עבור לתוכן

בעיה בחלונות 8.1 לבטל סיסמא באלחוטי.לא מצליח לימצוא

Featured Replies

פורסם

היי

יש לי מחשב נייד. מערכת הפעלה חלונות 8.1 שפה עברית.

אני היתחברתי במחשב נייד אלחוטי . אחרי שרשמתי סיסמא .האינטרנט אלחוטי עובד.

עכשיו שניתי בראוטר אלחוטי סיסמא חדשה.במחשב נייד אלחוטי קיים סיסמא ישנה.

איך מבטלים במחשב נייד אלחוטי סיסמא ישנה .אני לא מצליח לימצוא לבטל ולעשות חדש שם מישתמש וסיסמא חדשה?

אני רוצה במחשב נייד יחפש באלחוטי ויבקש ממני להקיש סיסמא.ואז אני מחובר לאינטרנט אלחוטי.

בתודה מראש!

פורסם

תלחץ על האיקון של הרשתות, למטה ליד השעון.

יפתח לך בצד הרשימה של הרשתות.

תלחץ על שם הרשת שלך כפתור ימני עם העכבר.

תלחץ "שכח רשת זו"

תתחבר שוב עם הסיסמא החדשה.

פורסם
  • מחבר

שלום לך יוסי

משהו מוזר לחצתי שם הרשת בכפתור ימני עם עכבר ולחצתי "שכח רשת זו"

ניעלם שם הרשת.

איך אני עושה יחפש אוטומטי (כוונה ריענון) באלחוטי לאתר שם הרשת שלי. ואז לעשות סיסמא חדשה שלי?

תודה

פורסם

רשתות אחרות הוא מוצא ?

בדוק בנתב שהוא מוגדר לשדר את ה SSID שלו.

פורסם
  • מחבר

ברשתות אחרות הוא כן רואה. אבל אני לא רואה שם רשת שלי. כנראה בחרתי אופציה "שכח רשת זו"

מה זה "שכח רשת זו" האם זה אומר היתעלם שם מרשת שלי ואל תחפש שם רשת שלי.האם זה נכון או אני טועה.אני לא מבין?

בנתב מוגדר SSID שלי והוא עובד אינטרנט.וגם משדר לכולם.

נסיתי לכבות נתב אלחוטי ומדליק שוב. כמה שניות. ואז מחשב נייד אלחוטי לא רואה שם הרשת שלי.

איך עושים במחשב נייד חלונות 8.1 כפתור שיחפש שוב אוטומטי ברשתות אלחוטי וימצא שוב שם הרשת שלי?

תודה

:-)

:)

פורסם

לא שאלתי אם מוגדר SSID !

שאלצי אם נוגדר שה SSID ישדר את קיומו ברשת.

פורסם
  • מחבר

בנתב SSID עובד ותקין.זה לא בעיה בנתב ראוטר אלחוטי.אני לא יודע להחזיר שם רשת שלי במחשב נייד חלונות 8.1

זה בעיה בחלונות 8.1 לא מוצא רשת שלי.איך להפעיל חלונות 8.1 לעשות "ריענון" חיפוש אוטומטית

רשתות אלחוטי בבית שלי?

כאב לי ראש

מה לעשות?

בתודה!

פורסם

כל טוב ובהצלחה.

פורסם
בנתב SSID עובד ותקין.זה לא בעיה בנתב ראוטר אלחוטי.אני לא יודע להחזיר שם רשת שלי במחשב נייד חלונות 8.1

זה בעיה בחלונות 8.1 לא מוצא רשת שלי.איך להפעיל חלונות 8.1 לעשות "ריענון" חיפוש אוטומטית

רשתות אלחוטי בבית שלי?

כאב לי ראש

מה לעשות?

בתודה!

אין דבר כזה רענן בווינדוס 8, זה מתבצע אוטומטית כל כמה שניות.

אם הSSID שלך לא מופיע במחשב הזה אבל במחשבים אחרים כן אז יש לך בעיה במחשב הזה (אלא אם כמו שIVAN אמר, הSSID שלך מוסתר).

הבעיה יכולה להיות תוכנתית או חומרתית, בהנחה שזה כרטיס USB נסה לנתק ולחבר את הכרטיס רשת, נסה לחבר אותו לחיבור USB שונה מהאחד שהוא מחובר אליו כרגע.

אין לי עוד רעיונות פשוטים להמליץ לך עליהם.

נערך על-ידי yossi_s1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים