עבור לתוכן

מחשב ביתי +גיימינג 2800

Featured Replies

פורסם

מה התקציב המקסימאלי? 2800.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא יודע..

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? במיוחד צפייה בסרטים וסדרות באיכות גבוהה, לגבי משחקים רוצה שירוצו משחקים חדשים אבל לא חייב הגדרות גבוהות.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). צפייה בסרטים וסדרות באיכות גבוהה

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים בסגנון טומב ריידר ומשחקי אסטרטגיה חדשים למיניהם.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות פלוס

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרגע אני רוצה מפרט ללא כרטיס מסך בסכום שציינתי, אני שוקל לקנות בהתחלה מחשב ללא כרטיס מסך ולראות איך המאיץ הגרפי המובנה יפעיל את המשחקים.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן שום אוברקלוק

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אייבורי

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בימים הקרובים

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? הדבר היחיד כנראה הוא צירוף כרטיס מסך במידת הצורך ( כרטיס מסך 760 ובגלל זה שמתי ספק 520 וואט.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

כעקרון זה מה שהצלחתי להרכיב,

אשמח אם תגידו לי אם המחשב נראה טוב, והאם החלקים כמו המאוורר מתאים ללוח והאם הוא לא רע, והאם עדיף מארז זלמן Z1 או ANTEC ONE.

וכל חוות דעת שלכם לגבי החלפת רכיב מסוים.

תודה רבה.

Intel Core i5-4690 Haswell Box - 1020

Arctic Cooling Freezer 11 LP - 80 / OPTIONAL

Gigabyte GA-H81M-S2PH - 335

Corsair 8GB DDR3 1600MHz CML8GX3M2A1600C9B - 420

Western Digital Caviar Blue 1TB WD10EZEX - 275

Antec One 215

Seasonic S12II-520 Bronze 520W - 320

Samsung SH-224BB DVDx24 OEM - 120

Gigabyte NVIDIA GeForce GTX760 OC 2GB GDDR5 - 1198

סך הכל 2800.

פורסם

קירור עדיף למעבד, ספק כוח עדיף בעל הספק גבוהה יותר ונצילות טובה יותר, ומארז עדיף עם שקט מעל רמה 6 .

לTMS יש משלוח חינם עד הבית ושירות משלוחים למשך כל תקופת האחריות במקרה של תקלה בנוסף הם מומלצים פה בפורום ככה שאין בעיה לרכוש מהם מחשב.

ולגבי הכרטיס מסך המובנה אתה יכול לראות סרטונים איך הוא מריץ משחקים, זה יכול לתת לך אינדיקציה.

YouTube - Intel HD Graphics 4600

*אפשר לרדת במעבד לi5 4590 אם אתה מעוניין לחסוך קצת.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5-4690 LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪993

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2

כמות: 1 - מחיר: ₪121

לוח אם:

Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪239

מארז:

באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪825

זיכרון:

Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪349

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 500GB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪271

כונן אופטי:

Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA

כמות: 1 - מחיר: ₪95

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪2893

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. ההרכבה, משלוח ואיסוף במקרה של תקלה חינם.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2836 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/vh1z46bf

נערך על-ידי rony2

פורסם

יש טעות במחיר במפרט שהבאת פותח האשכול,זה יוצא הרבה יותר מ2800.

פורסם

^אין טעות הוא כתב שהכרטיס מסך זה במידת הצורך.

פורסם

っ◕‿◕)っℜ◯ⓃУ

לדעתך הכרטיס המובנה יצליח להתמודד עם הגדרות בינוניות/נמוכות בצורה נורמלית?

נערך על-ידי Arcadeguy

פורסם

אפשר לרדת במעבד לi5 4590 כדי לחסוך עוד קצת מאחר והוא מעבד משתלם יותר, ובכלל אפשר לרדת במעבד ובמארז ולהוסיף את הSamsung 840 EVO 120GB וזה מה שייצא

http://www.tms.co.il/pcbuilder/preview/1:13326:1/6:12975:1/2:13053:1/4:13507:1/5:6882:1/3:13124:1/9:13483:1/20:11269:1/20:12935:1/11:12120:1/18:10042:1/

המשחקים שהוא כתב עדיין לא בדיוק הכי ברורים כי הוא לא ציין משהו ברור ובכלל אם אני ייקח את התקציב שהוא לקח + כרטיס מסך אפשר לעשות משהו יותר טוב אפילו בפחות כסף.

במקום 3983 עם כרטיס מסך שפותח האשכול הוסיף אפשר שוב מפרט עם קירור למעבד ספק ומארז עדיפים בנוסף כרטיס מסך שיריץ לו את המשחקים על הגדרות גבוהות.

מעבד:

Intel Core i5-4690 LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪993

קירור למעבד:

לוח אם:

מארז:

באנדל - NZXT Phantom 410 Black + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪729

זיכרון:

כרטיס מסך:

Sapphire Radeon R9 280X BULK OC 3GB - תקינים לאחר החלפת יצרן - אחריות לשנתיים

כמות: 1 - מחיר: ₪899

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כונן אופטי:

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה

סה"כ: ₪3696

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. ההרכבה, משלוח ואיסוף במקרה של תקלה חינם.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3623 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/lrx6fntw

נערך על-ידי rony2

פורסם
  • מחבר

אוקיי כמובן שבטעות שמתי לכם ברשימה שלי את הכרטיס מסך שעוד לא החלטתי אם ללכת על כרטיס מסך בינתיים או לא, חשבתי לקנות בלי ואז במקרה הצורך להוסיף, כמובן שאם יש כרטיס מסך במחיר של 600-700 שקל שיכול לספק שיפור רציני על פני המאיץ הגרפי של המעבד אז אשמח לשמוע כרטיס מתאים ( כעקרון העדפה ל-Nvidia)

לגבי סוג המשחקים אני פשוט לא סגור על זה, אני רק רוצה שהמחשב יוכל להריץ משחקים חדשים בצורה חלקה, לא חייב הגדרות גבוהות, העיקר ש-יעבוד חלק. בוא נגיד שאני רוצה לשחק משחקים כמו טומב ריידר, ו-STARCRAFT ומשחקים דומים לאלו שייצאו בעתיד הקרוב.

ה-ספק ששמתי יש לו סמל של 80 פלוס ברונז, דווקא הייתי סגור על סוג הספק.

לגבי קירור למעבד, אם זה באמת קירור עדיף אז אני יכול להוסיף 40 שקל, האם המאוורר ששמת שקט יותר ומקרר יותר ?

נשמע לי יקר להשים 825 שקל על מארז וספק במחשב שאני מנסה להקטין את העלויות הלא חיוניות.

לגבי המיקום של הקנייה בינתיים אני מעדיף מיקום פיזית קרוב לבית.

תודה לכולם על העזרה

נערך על-ידי amobi

פורסם

^אתה יכול לציין שמות ברורים יותר של המשחקים בבקשה?

פורסם

רק לא הבנתי למה לקחת קשיח 0.5 טרה כשבאותו מחיר יש 1 טרה:

קשיח למחשב שולחני:

פורסם

^בטעות.

פותח הדיון אם רצית לחסוך למה כתבת בשאלון

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא יודע..

תיהיה ברור בבקשה מההתחלה.

רוצה לחסוך עלויות אז אפשר מפרט כזה, אבל הוספה של כרטיס מסך עדיין תגרום לחריגה למרות שיכול להיות שהכרטיס מסך המובנה יספק אותך.

מעבד:

Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪893

קירור למעבד:

לוח אם:

מארז:

בקניית מחשב חדש בלבד SilverStone Redline 04 Black USB3.0 + FSP 650W Raider

כמות: 1 - מחיר: ₪520

קירור למארז:

EVERCOOL EC-EGF-14 140mm Case Fan

כמות: 1 - מחיר: ₪37

זיכרון:

קשיח למחשב שולחני:

כונן אופטי:

הרכבה:

סה"כ: ₪2525

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2475 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/jbnhrmgs

נערך על-ידי rony2

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות,

אשמח לדעת מדוע כולכם החלפתם לי את המארז והספק ?

פורסם

הBundle עדיף לדעתי גם יותר משתלם וגם הספק יותר טוב עם הספק גבוהה יותר ויש לו נצילות גבוהה(תקן Silver) .

דרך אגב למה אתה נעול על אייבורי(?) אם TMS מציעים משלוח חינם + שירות של איסוף והחזרה למשך כל תקופת האחריות בנוסף הם מומלצים פה בפורום.

גם אם אחד הסניפים של אייבורי קרובים אלייך(קרובים לכולם) זה לא שאם תביא להם את המחשב במקרה של תקלה יטפלו במחשב באותו הרגע כי תאלץ להמתין כמו כולם ובכלל אם חושבים על זה איסוף והחזרה יותר קרוב כי באים אלייך עד הבית.

っ◕‿◕)っℜ◯ⓃУ

לדעתך הכרטיס המובנה יצליח להתמודד עם הגדרות בינוניות/נמוכות בצורה נורמלית?

בדרישות המומלצות של Starcraft 2 ממליצים על 8800GT/HD4850 והIntel HD Graphics 4600 בערך ברמה של 9600GT אאל"ט אז זה יספיק בנוסף יש ספק מעולה שיחזיק לו גם את הR9 280X אם הוא ירצה לשחק במשחקים כבדים יותר.

נערך על-ידי rony2

פורסם
  • מחבר

כל אדם מתאים את האופי שלו למקום הקניה, אני לא רוצה את כל הקטע הזה של ההובלות, לא מתאים לי, אני טיפוס שצריך שליטה.

תאכלס יש משהו רע במארז ANTEC ONE או ZALMAN Z1 ? כי אני מוגבל להיצע של אייבורי, יש להם 2 מאווררים של 12 מ"מ.

אם תוכלו להסתכל בהיצע שלהם או לבנות לי מחשב משם זה יהיה יותר מעשי בשבילי.

תודה

- - - תגובה אוחדה: - - -

אגב יש לי טלוויזיה עם חיבור USB שאני רוצה לחבר למחשב כדי לצפות בסרטים דרך הטלוויזיה, אם בלוח שאני קונה יש HDMI זה מספיק ? זה אומר שלא תהיה לי בעיה כאן ?

תודה

פורסם

דרך אגב מה הקשר טיפוס שצריך שליטה? המקסימום שאתה שולט עליו זה להגיע למקום מהר יותר כי זה קרוב.

יש באנטק 2 מאוורים אבל אחד למעלה ואחד מאחורה אז הוספתי אחד קדמי בכל מקרה ניתן לשחק עם העניין ולשנות מארז למשל הZalman Z1 מגיע עם גם עם 2 רק שאצלו זה קדמי ואחורי, המפרט שבניתי יוצא 2744₪ ואם תעלה לספק Seasonic S12II-520 זה יצא 2789₪ וכך או כך זה יוצא משמעותית יקר יותר מTMS וחבל לדעתי.

אתה מחבר את המחשב לטלויזיה או למסך מחשב? בכל מקרה פשוט תרשום את הדגם של המסך שלך, ולא מחברים את המחשב לטלויזיה בעזרת USB אלא VGA(עדיף שלא חיבור אנאלוגי) או DVI/HDMI(חיבור דיגיטלי)

x9KLzmJ.jpg

נערך על-ידי rony2

פורסם
  • מחבר

תודה על המפרט.

התכוונתי לשאול אם אני לא קונה כרטיס מסך ומתבסס על המעבד בתור המאיץ הגרפי שלי, האם עדיין אפשר לחבר את המחשב לטלוויזיה סמסונג 50 אינץ שיש לה חיבור HDMI בשביל זה.

אבל במחשב אחר שיש לי בבית אני מחבר את הטלוויזיה הזאת בכבל HDMI שהולך מהטלוויזיה ישר לחיבור HDMI של הכרטיס מסך של המחשב.

עכשיו במחשב ללא כרטיס מסך איך אני יכול לחבר אותו למאיץ הגרפי שנמצא במעבד.. ?

ללוח עצמו יש חיבור HDMI מובנה שלא קשור, אני מניח שזה חיבור של הכרטיס מסך המובנה שנמצא על הלוח ושלא יהיה שמיש... ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים