עבור לתוכן

דברים שלא כדאי לעשות כשעושים מודינג :)

Featured Replies

פורסם

כל מתג מחנות אלקטרוניקה יהיה מצויין!

אתה צריך מתג שלוחצים והוא חוזר אחורה, הכוונה שהוא סוגר את המעגל "לשניה אחת".

• תגובות 92
  • צפיות 10.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין טעם לקנות סתם מתג

אין הרבה הבדל בין מתג שזרוק בחוץ לבין 2 חוטים שזרוקים בחוץ (יותר כיף "להתניע")

אני אחכה שיהיה לי קצת כסף לקנות פאנל חדש

פורסם

לא לקנות מיקרופונים בקרביץ

:D

למה לא?!

פורסם

לא לקנות מיקרופונים בקרביץ

:D

למה לא?!

לא יפה ככה להשמיץ את החנות, אבל אם כבר הזכרת...

אז אחרי הביקור באופיס דיפו וקרביץ אני GOLDEYE, ועוד שני חברים הופתענו מאוד לגלות שמיקרופון

הכי פשוט בקרביץ עולה 50 ש"ח לפי דברי המוכרת (שאחר כך בדקה את המחיר מאחורה ולא מצאה..),

לעומת 20 (19.90) שקל באופיס דיפו, אותו מיקרופון בדיוק.. :o

פורסם
  • מחבר

ואיך זה קשור למודינג?

היום למדתי עוד כמה בעקבות חיתוך חלון בספק.

1)יש כוח משיכה על כדור הארץ, אם תחזיקו את הספק במקום, ואז תעזבו אותו רגע כדי להביא את הברגים יש סיכוי לא רע שהוא ייפול על הכרטיס מסך! למזלי הכרטיס שרד.

2)אל תציירו על צד אחד ואז תראו שאתם צריכים לחתוך מצד שני.

3)תתכננו קצת לפני שאתם חותכים! אני חתכתי חור ממש יפה ואז ראיתי שזה בכלל הלמטה של הספק ולא הלמעלה!

פורסם

תגיד לי מה עישנת לפני שהתחלת לעבוד?

אולי אתה תחת השפעה של תרופות? (מהסוג שכתוב עליהן "לא להפעיל ציוד מכאני אחרי השימוש")

:P

פורסם

חשבתי שאמרתי לכם בלי ספאם! >:(

זו אזהרה אחרונה!

פורסם

מממ.....

מארועי השבוע האחרון אצלי במעבדה :P ;

• לא להניח את מיכל המים שהכנת מפרספקס במשך שבועות שלמים, והוא אטום באמצעות יותר מ 15 גרם דבק שלש שניות, לא להניח אותו מעל מארז פול טאוור, שעומד על שולחן בגובה 1 מטר... הוא נופל ואז זה כואב... בייחוד הרעש של סדיקת החיבורים ולוחות הפרספקס שנזרקים להם ברחבי הרצפה...
  • לא להרתיח על הגז חומץ תפוחים טבעי בזמן שמשפחתך בארוחת יום שישי..... למרות שנתגלתה בדבר יעילות גדולה... 130 גרם אבן התמוססה מתוך הצנרת והמערכת כולה 8)
  • לא להוריד אף לדקה את הגריל ממאוורר ה-120 מ"מ 130CFM של הרדיאטור בחזית המארז ... :-X

פורסם

:P

לא לגעת במקדח כוס גם שהוא מיסתובב לאט

פורסם

לא יודע אם הביאו את ז, וזה די טיפשי אבל יכול לקרות לכולם:

אל תשימו את דלת המארז שלכם על הכיסא שמול המחשב בזמן שאתם מסדרים את המחשב מבפנים, כי יכול להיות שבטעות תשבו על הדלת ותעקמו אותה (כמו שקרה לי אתמול בלילה).

הדלת עכשיו בקושי נסגרת על המארז.

פורסם
  • מחבר

לא יודע אם הביאו את ז, וזה די טיפשי אבל יכול לקרות לכולם:

אל תשימו את דלת המארז שלכם על הכיסא שמול המחשב בזמן שאתם מסדרים את המחשב מבפנים, כי יכול להיות שבטעות תשבו על הדלת ותעקמו אותה (כמו שקרה לי אתמול בלילה).

הדלת עכשיו בקושי נסגרת על המארז.

זה כולל את הרצפה באמצע החדר

פורסם

במקרה שלי את המיטה... :'(

פורסם

אף פעם אל תצבעו משהו, ואח"כ תייבשו אותו בחצר כשנושבת בחוץ רוח של בחוזק של 20 קשר.....אל תתפלאו אח"כ אם כל הצבע ימרח על הדשא.

פורסם

אוברקלוקינג:

לא לחבר 11 מאוררים (סה"כ 50W) מעבד באוברקלוק (83W) רדאון9800 על אוברקלוק (55W) סידי (10W) שני הרד דיסקים (30W)

זיכרון ולוח אם (25W) לספק ג'נרי ביותר של 300W. אחר כך אל תצפו שהמחשב יריץ משחקים בלי להיתקע, לעשות ריסט ולהציג פונטים שלא קיימים במשך כמה שעות \:

חוויה ממש לא נעימה!

חוץ מזה:

שברתי בשבוע האחרון 5 ראשי חיתוך של דרמל שמתוכם שניים עפו לי ס"מ מהפנים.

מהפחד, קניתי ראשי חיתוך שלא נשברים (5 יחידות ב57 ש"ח!)

ומשהו קטן שקשור למודינג:

עוד שבוע אני מקבל מכונת ריתוך! ;D

למי שלא זוכר מהפרויקט הקטן שלי שחיברתי שני מארזים בעלי שילדה זהה, אחת ההצעות שנתנו לי היתה לרתך מבפנים את שני המארזים.

סוף סוף הפרויקט יסויים!

נ.ב

עוד שבוע אני קונה 16 ק"ג של קרח יבש (CO2s) בשביל כל מעבדי.

פורסם

כבר הזכירו שלא כדאי להיתבלבל בין ה (+) ל (-) ב LCD?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים