עבור לתוכן

דברים שלא כדאי לעשות כשעושים מודינג :)

Featured Replies

פורסם

אם אני לא טועה בארץ המצח הוא 220~230 וואט ובארצות-הברית הוא 110~130 וואט!!!!

אז בעצם אתה משנה ממתח אמריקאי לישראלי ( ורק לידיעתך' date=' אתה נמצא בישראל :D )

[/quote']אה באמת? אני נמצא בישראל? ;D

תודה על ההסבר.

עריכה: תראה איך עניתי לך במצח נחושה ;D

• תגובות 92
  • צפיות 10.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני כבר לא מרגיש כלכך טיפש, תודה לכולם :)

פורסם

אוקיי אז אני אוסיף כמה:

1. לעולם אל תניחו מלחם על קופסא מפלסטיק :D.

2. אל תנסו להפעיל מחשב עם חוטים חשופים....

3. אל תשאירו בדיל על הרצפה, זה כואב ברגליים...

4. תיזהרו לא לטפטף על השטיח בדיל מותך....זה לא יורד.

זה בינתיים....

פורסם

אוקיי אז אני אוסיף כמה:

1. לעולם אל תניחו מלחם על קופסא מפלסטיק :D.

אבא שלי הרס ככה סוגר של ארגז כלים....

עבדנו עם המלחם, פתאום אנחנו מריחים משהו שרוף..... :-X

מסתבר שהוא השאיר את המלחם בטעות (או שזה נפל אני כבר לא זוכר....) על הדופן של הארגז כלים, ועד היום אי אפשר לנעול אותו....

פורסם

אל תחברו\תנתקו מאווררים בזמן שהמחשב פועל...

בזמן שניתקתי מאוורר מהמולקס שני החוטים של המאוורר נגעו אחד בשני וקיצרו את המחשב...

באופן בלתי מובן המחשב לא עבד יומיים, ולאחר מכן חזר לעבוד רגיל... :D

פורסם

יש לי 2 טעויות של צעירים והמלצה 1!

טעויות:

1. בחיים אבל בחיים אל תחבר הרדיסק שהמחשב דולק כי הוא עלול ללכת!!! (במיוחד אם התלהבת כי הרגע הביאו לך אותו מארה"ב!@#!)

2. אם VOLCANO 9 לא מתחבר חלק סימן שאתה לא מחבר נכון ואין צורך להפעיל כוח על הלוח אם עד שהוא נשבר ל 2 (!@$#@!#%)!

המלצה:

תמיד תיקנו לדוד שלכם אותו לוח + הרדיסק + מעבד + מסך כדי שאם קורה חלק מהדברים שציינתי למעלה אפשר להשתמש בחלקים שלו!!!!

;D ;D ;D

פורסם

תמיד תיקנו לדוד שלכם אותו לוח + הרדיסק + מעבד + מסך כדי שאם קורה חלק מהדברים שציינתי למעלה אפשר להשתמש בחלקים שלו!!!!

;D ;D ;D

:biggthumpup:

אכן רעיון טוב.......

פורסם

עצה מניסיון אני מקווה מאוד שאני לא מחדש כלום לאףאחד :

לעולם אל תנסו לחבר לשקע של 220V משהו שאמור להתחבר למחשב לחיבור של 12V .. כגון אממ סתם דוגמא

במקרה אני חיברתי כזה דבר לתקע - מערכת שליטה על מאווררים.. אתם עלולים למצוא את עצמכם ללא גבות במקרה הטוב! ::)

פורסם

איך חיברת משהו של 12V שאמור להתחבר ללוח אם / ספק לשקע?

פורסם

פשוט מאוד ! החיבור של המערכת שהיה אמור להתחבר למולקס זכר ואז לספק היה עוד חסוף כי עוד לא שמתי עליו מולקס..

פשוט מאוד תקעתי אותו בשקע והדלקתי ואז היה מעין.......[[glow=red,2,300]b]BOOOMMMMM[/glow]

למזלי יצאתי שלם.. עם קצת שיער חסר פה ושם..

פורסם

*קצת* טפשי מצדך לחבר אותו לשקע, לא?

על מה חשבת בדיוק? o_O

פורסם

אני למדתי: לא להדליק מחשב בלי היטסינק על המעבד, גם אם זה לבדוק אם המחשב פועל... :'( מעבד פנטיום 3 800MHZ הלך לעולמו כעבור כ10 שניות...)

וגם לא לשחק עם המאוורר כשהמחשב דולק והמאוורר מחובר - שני מאווררים איבדו כנפיים. :)

פורסם

קצת טיפשי מאוד מצידי לחבר אותה לשקע...! אממ בעיקר חשבתי באותו רגע על איך אני יכול להיפתר ממנה כמה שיותר

מהר בלי להתאמץ יותר מדי.. הבנייה שלה לא הלכה לי מי יודע מה.. ככה שבסוף הגעתי למסקנה שחיבור לשקע יהיה

פתרון נחמד :P

פורסם

לא לשחק עם מברג מתכת עם האדפתור של הקתודה(מנסיון)

לא להשאר עם הספריי יותר מידי זמן במקום אחד(זה לא מנסיון:)

פורסם

הטעות עם הספריי נפוצה מאוד בקרב אנשים שצובעים מארז מבלי לקרוא את המדריך באתר (או כל מדריך טוב אחר)....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים