עבור לתוכן

מהי הדרך הכי טובה להזמין את ה- CORSAIR Vengeance K70 Keyboard?

Featured Replies

פורסם

טוב, אני מודה.

מאוד קשה למצוא מקלדת מכנית שעונה על כל הדרישות הבסיסיות, ושאין עליה תלונות שהיא מתפרקת תוך כמה חודשים, או שיש לה פאק רציני אחר כלשהו.

הבנתי שהמקלדת של CORSAIR K70 מדורגת מאוד גבוה ב NEWEGG, שהיא כנראה מאוד מומלצת, ואינה נוטה להתפרקויות:

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16823816010

YEjePUEh.jpg

אממה?

מכל הדגמים שמייבאים לארץ- דווקא ה K70 לא זמינה פה.

אז מה עושים? מאיפה אפשר להזמין אותה ובמחיר שפוי?

> באיביי המחירים מטורפים- כמעט 900 שקל [בעוד שהשווי שלה נושק ל- 500].

> אמזון לא עושים משלוחים לארץ.

> כל האתרים האלו כמו WASDKEYBOARDS מייצרים מקלדות custom made ולא מוכרות מקלדות של חברות מוכרות.

אז אילו אופציות נשארו לנו, בעצם?

אין לי כרגע חבר בארה"ב או משהו, כך שהאופציה הזו לא תקפה..

פורסם

הנה

amazon_zpsf184c90c.png

פורסם

לפחות על הK95 יש תלונות רבות על התקלקלות הלדים. אצלי הם התחילו להתקלקל מהר מאוד.

פורסם
  • מחבר

ל-

XTZ-Mike +

Ymac

1. אני אשמח לקבל צילום מסך לגבי איפה אתם רואים שהמשלוח לישראל זמין שם בעמוד המוצר באמאזון? כי אני לא רואה?

2. כבר אתמול בלילה ניסיתי להוסיף את המקלדת באמאזון לסל ולעשות CHECKOUT.

ו..כרגיל, נתקלתי בחסימה של תהליך הרכישה, בגלל שהכתובת שלי בישראל.

פאק! אפילו הוספתי ביטוח למקלדת לשנתיים [של SQUARE TRADE] שמוצע שם ב 9$, וגם היא הופיע כפריט שחסום לרכישה בישראל! וזה עוד לא אפילו מוצר פיזי, בנאדם! אתם מבינים ת'אבסורד?

מזכיר לי שאז ניסיתי אפילו לרכוש את BATTLEFIELD 4 מאמאזון דרך DIGITAL DOWNLOAD. לא עותק פיזי אפילו, ואמאזון חסם אותי מלרכוש את זה, רק בגלל שהכרטיס\או הכתובת ישראלים!

ו...כן, הכל תקין מהצד שלי. רק לפני חודש הזמנתי כמה ספרים מאמאזון שהגיעו אליי לארץ.

אגב, אולי זה לטובה שאמאזון לא שולח לארץ, למה ברגע שהמכס רואה ת'קופסא שלהם עם הלוגו של אמאזון- ישר עוצרים לך אותה כדי לראות כמה בוחטות אפשר לעשות עליך. לכן, איביי עדיף. שם שולחים בדואר רגיל ובמעטפות חומות פשוטות.

פורסם

זה לא אבסורד, פשוט הביטוח הזה לא מכסה את ישראל, הם לא יכולים למכור לך את זה ואז תצפה להשתמש בביטוח.

פורסם

אפשר לראות באמזון עם המוכר שולח לארץ לפני הצאקאוט זה כתוב טיפה מתחת למחיר בקטן

ובקשר למכס ... אם זה מוצר שצריך לשלם עליו מיסים/מכס אמאזון לוקחים ממך כסף מראש כדי לשלם את זה תוכל לראות את זה בסוף ההזמנה ... ואם המיסים יצאו פחות הם מזכים אותך בהפרש ישירות לחשבון בנק

אישית אני יעדיף תמיד את אמאזון כי אני חושב שהם יותר מקצועיים ושולחים יותר מהר

פורסם

^ נכון.

אם לא שמת לב, פותח שרשור, במחיר כולל המשלוח יש סעיף על סך 23 דולר שמסווג כמסים. הם אפילו יגדילו ויזכו אותך אם היה שינוי במיסוי שהם שילמו, הם זיכו אותי פעם על סנט אחד. מה ששמעת.

אמזון מאוד אמינים, יותר מאיזה בחורצ'יק עם מקלדת באיביי.

פורסם
  • מחבר

1. לגבי היכולת לראות אם המוכר באמאזון שולח לישראל-

כל מה שאני רואה זה:

In Stock.Ships from and sold by Amazon.com. Gift-wrap available.

לא רואה שום פרט חוצמזה. אבל אם זה ממחסני אמאזון- אז בטח שהם יכולים לשלוח לארץ, בדיוק כמו שהם שולחים ספרים. אבל הם רק לא רוצים :) זה הקטע.

אם באמת הרכישה הזו אפשרית, וסבבה, אני אשלם את ה 23.90$ מכס- אז למה אני לא מסוגל לעשות Checkout? אני לא מבין.

אם למישהו יש סקרינשוטס לגבי משהו שאני מפספס באתר שם, אשמח אם תאירו את עיניי.

נ.ב- לגבי הביטוח, זה שטויות. אני קניתי ביטוח למצלמה שלי ב B&H -והם לא מגבילים אותך לגבי איפה שאתה גר. אם קורה משהו- אתה מתקן את זה בעצמך, שולח להם הוכחה\קבלה על התיקון, והם מכסים לך את העלות. זה נראה SAGMNAX

פורסם
1. לגבי היכולת לראות אם המוכר באמאזון שולח לישראל-

כל מה שאני רואה זה:

In Stock.Ships from and sold by Amazon.com. Gift-wrap available.

לא רואה שום פרט חוצמזה. אבל אם זה ממחסני אמאזון- אז בטח שהם יכולים לשלוח לארץ, בדיוק כמו שהם שולחים ספרים. אבל הם רק לא רוצים :) זה הקטע.

אם באמת הרכישה הזו אפשרית, וסבבה, אני אשלם את ה 23.90$ מכס- אז למה אני לא מסוגל לעשות Checkout? אני לא מבין.

אם למישהו יש סקרינשוטס לגבי משהו שאני מפספס באתר שם, אשמח אם תאירו את עיניי.

נ.ב- לגבי הביטוח, זה שטויות. אני קניתי ביטוח למצלמה שלי ב B&H -והם לא מגבילים אותך לגבי איפה שאתה גר. אם קורה משהו- אתה מתקן את זה בעצמך, שולח להם הוכחה\קבלה על התיקון, והם מכסים לך את העלות. זה נראה SAGMNAX

לפי הקישור שMIKE הביא אפשר להזמין ללא בעיות ...

http://www.amazon.com/Corsair-Vengeance-Mechanical-Gaming-Keyboard/dp/B00CD1FC6G/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1407817008&sr=8-1&keywords=corsair+k70

aQAXtjk.png

פורסם
  • מחבר

טוב, אחי, זה מוזר בטירוף למה לי לא מופיעה השורה הזו לגבי ships to Israel. לא יודע למה?

לא נראה לכם מוזר? למה אמאזון לא שולחים כלום לארץ חוץ מספרים ודיסקים. מישהו אי פעם הזמין משם משהו אלקטרוני נגיד?

תודה על הסקרינשוט, guylederer0!

פורסם

הזמנתי מאמזון מיקרופון בעלות של 120$ +-

האם אתה מחובר לחשבון שלך באמזון? כי רק ככה הם יכולים לדעת מאיפה אתה... חוץ מזה אין לי מושג למה לא מופיע לך ...

פורסם
  • מחבר

מחובר, אחי.

אני אומר לך, הייתי ב CHECKOUT וזה חסם אותי בכיתוב אדום שהמוצר לא מגיע לארץ. נראה לי שזה יקרה גם לך אם תוסיף ת'מקלדת ל CART שלך.

בכל מקרה, אצטרך לנסות לדבר עם נציג של אמאזון ולראות מה הבעיה. בגלל שמדובר בחברה אמריקאית, לא נראה לי שהם יעזרו יותר מידי. "אם זה חוסם אותך מלשלוח לישראל-אז כנראה שאלו הם התנאים שלנו" הם יאמרו.

הולכים לפי הספר, ואין עיגול פינות אצלם. לטובה ולרעה :)

קיצר, נעזוב את זה לרגע...

במבחן התוצאה, עדיף את ה K70? או מקלדת מ MechanicalKeyboards.com? או WASDKEYBOARD? שהן custom made?

מדברים על כל מיני כפתורים ABS PBT וכאלה....אלו יותר איכותיים מכפתורים שמגיעים ממקלדות של החברות הגדולות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים