עבור לתוכן

מחשב ביתי +גיימינג 2800

Featured Replies

פורסם

בקשר לזכרונות יש ב5ש"ח יותר זכרונות עם תדר גבוהה יותר(1600MHz), ולגבי המארזים הZalman Z1 יכול להכיל כרטיסי מסך באורך של עד 36ס"מ אבל יש מקום רק לSSD אחד ו4 דיסקים קשיחים בעוד הAntec One יכול להכיל עד 26.6ס"מ מה שיכול להגביל אותך וכמובן שיש גם את המארזים של הSilverstone כמו הRL01 שמקבל כרטיסים באורך של עד 27.94ס"מ והRL04 עד 29.21ס"מ בכל מקרה ערכתי את המפרט והמחירים עם הספקים השונים בתגובה הקודמת ובחרתי את הזכרונות עם התדר הגבוהה ואת הZalman Z1 מאחר שרק אותו או את הAntec One אתה מעדיף לפי מה שהבנתי.

ללוח שבחרתי יש USB 3.0 קדמי וחיבור VGA וDVI אז אתה יכול לחבר אותו פשוט בעזרת כבל DVI לHDMI.

יש אצל Ivory ב30ש"ח

כבל מסך DVI ל HDMI באורך 2 מטר ETION

או אצל KSP ב25ש"ח

כבל מחיבור DVI לחיבור HDMI באורך 1.8 מטרים

נערך על-ידי rony2

פורסם
  • מחבר

תודה,

רק נקודה אחת עדין לא ברורה לי, איך אני יכול לחבר טלוויזיה למחשב אם אין לי שם כרטיס מסך ? הרי הטלוויזיה אמורה להתחבר עם כבל אל תוך הכרטיס מסך, ואם אני לוקח מאיץ פנימי 4600 אז איך המחשב יכול לשדר אל תוך הטלוויזיה ? לא אמור להיות חיבור ישיר בין הכרטיס מסך לטלויזיה ?

פורסם

יש לך כרטיס מסך רק הוא מובנה ובימינו השבב הגרפי נמצא במעבד והחיבורים כרגיל בלוח האם(כל לוח אם מציע חיבורים בתצורה שונה) במקרה של הלוח שבחרתי לך יש VGA וDVI

אלו החיבורים בלוח האם GA-H81M-D2V שבחרתי

3g7N47r.jpg

ואתה רק צריך לחבר את המחשב בעזרת כבל DVI לHDMI, חיבור הDVI מהמחשב לHDMI במסך הטלויזיה והחיבור הוא ישיר מכרטיס המסך המובנה לטלויזיה.

אם יום אחד תוסיף כרטיס מסך אז פשוט תנתק את חיבור הDVI שמחובר ללוח האם ופשוט תחבר אותו לחיבור הDVI הקיים בכרטיס המסך.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה,

מה שנותר לי להחליט למעשה זה בקשר לכרטיס מסך.

אם אני לא רוצה להוציא 1400 שקל על כרטיס מסך ואני רוצה כרטיס מסך שיהיה שיפור רציני ל-4600 ושיעלה מחיר בינוני מינוס.

מהן האופציות שלי ?

כעקרון בכרטיסי מסך יש לי נטיה לכיוון ה-Nvidia,

שוב תודה

פורסם

למרות הנטייה שלך לNvidia יש אצל פלונטר את הHD7950 3G משומש עם שנתיים ו3 חודשי אחריות ב599/587ש"ח + משלוח בדואר רשום(15ש"ח)

http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11196-19-20Gu

או שאתה כבר יכול להוסיף למפרט הקיים כרטיס אפילו חזק יותר מזה אצל TMS שגם הוא משומש עם שנתיים אחריות ב899/882ש"ח(משלוח חינם אצל TMS) ובמחיר רגיל הוא יותר בסביבות ה1500ש"ח וזה הR9 280X 3GB

http://www.tms.co.il/product/13483

ככה שעם כל הכבוד לNvidia אתה לא תמצא משהו יותר משתלם מהכרטיסים האלו ולי נראה שבלי להוציא יותר מידי ה7950 יעשה את העבודה מצוין.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה על כל העזרה, מאמין שבתחילת שבוע הבא אזמין כאשר אחליט אם וכמה אני מוכן להשקיע כל כרטיס מסך.

תודה

פורסם

בכיף ובכלל אתה יכול להזמין את המחשב בנפרד ולהתנסות עם המובנה במשחקים שציינת ואם הוא לא יספק אותך(או שתרצה לשחק במשחקים כבדים יותר ואז אין ברירה) ורק אז להחליט איזה מהכרטיסים להזמין מאחר שאין דרישה למחשב חדש כשרוכשים אותם במקרה של הכרטיסים שהצעתי מPlonter וTMS .

דרך אגב הפרש הביצועים בFHD בין הכרטיסים הוא בסביבות ה35% לטובת הR9 280X כמובן.

נערך על-ידי rony2

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים