עבור לתוכן

שאלה בקשר לשדרוג הזיכרון

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

יש במחשבי הנוכחי 2 זכרונות DUAL DDR3 של קינגסטון, 2 ג'יגה כל אחד.

כשפתחתי את המחשב ראיתי שיש 4 סלוטים להכנסת זכרונות, ושני כרטיסי הזכרון הנוכחיים נמצאים על 2 סלוטים לבנים, כאשר 2 כחולים פנויים.

אני רוצה לשדרג את הזכרון במחשב שלי, ורציתי לשאול באיזה אופן לבצע זאת (אני רוצה לקנות עצמאית). האם אפשרי לקנות פשוט עוד 2 כרטיסים של קינסטון עם נפח גדול יותר, ולהוסיף אותם לסלוטים הכחולים (אני זוכר שניסיתי לשחק במיקום הכרטיסים והמחשב החל לצפצף)?

האם יהיה עליי להחליף את הכרטיסים הנוכחיים?

תודה רבה!

פורסם

ברמת העיקר אתה יכול אבל תלוי במגבלות של הלוח. מה המפרט שלך, איזה גדם ספציפי של לוח אם יש לך?

פורסם
  • מחבר

Intel core i5 750

gigabyte p55-ud3l

ati radeon hd 5670

בעיקרון אני רוצה להעיץ את מהירות העבודה של המחשב. השאלה העיקרית שלי היא לגבי החריצים הכחולים והאם אוכל להשתמש בהם באופן רגיל אם אני קונה עוד זוג זכרונות

פורסם

הלוח אם שלך תומך בעד 16GB.

לפני שאתה מוסיף זיכרון הייתי מעביר את שני הסטיקים שלך לסלוטים הכחולים רק כדי לבדוק שהם תקינים כי אמרת שהיו לך צפצופים וזה בדר"כ מעיד על בעיה.

אתה יכול לשים בכל סלוט עד 4GB אז כשאתה קונה תוודא שהמתח והתזמונים של הזיכרון החדש תואמים לזיכרון שכבר מותקן (אם התדר שונה הזיכרונות יעבדו לפי התדר הנמוך).

אם אתה קונה זוג של זיכרונות תשים כל זוג בסלוט בעל צבע זהה.

פורסם
  • מחבר
הלוח אם שלך תומך בעד 16GB.

לפני שאתה מוסיף זיכרון הייתי מעביר את שני הסטיקים שלך לסלוטים הכחולים רק כדי לבדוק שהם תקינים כי אמרת שהיו לך צפצופים וזה בדר"כ מעיד על בעיה.

אתה יכול לשים בכל סלוט עד 4GB אז כשאתה קונה תוודא שהמתח והתזמונים של הזיכרון החדש תואמים לזיכרון שכבר מותקן (אם התדר שונה הזיכרונות יעבדו לפי התדר הנמוך).

אם אתה קונה זוג של זיכרונות תשים כל זוג בסלוט בעל צבע זהה.

תודה על התגובה.

לפני מספר ימים ניסיתי להעביר לסלוטים הכחולים ומיד החזרתי ללבנים בגלל הצפצוף. האם יש לך רעיון למקור הבעיה?

בכל מקרה, עזרת לי עם תגובתך

פורסם

יכול להיות שיש לך תקלה בסלוטים הכחולים.

תנסה לשים רק סטיק אחד כל פעם בסלוט כחול ותראה אם יש בעיה כשרק סטיק אחד נמצא

פורסם
  • מחבר
יכול להיות שיש לך תקלה בסלוטים הכחולים.

תנסה לשים רק סטיק אחד כל פעם בסלוט כחול ותראה אם יש בעיה כשרק סטיק אחד נמצא

אוקיי אז בדקתי כרגע כל סלוט כחול ושניהם מצפצפים, כל אחד בנפרד. מה יכולה להיות הבעיה?

בנוסף, אם 2 הזכרונות שלי 667MHZ כל אחד, אם אקנה זיכרון אחד עם 1600MHZ, המחשב ירוץ לפי ה1300MHZ המשותפים?

נערך על-ידי Rage17

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים