עבור לתוכן

Wolfenstein: A New Order לא מצליח להריץ על HD4870.

Featured Replies

פורסם

אתה בטול שהם זולים? למה הם לא מציעים חבילות של המשחק עם season pass, פשוט אחרכך צריך לקנות בנפרד, ואז זה אולי לא משתלם.. ואם רני קונה משם את וולפיסטיין המפתח בטוח יעבוד אצלי?

פורסם

זולים יותר מלקנות בסטים - כן.

אין חבילה עם season pass כי אין season pass למשחק. כפי שאני רואה אין dlcים בכלל.

בדקתי עכשיו את המשחק ב cjs ומצויין שם באדום גדול:

Not for Germany/Austria/Israel

Not only will customers from these countries require a Vpn to activate the game, but will also need Von to even play

שכח מזה, לא יעבוד...

פורסם

Steamdb מציין שהוסרה ההגבלה מישראל לפני חצי שנה (נשארה הגבלה רק לגרמניה), אבל עדיין לא הייתי מסתכן

זה מה שמוגדר כרגע על הערך של המשחק ב steamdb:

*מצטער על הצילום הזוועתי

955e2ad9a0163e438489354a6502582f.jpg

פורסם

אם הוסרה המגבלה למה אי אפשר לקנות דרך סטים?

- - - תגובה אוחדה: - - -

ולגבי הseason pass, הם מוציאים חבילות גולד.. כולל כל התכנים שיצאו. יש בסטים ויופלאי.. גם באוריג'ין יש חבילות כאלה, חבילת דלוקס של דרגון אייג החדש

פורסם

לא יודע, זה למה אני אומר שבכל זאת לא הייתי מסתכן ולא קונה...

ולגבי הseason pass, הם מוציאים חבילות גולד.. כולל כל התכנים שיצאו. יש בסטים ויופלאי.. גם באוריג'ין יש חבילות כאלה, חבילת דלוקס של דרגון אייג החדש

זה שיש חבילות כאלה זה מובן מאליו, אבל למשחק הזה אין season pass ואין שום dlc. אתה מוזמן לראות בחנות בסטים שיש למכירה רק את המשחק בלי תוספות ובלי חבילות מיוחדות:

http://store.steampowered.com/app/201810/?cc=us (קישור מוביל לחנות של ארצות הברית. אם תרצה לקנות מסטים תדאג להכנס שוב לקישור ולעדכן את cc= אל: cc=il. לא יודע אם באמת משנה, אבל לא הייתי מסתכן)

פורסם

כן הבנתי שלמשחק הזה אין תוכן.. ראיתי שמציעים בסטים חבילת גולד לאססינס קריד החדש, ושם אין חבילה כזאת, כנ"ל בקול אוף דיוטי ודרגון אייג', בגלל זה שאלתי

פורסם

אם שאלת בכללי על זה, אז כן באתרי ה- cd-keys למינהם מוכרים את החבילות season pass וגם חבילות delux למינהם שכוללות גם את המשחק וגם את ה- season pass. אבל כל משחק והגרסאות שלו. יכול להיות שלמשחק מסויים לא יהיה חבילה של pass והמשחק ביחד ותצטרך לקנות אותם בנפרד.

פורסם

אם זה הבדל של כמה שקלים אז אני מעדיף לקנות בסטים וזהו.. אגב, יש חנות ישראלית טובה, ביג'י. תנסה

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

אז מה נסגר עם המשחק הזה - אפשר או אי אפשר לקנות עותק בחנות שאינה Steam ולהתקין אותו בישראל?

אגב, בדירוג של TotalBiscuit של המשחקים הכי טובים ב-2014 המשחק הזה בראש הרשימה.

פורסם

בהרבה דירוגים של הרבה אתרים הוא יצא במקום גבוהה... חבל באמת שיש את המגבלה הזו, האם היא רק בישראל בגלל השואה ?

פורסם

בגלל צלבי קרס

פורסם

אין בישראל מגבלה על הפצה של סרטים, ספרים או משחקי מחשב שבהם מופיעים צלבי קרס.

פורסם

פיזית המשחק נמכר בארץ... גם בספק של STEAM מופיע ישראל ברשימה ספציפית.

פורסם

שלח לי טלפון של מקום שמוכרים בארץ פיזי. ובסטים אין אותו בכלל כמה שחיפשתי

- - - תגובה אוחדה: - - -

מוזר... זמין לקניה בארץ, השאלה אם זה יפעיל את המשחק, הבנתי שיש בארץ הגבלה

http://www.gamemobile.co.il/products/687150/PC-Wolfenstein-the-new-order

פורסם

התכוונתי למשחק באופן כללי, כך שזה לא קשור לשואה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים