עבור לתוכן

צריך המצלצות על ציוד היקפי (עכבר מקלדת רמקולים ופד לעכבר)

Featured Replies

פורסם

שלום אני צריך המלצות לעכבר מקלדת רמקולים פד לעכבר

העניין הוא כזה המקלדת והעבר שיש לי כרגע הם פשוטים ואני קונה מחשב חדש

למטרת גיימינייג ואין לי ציוד היקפי כזה מתאים

התקציב שלי לכל מוצר הוא בנפרד

בהקשר של הרמקולים יש לי כרגע של חברת מיקרולוב אבל לא זוכר איזה דגם ואני חושב להחליף אותם ברמקולים אל חוטים

כי חוץ מגיימיניג אני מסתכל תכני HD אז מן הסתם אני רוצה רמקול איכותי

וההפד להעכבר שיבוא ביחד עם העכבר

בתודה ויום טוב

פורסם

איזה אחיזה אתה בעכבר ?

מקלדת מכנית או ממברנה ?

*חשוב שתרשום את התקציב שהקצבת לכל דבר

פורסם
  • מחבר
איזה אחיזה אתה בעכבר ?

מקלדת מכנית או ממברנה ?

*חשוב שתרשום את התקציב שהקצבת לכל דבר

אחיזת Palm

תקציב עד 500 ש"ח עכבר ומלדת כל אחד לחוד

רמקולים עד 1000

מקלדת מה הבדל אין לי מושג בזה מאחר וכרגע משתמש במקלדת פשוטה שעולה 100 ש"ח של מייקרוספוט

פורסם

עכבר מומלץ לאחיזת Palm הוא Logitech G400s - בעל חיישן אופטי מדוייק ונוח לשימוש ממושך:

http://www.ret.co.il/m/155917

פאד מומלץ לעכבר - Steelseries QCK

לגבי המקלדת תקרא בדיונים הנעוצים בפורום על מקלדות מכניות ותראה אם זה משהו שיכול להתאים לך.

לגבי הרמקולים פתח דיון בפורום אודיו.

פורסם
  • מחבר

אוקיי הסתכלתי הבנתי בקצרה שמכנית דומה למקלדת משרדית שזה מה שיש לי כרגע

אני הלך על מה שמוכר (דומה) על מכנית

מה שחשוב לי בנושא הזה זה תקופת האחריות

ועל איזה סוג פד של מחיר כי ריאתי שיש תווך מחירים רחב בנושא

איזה הכי טוב לעכבר שהצעת?

פורסם

לגבי הפאד - Steelseries QCK

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12679

אם מקלדת מכנית מתאימה לך, אתה צריך לראות איזה סוג סוויץ' מתאים לך.

אם עיקר השימוש שלך הוא הקלדה, הסוויצ'ים הכחולים מעולים לזה אבל יש להם קליק מתכתי ויש אנשים שזה מפריע להם.

זו מקלדת מכנית מומלצת עם סוויצ'ים כחולים שנמכרת ב-KSP, יש אותה במלאי רק בשני סניפים, אולי ניתן להזמין מהם לסניף הקרוב לביתך.

http://ksp.co.il/?uin=16973

בכל מקרה מומלץ לנסות את המקלדת בחנות לפני הרכישה אם ניתן כדי שלא תקנה משהו לא מתאים ואחר כך תתחרט.

פורסם
  • מחבר

לגבי המקלדת לא תהיה לי בעיה להחזיר לחנות במידה והיא לא תתאים אבל חוץ מKSP יש עוד חנויות שיש להם מקלדות ממומלצות במסגרת התקציב?

פורסם

בארץ אין מבחר גדול של מקלדות מכניות. המקלדת הזו גם טובה, בחריגה קלה מהתקציב:

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10836

פורסם

העכבר עצמו יעלה לך קרוב ל300 שקל. זה משאיר לך בערך 200 שקל לקנייה של מקלדת ופד.

לגבי הפד, אני חושב שהפד שהכי יתאים לך הוא הqck heavy. אם אתה רגיל ומעדיף פאדים שטוחים, אז הqck+. ואם אתה אוהב לגרור את העכבר על משטח קשיח (כמו שולחן), אתה כמובן יכול להשתמש בשולחן (עם הנזק שבא עם גרירת העכבר על שולחן), אבל מבחינת ביצועים, אתה יכול להשתמש בפאד 4hd.

זה לא משאיר לך הרבה כסף בתקציב למקלדת יקרה, במיוחד לא מכניות.

השאלה היא, מה אתה מחפש במקלדת. אם המקלדת שלך היא אל חוטית, גם מקלדת ב50 שקל של מיקרוסופט תעשה את העבודה, ותהיה לך נוחה יותר.

השלב הבא בשדרוג המקלדת הוא התאורה. אם אתה משחק בחושך, וקשה לך למצוא את הכפתורים לפעמים, מקלדת עם תאורה תתאים לך, והמחיר קופץ מ50 שקל ל250 שקל.

מקלדות מכניות הן יקרות מאוד (400-500), וההשקעה למקלדת שכזאת עדיפה למי שמשתמש הרבה במחשב (8 שעות ביום, 5-7 ימים בשבוע), ומוכן להוציא המון כסף עליהן.

פורסם
  • מחבר
העכבר עצמו יעלה לך קרוב ל300 שקל. זה משאיר לך בערך 200 שקל לקנייה של מקלדת ופד.

לגבי הפד, אני חושב שהפד שהכי יתאים לך הוא הqck heavy. אם אתה רגיל ומעדיף פאדים שטוחים, אז הqck+. ואם אתה אוהב לגרור את העכבר על משטח קשיח (כמו שולחן), אתה כמובן יכול להשתמש בשולחן (עם הנזק שבא עם גרירת העכבר על שולחן), אבל מבחינת ביצועים, אתה יכול להשתמש בפאד 4hd.

זה לא משאיר לך הרבה כסף בתקציב למקלדת יקרה, במיוחד לא מכניות.

השאלה היא, מה אתה מחפש במקלדת. אם המקלדת שלך היא אל חוטית, גם מקלדת ב50 שקל של מיקרוסופט תעשה את העבודה, ותהיה לך נוחה יותר.

השלב הבא בשדרוג המקלדת הוא התאורה. אם אתה משחק בחושך, וקשה לך למצוא את הכפתורים לפעמים, מקלדת עם תאורה תתאים לך, והמחיר קופץ מ50 שקל ל250 שקל.

מקלדות מכניות הן יקרות מאוד (400-500), וההשקעה למקלדת שכזאת עדיפה למי שמשתמש הרבה במחשב (8 שעות ביום, 5-7 ימים בשבוע), ומוכן להוציא המון כסף עליהן.

לא הבנתה נכון הכוונה לכל מוצר יש לי תקציב של 500 ש"ח למקלדת אני מוכן לחרוג העיקר תהיה איכותית וטובה ולא כזאת של שקל תשעים

ותאמין לי אני יושב יותר מ8 שעות ביום במחשב אז עדיף לי מקלדת איכותית מאשר חרא

יענו מקלדת עד 500

עכבר עד 500

משטח עד 500

אני רוצה פד אבל לא מהסוג הקשיח מאחר וכרגע אני משתמש בשטח קשיח (שולחן) לעכבר וזה לא נוח לי בכלל

עד עכשיו לא קניתי כי לא היה לי רצון עכשיו עם המחשב החדש שאני מתכוון לקנות למטרת גיימינייג מן הסתם אני צריך ציוד היקפי מתאים

ולא מקלדת ועכבר של עבודה משרדית עם כל הכבוד

הייתי מעדיף כמובן אלחוטי אבל מה יהיה אם באמצע משחק נגמרת בדיוק הבטריה

אני מעדיף אלחוטי מסיבה אסטיט בילבד שלא יהיה יותר מידי כבלים

פורסם

כמו שsplashy אמרה, העכבר לpalm הוא הg400s. הפד שאני אמליץ לך הוא הqck heavy.

למקלדת, אנחנו לא יכולים לדעת מה מתאים לך. אני הכי אוהב את האדומים. כנראה שsplashy אוהבת את החומים. לשניהם יש הרגשה שונה.

כדי לדעת מה מתאים לך, אתה תוכל לדעת רק מניסיון. יש ערכות בדיקה שאפשר להזמין מאי ביי (אמור לצאת משהו כמו 50 שקל), או שאולי בחנות שקרובה עליך, יש אפשרות לבדוק מקלדת או אם יש להם ערכה משלהם (ksp, ivory, bug)

קיים מידע נוסף בנעוץ בפורום.

מקלדת מכנית איכותית עם תאורה (ואולי תוספת של מקרו, אם אתה צריך), תעלה בסביבות ה700-800, תלוי בבחירה שלך ומאיפה אתה קונה.

פורסם
  • מחבר

סבבה הבנתי את הרעיון

אני אכנס לבאג או א.א מחשבים אראה מה יש ואדע מה יותר מתאים לי במקלדת

למזלי שני החנויות האלה קרובות לבית שאני גר בו ככה שזה לא בעייתי מידי עבורי

פורסם

תתקשר קודם כדי לדעת מה יש להם או אם זאת לא בעיה לבוא ולבדוק.

אני יודע של bug יש את הblack widow של razer, עם מתגים כחולים. אני לא ממליץ על המקלדת הזאת.

אבל לפחות תתנסה.

פורסם
  • מחבר
תתקשר קודם כדי לדעת מה יש להם או אם זאת לא בעיה לבוא ולבדוק.

אני יודע של bug יש את הblack widow של razer, עם מתגים כחולים. אני לא ממליץ על המקלדת הזאת.

אבל לפחות תתנסה.

עשיתי את השאלון איזה סוויץ מתאים לי יותר ויצא אדום...

פורסם

השאלון לא כל כך אמין. לי יצא חום, ולי יותר נוח האדום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים