עבור לתוכן

טכנאי מזגנים אמין באיזור השרון

Featured Replies

• תגובות 38
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רוצה להציץ פנימה בעצמך ? מה התקלה ?

פורסם
  • מחבר

הציר של המאיץ (ככה אני חושב שקוראים לזה) נשבר.

פורסם

blower של היחידה הפנימית ?

נראה כמו חלק שאתה יכול לקנות ממלאי של חלקי מזגנים ולהחליף .....

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מה הדגם המדוייק. אני מדבר על הגליל עם הלהבים שמסתובב כדי "לזרוק" את האוויר.

פורסם

חפש ביצאת צדיק...

פורסם

אני חושב שאמורים למצוא אותו לפי היצרן/דגם/גודל של המזגן

וחוצמזה איך בדיוק דבר כזה נשבר ? (תמונה ?)

פורסם
  • מחבר

עייפות החומר (מזגן בן 20 שנה). הציר פשוט התבלה. כשאפתח אותו שוב אצלם. איך מנתקים את המזגן כולו מהקיר?

פורסם

איך אתה רוצה שנגיד לך איך מנתקים אותו מהקיר אם לא רשמת איזה מזגן זה, רצפתי, עילי, מיני מרכזי?

עבדתי אחרי הצבא במזגנים אם זה עוזר (-:

פורסם

מזגן עליון בדרך כלל תלוי על מתקן, כלומר בהרמה. אבל אל תעשה את זה - הוא מחובר בצינורות גז ליחידה החיצונית ואותם לא תוכל לנתק (לפחות בלי להוציא את הגז)

תפרק את הפלסטיקים הקדמיים, אתה אמור לקבל גישה לחלק מהדברים - לפחות מספיק על מנת לראות מה אתה צריך לפרק הלאה

פורסם
  • מחבר

רצפתי. כבר פרקתי לגורמים, הבעיה היא שהחלק עצמו נמצא בזווית שאי אפשר להגיע אליה ולכן אני צריך לנתק אותו מהקיר.

פורסם

אם הצנרת לא נכנסת דוך לתוך הקיר אתה יכול להרחיק את כל היחידה מהקיר ולעבודה, אני פעם עשיתי את זה במזגן הרצפתי שהרכבתי להורים שלי, מזגן אלקטרה פנטאוז, הרחקתי אותו מהקיר ושמתי אותו על שרפרף.

כבר לא זוכר מה היתה התקלה זה היה מזמן לפני 10 שנים.

פורסם

הסיכוי שלך למצוא משהו אמין בנושא הזה בלי היכרות אישית מקדימה שואף לאפס. גם לי היה מקרה כזה רק עם מזגן עילי ובא טכנאי שדיבר על יוצר מאלף שקל. הלכתי לחנות חלפים ורכשתי את הBLOWER ב200 ש"ח ועוד חצי שעה עבודה ונגמר הסיפור. אם זה מזגן בן עשרים שנה כמו שאתה כותב כל סיכון הוא כדאי בניסיון לפרק. בה"כ מה יכול להיות ככ מסובך שם זה LOW LOW TECH...

פורסם

רצפתי תדיראן Manhattan GX ?

אם כן, אני יכול לבדוק איך זה מורכב בשלי ולתת כמה תמונות

פורסם
  • מחבר
הסיכוי שלך למצוא משהו אמין בנושא הזה בלי היכרות אישית מקדימה שואף לאפס. גם לי היה מקרה כזה רק עם מזגן עילי ובא טכנאי שדיבר על יוצר מאלף שקל. הלכתי לחנות חלפים ורכשתי את הBLOWER ב200 ש"ח ועוד חצי שעה עבודה ונגמר הסיפור. אם זה מזגן בן עשרים שנה כמו שאתה כותב כל סיכון הוא כדאי בניסיון לפרק. בה"כ מה יכול להיות ככ מסובך שם זה LOW LOW TECH...

להיפך. מצד אחד זה סוס עבודה שעבד 20 שנה בלי בעיה חוץ מהוספת גז, מצד שני הוא ממש לא בנוי לפירוק. זה היה ממש כאב ראש לפ]רק אותו בפעם הראשונה. 101010101001010 - אלקטרה כלשהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים