עבור לתוכן

שינוי ניק? טרייד? כסף?

Featured Replies

פורסם

לילה טוב,

לאחרונה רכשתי CS GO ואני שם לב שהוא שונה ברמות מ - 1.6 שהייתי משחק בו לפני כמה שנים. אז איך אני משנה ניק? מה זה הטריידים הללו והנשקים היפים האלה שיש לכולם, איך אני משיג גם? סליחה על השאלות המפגרות האלה. ועוד שאלה קטנה... איך אני עושה דמו, הכוונה הפקודה הזאת ששומרת בתיקיה של המשחק ואז אני יכול דרך זה לצלם עם - Fraps ולעשות סרטון?

תודה לעונים.

נערך על-ידי Globalization

פורסם

שינוי הכינוי הוא כרגיל כמו ב1.6 אתה בקלות נכנס לSteam Overlay(Shift+Alt) לוחץ על חברים ואז יש את השם שלך למעלה אתה לוחץ על החץ הקטן ושינוי שם פרויפל ומשנה.

להשיג סיקנים זה מאוד קשה זה או שאתה לאט לאט עושה הימורים וזוכה בדברים עם יהיה לך מזל או שאתה פותח קופסאות כשאתה קונה מפתחות שכל מפתח שווה 2.5 דולר קיצור אתה עושה טריידים מוכר דברים וקונה דרך המרקט.

פורסם
  • מחבר

וסרטון? איך אני עושה את הפקודה?

פורסם

איזו פקודה?

פורסם
  • מחבר

הייתה פקודה ב - 1.6 שלפני שהייתי נכנס לסרבר מסוים, הייתי שם אותה וזה היה מצלם ושומר לי את ה - Demo בתיקייה של המשחק ואז היה ניתן להקיש את הפקודה אחרי שיצאתי מהסרבר ולצלם את המסך עם - Fraps. ואם לא הצלחת להבין, אם נגיד יוצא לי לעשות Frag יפה, איך אני מצלם אותו בדרך בסיסית וקלילה?

עריכה: הסתדרתי, תודה.

נערך על-ידי Globalization

פורסם

אותו דבר זה נשאר כמו 1.6 אני חושב.

"start demo <NAME>" .

אל תתפוס אותי במילה

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לאחר כל משחק אתה יכול ל"הוריד" את המשחקים האחרונים אל הHDD.

מהתפריט הראשי --> 'Watch' --> ל'Your Matches', תופיע רשימה של 8 המשחקים האחרונים שלך.

קליק שמאלי --> 'Download'.

לאחר שההורדה הושלמה, לך לטאב 'Downloaded', קליק שמאלי על אחד המשחקים --> 'Watch Demo'.

כעת אתה יכול לצפות בדמו ולהקליט באופליין עם fraps/dxtory/msiAB וכד'.

לגבי סקינים, בסוף כל משחק (בכל game mode נדמה לי) אתה עשוי לקבל משהו - נשק עם סקין (בד"כ נשקים גרועים) או case.

צבור קייסים, מכור אותם במרקט של סטים ובכסף הזה קנה מה בא לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים