פורסם 2014 באוגוסט 1311 שנים רציתי לשאול האם יש עדיפות לשים סטיק אחד של 4GB או ששני סטיקים של 2 GB מספקים אותה תוצאה שואל עקב רצון לקנית זכרון יד 2 ורוב האנשים מוכרים שני GB (זכרון באותו מהירות 1330MHZ תודה לכל העוזרים
פורסם 2014 באוגוסט 1311 שנים השיקול העיקרי הוא אם זה תופס לך את כל חריצי הזיכרון ואתה מתכוון להוסיף עוד בעתיד, שאז זה אומר שתצטרך בעתיד להחליף ולא להוסיף (קצת חבל).אם נשארים חריצי זיכרון פנויים או שאתה בטוח שלא תרצה להוסיף עוד זיכרון בעתיד, אין בעיה.
פורסם 2014 באוגוסט 1311 שנים יתרונות שימוש במודול זיכרון אחד לעומת שניים:א. כמו ש yonizaf כתב - הדבר פחות מגביל אותך באפשרות הוספת זיכרון בעתיד.ב. בד"כ מודול זיכרון אחד יותר זול מאשר שניים. זה פחות רלוונטי אם אתה קונה זיכרון יד-שנייה.היתרון של שימוש בשני מודולי זיכרון לעומת אחד הוא שבצורה כזו אתה יכול לעבוד ב dual channel, שמגדיל את רוחב הפס לזיכרון פי 2, אך מעשית במחשבים מודרניים ההבדל כמעט ואינו מורגש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.