עבור לתוכן

טכנאי מזגנים אמין באיזור השרון

Featured Replies

פורסם

עובדי המזגנים הללו מכיר אותם אישית. והם עובדים עצמאיים. נכון גם להם יתכן יש אינטרס לדגמים . אבל מדובר על כמה שחברים מילדות וגם חבר'ה מאוד אמינים. אחד התקין לחמי מזגן... הוא לא ניסה לדחוף לו שום דבר אלא הכל תלוי עד כמה איכות אתה רוצה.. ותדיראן זאת ההמלצה. יצא לחמי 5500 שח .התקנה 500 שח (מכר שלי כבר אמרתי) שזה כלום לעומת מה שלוקחים היום על מזגן כזה. עובד כבר שנה... הכל טוב.. כולל צרכת חשמל. בחדר הותקן בערך ב2200 שח גם תדיראן.נכון אפשר להביא גם ב1000 שח או 1500 שח.. אבל שוב מחפשים קצת יותר איכות .

....

אתה גם צריך לציין תקציב.

היכן אמך גרה?

מניסיון חיי.. הכי רצוי לקחת בעל מקצוע דרך חוות דעת של חברים/משפחה . לא חסר רמאים בשוק (בכל תחום)למשל שמעתי על מקרה... שמצליחים להוציא מהלקוח (בדרך כלל אדם מבוגר) עוד כסף על השלט של המזגן. הם אומרים לו. המזגן מגיע בלי שלט. השלט הוא תוספת מחיר. ומכניסים לכיס עוד 200/300 שח. אישית לא אקח בכל תחום.. בעל מקצוע מעיתון וכדו'.. אלא רק אחרי חוות דעת .

'טוב שם משמן טוב' (קוהלת ז א).

אדם יש ואמין שמו הולך לפניו .

נערך על-ידי rroonnii

• תגובות 38
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תדיראן-בדוק מנסיון. ושלא יינסו לדחוף לכם דגם תלת פאזי בעוד 700 שקל כי זה אשכרה סתם...

פורסם
  • מחבר

התדיראנים של היום הם לא סיניים זולים?

פורסם

מה זה אומר ?

היום הכל מיוצר בסין

גם זבל וגם איכות

אגב אני מניח שחלק גדול מרכיבי המחשבים שלנו גם מיוצרים בסין

האיכות היא בהתאם לתשלום ולמותג,

פורסם

רוני

במשך השנים שהייתי ילד ההורים היו מביאים בעלי מקצוע שונים לעשות דברים בבית - חשמל, אינסטלציה, וכדומה. בעלי המקצוע עשו את שלהם ו "זה עבד", המדד היחיד שיכול להיות למשתמש פשוט. הם המליצו על אותם בעלי מקצוע לעוד הרבה אנשים

כשקצת גדלתי והתחלתי להתעסק בזה בעצמי, מצאתי דברים מהסרטים - בוילר שהותקן ללא שסתום ביטחון, חוטי חשמל מחוברים בקשירה ומטוייחים בתקרה (לא בקופסה), חוטי חשמל על מפסק בלוח חשמל שלא מתאים (כלומר, הכול עבד, אבל אם היה קורה משהוא המפסק לא היה קופץ), חיבורים שנמסו בתוך המזגן (והוא עדיין עבד) וכן הלאה

מסקנה : ה "חוות דעת של חברים או משפחה" לא בדיוק נכונה. אם זה חבר או בן משפחה שאין לו ידע בתחום אלא מסתכל רק על הדברים שהוא רואה כ "משתמש פשוט", הוא בקלות עלול להמליץ על בעל מקצוע לא אמין

פורסם

נכון שיותר קל לקבל עצה על מעצב שער או קונדטורית . אבל עדיין אני לא מסתמך רק על פירסום. אתה מעדיף שהוא יצלצל לבעל מקצוע אקראי מאיזו מודעה " הכי יפה" במדור ? אני חושב שצריך לקבל עדיין חוות דעת של מישהו או כמה . הרבה פעמיים זה לא רק מניסיון חד פעמי שלך.. אלא מכירים את האדם שיש לו וותק בתחום ורואים את העבודה והיושר שלו. זה הרבה יותר טוב מלצלצל מפירסום. אגב שבאים שני "בעלי מקצוע". אותי לפחות זה כבר מחשיד ;)

נערך על-ידי rroonnii

פורסם

משה - 0522446961

אדם הגון שלא ינסה לעבוד עליך,עבדתי איתו במשך שנים.

קח בחשבון שהוא לא מתקין מזגנים של טורנדו.

בעיקרון אני ממליץ על אלקטרה ותדיראן,היתרון שיש מלאי חלפים מטורף גם למזגנים מאוד מאוד ישנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים