנייה, מנסיון, ספק רשמי.

גם הShure se215 יכול להיות אופציה אבל קצת פחות מתאימות לרוק, קצת יותר באסיות

יש לך אותם בארץ בhttp://www.giveon.co.il/info.asp?id=1555&category=355_481_

המחיר למזומן רק 40 שקל יותר יקר מארה"ב.

yamahaa epa-100 גם מעולות בתקציב קצת יותר גבוה

http://usa.yamaha.com/products/audio-visual/headphones/eph-100_silver_w/

עוד אופציות:

Rock it - R50

gr07 MK II אם תצליח למצוא אותם (כבר לא מייצרים) הם מעולות

פורסם

Tov_Tov, שמעת את הSE215 פעם שאתה אומר שהן באסיות? הן הכי מאוזנות שיש.

קצת הגזמת. הו לא באסיות, הן נקיות מאוד. אני לפעמים מחבר אותן למגבר אוזניות כי אני רוצה באס.

בקישור הזה תמצא את האוזניות בהחל מ365 ש"ח, רחוק מה440 ש"ח אצל גבעון.

לבד מכך, האוזניות אמורות להיות עמידות ולא עדינות. הSE215 ינצחו כי הן בנויות ממש טוב.

אני ממליץ עליהן מניסיון, אני עם הSE215 כבר שנתיים והן עברו איתי טיולים בבוליביה ובפרו, שימוש יומיומי רגיל ורכיבות אופניים רבות (אני רוכב כביש).

האוזניות מגיעות עם נרתיק חצי קשיח מאוד שימושי נוח וחסכוני במקום, כמו כן עם 6 מתאמים לאוזן.

כמו כן פותח הדיון אמר שיש עדיפות למחיר פחות מ500 ש"ח.

עניין נוסף, בקשר לאיכות הסאונד: באוזניות IN-EAR, האיזון בין מחיר לתמורה (עלות מול תועלת) נגמר באיזור ה100$. מעבר לכך, כמובן שתוספת תוסיף אך השיפור לא יהיה מורגש.

השיפור בין אוזניות של 70 דולר לאוזניות של 100 דולר גבוה בהרבה מאוד מהשיפור בין 100 ל150 דולר.

אתה מוזמן לבדוק את זה, אני בדקתי את זה ב12 זוגות אוזניות IN-EAR שעולות בין 12 דולר ל250 דולר בשנתיים האחרונות.

אתה רוצה להמליץ לפותח הדיון על אוזניות יקרות, יש גם יש. גם לSHURE יש דגמים ב2000 ש""ח ויותר, אך צריך איזון.

בכל מקרה, בהצלחה בבחירה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים