עבור לתוכן

כיצד להחליף ללוח אם חדשני ומעבד במחיר הזול ביותר ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי מחשב בן 7 שנים .

המחשב בנוי מ:

לוח אם : :GIGABYTE - Motherboard - Socket 775 - GA-P35-DS3

מעבד: Q6600

זכרונות : DDR2 4GB 667 - הלוח תומך רק ב-DDR2

ספק כוח איכותי מאד של 520W

מארז סופר איכותי http://www.pcstats.com/releaseview.cfm?releaseID=1267

המחשב אומר לשמש בסופו של דבר לגיימינג קל-בינוני, אופיס וצפיה בסרטים .

המחשב יחובר למסך 4K ולכן אני מעוניין בשדרוג .

רכשתי את כרטיס המסך R9 280X GIGABYTE ואני מעוניין שהכרטיס ינוצל היטב - הכרטיס עדיין לא הותקן.

חשבתי על לשדרג לזכרונות DDR3 ולוח חדש עם מעבד מינימליסטי , מאחר ואני לא גיימר רציני כלל וכלל .

על איזה שדרוג הייתם ממליצים ובאיזה מקום הכי זול לעשות את הפירוק וההרכבה מחדש ?

אני גר באיזור המרכז .

חשוב לי שהלוח יהיה חדשני , אבל לא צריך משהו יקר , לא יעבור OC, לא מחפש משהו רציני .

מה שכן , האמינות מאד מאד חשובה לי. במקום הראשון. הרי כל המחשב בנוי מהחלקים הכי איכותיים .

אני מוכן לקנות לוח במקום אחד ולהתקין במקום אחר - ממש אין לי בעיה .

מבחינת זכרונות DDR3, אני מצוייד היטב :)

העסף משחק פה תפקיד חשוב מאד.

לשלם כמה שפחות - עדיפות שניה, אחרי אמינות .

כל תגובה תתקבל בברכה :)

Swg.

פורסם

1. אם אתה לא גיימר, למה קנית כרטיס מסך R9 280X שמיועד למשחקים כבדים?

2. רשמת שיש לך ספק כח איכותי של 520W, אבל לא פירטת את הדגם או אפילו את שם היצרן. בנוסף, אם גם הספק הוא בן 7 שנים אולי כדאי לשקול להחליף גם אותו.

3. מארז המתאים לכרטיס המסך שרכשת (ה R9 280X) צריך להיות כזה שמתאים לפיזור החום הרב שכרטיס המסך מייצר. זה אומר שרצוי שיהיה לו פתח איוורור עליון וספק כח שמותקן בחלקו התחתון (בכדי שהאוויר החם לא ייכנס אילו). המארז שלך (שפעם נקרא 3D Aurora וכיום כנראה נקרא Sumo 4192, קישור), כנראה שלא עומד הדרישות האלו (ספק הכח ממוקם בחלקו העליון ואני לא רואה פתח איוורור בחלק העליון של המארז).

4. לא פירטת באיזה משחקים אתה כן מעוניין לשחק - ל"גיימינג קל-בינוני" יכול להתאים גם מעבד Core i3.

5. באופן כללי רצוי שתפרט בדיוק איזו חומרה אתה רוצה לחבר למחשב (דגמים מדוייקים ככל האפשר בבקשה). מידע זה חשוב במידה אם אתה מתכנן לחבר, לדוגמא, כונן אופטי או דיסק קשיח בעל חיבור IDE - בלוחות מודרניים אין בקר IDE, כך שלא ניתן לחבר התקנים כאלו.

הנה הצעת מחיר מינימלית סבירה:

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

מעבדים - Intel Socket LGA1150

CM8064601483643 - Intel - i3-4150 Dual core CPU - LGA1150 - 3.5 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD Graphics 4400...

כמות: - 1 - 506/496

לוחות אם - Intel LGA1150

GA-H81M-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphi...

כמות: - 1 - 280/274

פתרונות קרור - מאווררים למעבדים

UCACO-AP111-GBB01 - Arctic - Alpine 11 Rev 2 cooler for intel socket LGA775,1156, 1150 - Ultra quiet 92mm PWM fan with low noise...

כמות: - 1 - 64/63

850.00 / 833

המחיר אינו כולל משלוח

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=7700

הערות:

א. בהתאם למשחקים שאתה משחק, יכול להיות שתצטרך מעבד חזק יותר, כמו ה Core i5-4590.

ב. מעבדי ה Core i3 הם בעלי 2 ליבות פיזיות ו HT, מה שאומר שהן מוצגות כ-4 ליבות לוגיות. במעבד הנוכחי שלך יש 4 ליבות פיזיות, כך שאם אתה לא רוצה "לרדת" במספק הליבות אתה תצטרך מעבד אחר, כלומר Core i5.

ג. במידה ואתה לוקח מעבד Core i5 ומעלה, רצוי לקחת איתו קירור טוב יותר כמו ה Freezer i11 או ה Freezer 7 Pro Rev 2 (שניהם של ARCTIC).

ד. למשחקים רצוי שיהיה לך 8GB זיכרון. הלוח המוצע תומך בעד 16GB זיכרון DDR3 ב-2 חריצי הרחבה. אם יש לך יותר מ-2 מודולי זיכרון של DDR3, אז לא תוכל להשתמש בכולם. אם יש לך בדיוק 2 מודולי זיכרון, אז לא תוכל להרחיב את הזיכרון בעתיד (תצטרך להחליף מודולים ולא רק להוסיף).

נערך על-ידי smalul

פורסם

אם אתה לא גיימר,

הוא כן גיימר

המחשב אומר לשמש בסופו של דבר לגיימינג קל-בינוני,

למה קנית כרטיס מסך R9 280X שמיועד למשחקים כבדים?

מן הסתם ביד שניה במחיר של כרטיס נחות בהרבה.

לדעתי אל תיקח פחות מi5 אני לא בטוח לגמריי אם המעבד שהוצע לך לא נחות יותר מהנוכחי.

ובעניין המארז, אל תפחד לחורר אותו מלמעלה ולהוסיף שם מאוורר. אם תרצה עזרה,בכיף.

פורסם
המחשב אומר לשמש בסופו של דבר לגיימינג קל-בינוני, אופיס וצפיה בסרטים .

...

רכשתי את כרטיס המסך R9 280X GIGABYTE ואני מעוניין שהכרטיס ינוצל היטב - הכרטיס עדיין לא הותקן.

...

חשבתי על לשדרג לזכרונות DDR3 ולוח חדש עם מעבד מינימליסטי , מאחר ואני לא גיימר רציני כלל וכלל .

...

חשוב לי שהלוח יהיה חדשני , אבל לא צריך משהו יקר , לא יעבור OC, לא מחפש משהו רציני .Swg.

1. מזה אני מבין שפותח הדיון אינו גיימר, ולכן כרטיס מסך כמו ה R9 280X הוא דיי מוגזם עבורו (אבל אין מה לעשות בקשר לזה עכשו, הכרטיס כבר נקנה).

2. לא ראיתי בשום מקום שהוא ציין שמדובר בכרטיס מסך משומש.

3. שים לב שהוא ביקשר מעבד ולוח מינימליים.

אני מסכים שלכרטיס מסך כזה מעבד Core i5 יהיה עדיף, אבל ממה שאני מבין, גם ככה הכרטיס לא ינוצל במלוא כוחו, ולגיימינג קל עד בינוני, ובפרט כאשר המטרה היא לחסוך כמה שיותר, מעבד Core i3 יכול להיות הפתרון עבורו.

בכל מקרה, אנחנו טוחנים מים כי פותח הדיון לא פירט באילו משחקים הוא מעוניין לשחק.

פורסם

לדעתי אל תיקח פחות מi5 אני לא בטוח לגמריי אם המעבד שהוצע לך לא נחות יותר מהנוכחי.

המעבד שהוצע לו מהווה שיפור גדול מאוד לעומת המעבד ששי לו כרגע.

פורסם
  • מחבר

חברים לפני שאנו ממשיכים בדיון,

אתם חושבים שהכרטיס יוכל לפעול במערך הנוכחי?

זו סוגייה מעניינת בעיניי .

אני מוכן להיות סופר יצירתי כדי שלא אצטרך לשדרג כלום .

לא מצאתי ברשת אם הלוח שברשותי תומך PCI-E 3.0

-------------

smalul

1.רכשתי את הכרטיס ב-600 ש"ח מחבר - אין לי כל בעיה עם כך.

2.אני שכחתי את שם הספק של המחשב ולא יצא לי לראות את המחשב כבר זמן מה .

למה להחליף את הספק?

אז מה אם עברו 7 שנים?

3.האם זה תקין להשאיר את המארז פתוח ולשים עליו מאוורר קטן מבחוץ?

לא נראה לי שארכוש מארז חדש - מדובר בעלות גבוהה .

אם שאעזר ביוסי שהציע את עזרתו. תודה יוסי .

4.nba 2k14, fifa 14, pes 14, Assassin's Creed, lego marvel

super heroes, Watch Dogs, Far cry 3, Kingdoms Rise, Lords of

the Fallen, The Stomping Land,The Amazing Spider-Man

2,Overgrowth,Middle-Earth: Shadow of Mordor אני חושב שזהו

5.אחבר דיסק קשיח WD 32MB

Corsair Vengenace 8gb(2x4) 1600 MHz Ram גרסה רגילה.

זה מה שיש ברשותי כעת .

א.תגידו לי אתם - האם מעבד האם מעבד מסדרה 3 יספיק, או שצריך לשדרג למעבד דור 5.

ב.כנ"ל

ג.אקשיב לכם איזה קירור הכי טוב

ד.אני בעבד לוח אם התומך ב-4 חיבורי זכרון, רצוי שיתמוך עד 32 ג"ב.

תודה רבה על עזרתך ואני מעריך את הזמן שלך.

----------------------------------

yosi b

אתה צודק, הכרטיס משומש (רק חודש) והוא עלה לי 40% מהעלות המקורית.

אם אקח מעבד מסדרה 3 , או 5 , אתם תגידו.

אני יודע שמעבד מסדרה 5 חזק יותר, אך אני לא יודע האם שווה להשקיע עוד כמעט 400 ש"ח.

אשמח להיעזר בך , אםם תוכל לעזור לי זה יהיה פנטסטי!

תודה יוסי.

-----------------------------------

smalul / 2

אני מעוניין בכרטיס מסך לכמה שנים.

אני ממש לא תכוון לשדרג בעוד שנה / שנתיים כ.מסך.

לכן בחרתי בכרטיס שישרתי אותה בצורה נאמנה.

אני אשמח לשמוע כמו כן על איזה מארזים אתה ממליץ?

אני אשקול את עניין המארז, נראה לי שמדובר במחירים שמתחילים ב-500 ש"ח למוצרים האיכותיים.

--------------------------------------

ilu_xa

תודה גם לך על התגובה.

ההחלטה לגבי המעבד לא קריטית בעיניי בכלל, אלא הצעד שאני הולך לעשות/לא לעשות לגבי מערכת חדשה .

מעניין אותי המכלול ולא ספציפית המעבד, אבל תוך כדי דיון אגיע גם לתשובה הזו , בעזרתכם .

פורסם

@swg

1. לא ברור לי למה הכוונה ב"אתם חושבים שהכרטיס יוכל לפעול במערך הנוכחי". אם אתה שואל האם ניתן להשתמש ב R9 280X במחשב הנוכחי, אז התשובה היא כן. זה לא הפתרון האופטימלי (המעבד חלש יחסית לכרטיס המסך), אבל זה יעבוד.

2. זה לא משנה אם קנית כרטיס מסך חדש או משומש. אני רק מקווה שלא קנית אחד עם קירור רפרנס/מפוח.

3. בקשר לספק הכח - התכוונתי שאולי תצטרך להחליף אותו מהסיבות הבאות:

א. אם מדובר בספק גנרי, אז אולי הוא לא יוכל לספק את ההספק הדרוש עבור כרטיס המסך שקנית.

ב. אם מדובר בספק גנרי, הסיכוי שבעיה במתח או בספק הכח תגרום לנזק לשאר הרכיבים היא גדולה יותר, דבר שלא שווה את הסיכון במיוחד עם מחשב חדש.

ג. אם ספק הכח הוא בן 7, הוא כנראה לא מכיל את ההגנות שיש בספקי כח מודרניים.

ד. אם ספק הכח הוא בן 7, צריך לבדוק האם יש לו את חיבורי המתח הנדרשים (חיבורי 6 או 8 פינים לכרטיס המסך). גם אם לא - בד"כ ניתן להשתמש במתאמים, אבל זה יכול להיות פתרון פחות טוב.

ה. תוחלת החיים של קבלים קטנה עם הזמן והשימוש. בנוסף, אם אני לא טועה, עבור כל 10 מעלות מעל לטמפרטורה המתאימה לקבלים תוחלת החיים שלהם מתקצרת בחצי. בספק כח בן 7 שנים סביר להניח שהקבלים "לא בשיאם".

ו. דגם הספק לא ידוע, ולכן לא ידוע כמה מסילות של 12V יש לו.

4. להשאיר את המארז פתוח ולשים עליו מאוורר חיצוני זה פתרון, אבל לא האידאלי. קח בחשבון שבצורה כזו ייכנס למארז הרבה יותר אבק וכן הסיכוי שמשהו (או מישהו) ייפול לתוכו גדול יותר.

אגב, אם המארז שלך כבר פתוח, תצלם בבקשה את המדבקה שעל ספק הכח ותעלה את התמונה לכאן.

5. מספיק שכתבת Watch Dogs וכבר הדרישה למעבד מזנקת - ראה את הביקורת שעשו פה באתר (קישור). נכון אפשר לשחק במשחק עם Core i3, אבל זה לא יהיה אידאלי, בפרט לאור העובדה שיש לך כבר כרטיס מסך חזק. אני אמליץ לך ללכת על המעד Core i5-4590 ומעלה.

6. אני מבין שאתה מחבר דיסק קשיח בנפח 32GB למחשב? האם מדובר בכונן SSD או שפשוט טעית בנפח? אם אכן מדובר בדיסק קשיח קטן, תוודא שלא מדובר באחד בעל חיבור IDE, שכן לא תוכל להעבירו ללוח מודרני.

7. אני רואה שאתה רוצה לוח בעל 4 חריצי הרחבה לזיכרון, אז הלוח שהצעתי לא יתאים.

8. אף אחד לא יכול להבטיח לך שהחומרה שתקנה היום תהיה רלוונטית בעוד כמה שנים. קח בחשבון שבקרוב תצא סידרת כרטיסי מסך חדשים מבית NVIDIA, שאמורים להיות טובים וקרירים יותר מהדור הנוכחי.

9.אם אתה רוצה גם מארז, אז צריך לדעת כמה דברים, כמו עד כמה חשוב לך שהמחשב יהיה שקט (מארזים שקטים עולים יותר) והאם אתה מתכוון לקנות גם ספק כח חדש (אולי אפשר למצוא באנדל משתלם של ספק ומארז).

טוב, המפרט הכי סביר וזול שאני אמליץ עליו הוא מעבד Core i5-4590, לוח H97-HD3, קירור Freezer i11 למעבד ומארז GX900 (ראה ביקורת שעשו לו פה באתר כאן).

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

מעבדים - Intel Socket LGA1150

CM8064601560615 - Intel - i5-4590 Quad core CPU - LGA1150 - 3.3 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600...

כמות: - 1 - 850/833

לוחות אם - Intel LGA1150

GA-H97-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphi...

כמות: - 1 - 467/458

מארזי מחשב - ATX מארז

GX900 - Antec - Antec GX900 Army Edition MidiTower 3x120mm Fans included - Fan controller - USB3.0 Front ports - Du...

כמות: - 1 - 267/262

פתרונות קרור - מאווררים למעבדים

UCACO-FI11001-CSA01 - Arctic - Arctic Freezer i11...

כמות: - 1 - 135/132

1719.00 / 1685

המחיר אינו כולל משלוח

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=7740

פורסם
  • מחבר

1.זה אכן מה ששאלתי . תודה על התשובה.

2.איך אתה מגדיר רפרנס? תגיד לי ואבדוק.

3.הוא לא ג'נרי. כמו כן, הבהרתי שאני לא הייתי ליד המחשב לפחות כמה שבועות ואין לי דרך לדעת את דגם או את מותג הספק .

אני מבין שאצטרך בכל מקרה לקנות ספק חדש.

אני חושב שאוכל למכור את שלי וכך להוזיל את עלות הספק החדש.

אני מבין שלא כדאי "להמר" ולהתקע עם ספק שרוף בעתיד , זה נשמע לי כמו בזבוז זמן רציני.

4.אני מודע להשלכות של הפתרון הזה. אני מנקה גם כך את המארז פעם בכמה חודשים עם פן .

5.אני ממש לא לחוץ על Watch Dogs , אם רק בשביל הכותר הזה אצטרך לשדרג לסדרה 5, אני מוכן להשאר עם מעבד מסדרה 3 ולא לספוג את ההפרש. האם ישנם עוד כותרים שציינתי שמחייבים מעבד מסדרה 5 של אינטל ?

6.דיברתי על Buffer. חיבור SATA 2. הדיסק בן 3 שנים. לא נראה לי שיש איתו בעיות. טעות שלי שלא הרחבתי עליו מקודם.

7.בסדר גמור. בסך הכל ענית למה שביקשתי. אני איתך בעניין הזה.

8.אני רוצה בסך הכל לשחק על 40-50 FPS. לא נראה לי שאצטרך יותר מזה. רק, מה שאני מבקש זה שזה יישמר לאורך 3-4 שנים . נראה לי שעם השנים אוריד לאט לאט את ההגדרות לפחות איכותיות, אבל אני לא ממש נרתע מהעניין הזה.

9.אם תוכל תציע לי גם כמה סוגי מארז + ספק שיחזיקו את המערכת הזו וגם כמה מערכים של באנדל , ספק + מארז . אני מחפש משהו משתלם , אבל שיהיה אמין. אמינות זה מאד חשוב לי .

אתה חושב שאפשרי לרדת למעבד מסדרה 3 ולחסוך קצת בלוח האם ?

אם כן , אשמח לתגובה בנושא.

לא ציפיתי להוצאה כזו .

אולי יהיה לי כדאי להחליף רק את הספק ולהמשיך עם מארז פתוח ומאוורר? השאלה שלי היא : האם הלוח שברשותי הוא PCI-E 2.0/3.0?

אם מישהו יודע לבדוק , אני אשמח לתשובה .

אני חייב לומר שאולי PS4 נשמע קורץ יותר מאשר PC .

אבל אני משתדל לא לערבב ביניהם.

פורסם

1. קירור רפרנס הוא קירור שנראה כך (נלקח מהאתר של MSI מהעמוד הזה):

600.png

2. לא בטוח שאתה צריך להחליף ספק כח - אם הוא איכותי ולא עבד בסביבה חמה, אז הוא כנראה בסדר. במקרה כזה הייתי מציע לך לנסות להשתמש בו, ואם הוא לא מספיק - אז לקנות אחד חדש.

3. בשביל משחקים באופן כללי (לא בדקתי את הדרישות ומבחני ביצועים עבור כל המשחקים שציינת) רצוי מעבד מסדרת Core i5. מעבד Core i5 הכי משתלם הוא ה Core i5-4590. בנוסף לניצול יעיל יותר של כרטיס המסך שלך מאד מומלץ לקחת מעבד Core i5. סביר להניח שתוכל לשחק גם עם מעבד Core i3, אבל הביצועים יהיו פחות טובים. אם אתה מתעקש על מעבד זול יותר, מעבד ה Core i3 הכי משתלם הוא ה Core i5-4150 (למעשה יש את ה Core i5-4160 שאינטל מוכרת באותו המחיר, רק שבארץ הוא עולה יותר ולכן פחות משתלם מה Core i3-4150).

4. טוב, בד"כ אני לא ממליץ על לוחות בעלי ערכת השבבים B85, אבל במקרה שלך, מכיוון שנראה שהדרישה היחידה שלך היא לוח בעל 4 חריצי הרחבה לזיכרון (פשוט לא ציינת דרישות אחרות), אני אמליץ על הלוח כמו ה GA-B85M-D3H של Gigabyte או על הB85M-Pro4 של ASRock. שניהם עולים בסביבות ה 350 ש"ח והם בעלי תכונות דיי זהות.

5. מבחינת לוח, מעבד Core i3 וקירור למעבד, השילוב הכי זול שהגעתי אליו הוא זה:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i3 4150 3.5Ghz LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪516

קירור למעבד:

Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2

כמות: 1 - מחיר: ₪54

לוח אם:

Gigabyte GA-B85M-DS3H

כמות: 1 - מחיר: ₪344

סה"כ: ₪914

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. ההרכבה, משלוח ואיסוף במקרה של תקלה חינם.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 896 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/3mw6uy5t

שים לב שהלוח במפרט הזה הוא GA-B85M-DS3H.(הלוח הזה דיי דומה ל GA-B85M-D3H אבל הוא קצת פחות מפוצ'ר, כאשר ההבדל הוא בכרטיס הקול המובנה (לא קריטי בכלל) בכך שיש לו 3 יציאות אודיו בלבד ואין לו חריצי הרחבה מסוג PCI).

6. מבחינת מארז וספק כח - אתה צריך מארז שבו ספק הכח ממוקם בחלקו התחתון, שיש לו פתחי איוורור בחלק העליון, שהוא מספיק מאוורר ושיש בו מספיק מקום להתקנת כרטיס המסך שקנית (אם תפרט את דגם כרטיס המסך שלך זה יכול לעזור), כן ספק כח בעל הספק של 500W לפחות. אם אין לך בכלל דרישות מיוחדות (כמו רמת שקט), אפשר למצוא באנדל של ספק סביר של 550W ומארז בכ-500 ש"ח (אולי אפילו בפחות, צריך לעבור על כל הבאנדלים בכל החוניות), ואפשר להגיע גם לסכומים הרבה יותר גבוהים.

7. אני רוצה להבהיר שלמרות שהסברתי שעדיף לך להחליף את המארז ואת ספק הכח, אתה לא חייב לעשות את זה. למעשה, אתה יכול להתקין את הלוח וכרטיס המסך החדשים במארז הקיים (בהנחה שכרטיס המסך מתאים מבחינת האורך) ולהשתמש בספק הכח הקיים. אם תראה שהמארז לא מתאים לך (הטמפרטורות של כרטיס המסך יהיו גבוהות מדיי) או שספק הכח לא מחזיק את המערכת, אז תוכל לקנות ספק או/ו מארז חדשים.

8. אם אתה בכל זאת מעוניין גם בספק כח ומארז בנוסף ללוח ומעבד, אני אמליץ לך לפתוח דיון בפורום מפרטי מחשב, שם יוכלו לעזור לך להגיע למחיר הזול עבור כל החבילה.

פורסם
  • מחבר

1.Gigabyte Radeon R9 280X (GV-R928Xoc-3GD)

2.אתה פגעת בול במקרה שלי

3.אחשוב על מה יותר טוב בשבילי . תודה על הטיפים המצויינים!

4.אני חושב שאלך על Gigabyte, עם ASRock יש לגרם לי נסיון מר שגרם לי להחרים אותם .

5.תודה רבה על ההצעה .

6.אני חושב שהמארז של GX900 - Antec, אמור לענות על הדרישות , לא?

7.אולי בכל זאת אתחיל מלהתקין את הכרטיס במערך הנוכחי .

8.אקח את דבריך ברצינות ואשתמש בהם במקרה הצורך .

תודה, תודה, תודה .

אם תוכל לענות לי על השאלות, זה יהיה נחמד:

1.האם הכרטיס מסך שלי יכנס במארז הנוכחי שלי?

2.האם הלוח אם שברשותי הוא PCI-E 2.0/3.0?

Swg.

פורסם

1. אם כרטיס המסך שלך הוא GV-R928XOC-3GD (קישור), אז יש לו קירור טוב.(Windforce).

2. ASRock של ימינו היא חברה טובה שמייצרת לוחות אם טובים, ואין לשלול אותה רק בגלל השם, במיוחד אם הניסיון שלך עם המוצרים שלך הוא מלפני כמה שנים ואם המטרה שלך היא לחסוך כסף. לדעתי אם המחיר של הלוח GA-B85M-D3H של Gigabyte הוא בהפרש של כמה שקלים אני הייתי הולך עליו מאשר על ה B85M-Pro4 של ASRock, אבל אם ההפרש הוא של עשרות שקלים אז אין מניעה לקנות את הלוח של ASRock. אני רוצה להבהיר שהלוחות שהזכרתי הם פשוט הראשונים שמצאתי ובהחלט ייתכן שיש לוחות מתאימים אחרים של חברות שונות. אתה תמיד יכול לשאול כאן אם יש לך ספק או אם אתה רוצה לדעת יותר לגבי לוח מסויים.

3. המארז GX900 הוא מארז מעולה מבחינת המחיר ביחס לתמורה והוא מתאים למחשב שמייצר הרבה חום. כמו שאתה יכול לראות בכתבה (או תוכל לראות אחרי שיתקנו את הבעיה של העמוד החסר) המארז הזה מומלץ בחום.

4. אורך כרטיס המסך GV-R928XOC-3GD הוא 285 מ"מ (או 28.5 ס"מ). אני לא יודע האם במארז שלך יש מספיק מקום (לפני 7 שנים זה לא היה משמעותי, אז לא טרחו להכניס את הנתון הזה לעמוד המוצר). אתה יכול לנסות למדוד או פשוט לנסות את כרטיס המסך במארז (לא בכח כמובן).

5. לפי עמוד המוצר של ערכת השבבים P35 (קישור לקובץ PDF), ערכת השבבים תומכת ב PCI-E 1.1. זה לא ממש משנה כי יש תאימות אחורה בכל הנושא הזה.

פורסם
  • מחבר

1.טוב לדעת.

2.אוקי , טוב לדעת שהם יישרו קוו עם שאר הייצרניות .

3.אני בהחלט אחשוב אליו.

4.אנסה ואגיב בקשר לכך.

5.חידשת לי . תודה.

חשוב לי להגיד שיש ברשותי עוד מערכת .

המערכת הינה :

לוח : ga-b75m-d3h ג'יגה-בייט http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4150#ov

מארז : http://www.tms.co.il/product/11271

מעבד: אינטל , סדרה 3, 3220 .

HDD SATA WD

4GB DDR3 1600 CORSAIR סטנדרטי .

אני עומד לשדרג את הזכרון הפנימי בצורה משמעותית .

אני מודע לכך שהמארז הוא מיקרו ATX והלוח אם הוא גם כן גרסת מיקרו .

1. אם אשאיר את המארז פתוח, האם זה יתאים - אם לא תהיה ברירה, אשדרג מארז .

2. האם הספק כוח הזה שצילמתי (כנראה האמ-אמא של הג'נריים) יתאים למערך הזה?

(המערך = המפרט האחרון שכתבתי + הכרטיס מסך + 24GB DDR3).

3. האם GX900 - Antec יתאים בוודאות לכרטיס מסך הזה - המארז הזה לא רועש קצת

והאם הוא יתאים ללוח אם הפיצפון שלי?

4.אם הספק שלי (שמצולם) לא יתאים, על איזה ספק איכותי וזול היית ממליץ?

דעתך?

דע לך , שכל תגובה שלך עוזרת לי .

קבל את הכרת התודה שלי אליך .

:)

Swg.

נערך על-ידי swg

פורסם

1. לא ברור לי בדיוק מה הקשר למחשב השני שבו אתר רוצה לשדרג את הזיכרון בלבד. אם אתה רוצה לשאול משהו בנושא אחר, אז יהיה עדיף אם תפתח דיון חדש, פשוט בכדי שיהיה סדר בפורום.

2. לא ברור לי איזה מארז אתה רוצה להשאיר פתוח ומאיזו סיבה. בכל מקרה - מארז פתוח יגרום לכך שהוא יתמלא אבק.

3. מארז ה GX900 של Antec תומך בלוחות בגודל ATX ו Micro-ATX, כך שאין בעיה להתקין בו לוחות בגדלים האלו.

4. לפי האתר המקורי של ה GX900 (בסינית, קישור), המארז תומך בכרטיסי מסך עד אורך 33 ס"מ. לפי הביקורת פה באתר, ניתן להתקין כרטיסי מסך באורך של 35 ס"מ במארז. מכאן שאין בעיה להתקין במארז כרטיס מסך באורך 28.5 ס"מ. המארז הזה לא כולל חומרים סופגי רעשים, אבל רמת הרעש תלוייה למעשה ברכיבים המכניים שמחוברים למארז, ובפרט במאווררים של המארז, ספק הכח וכרטיס המסך (המארז עצמו לא מייצר רעש).

5. אני לא מכיר יצרן של ספקי כח בשם Infinity (מסתבר שיש חברה אינדונזית שמייצרת ספקים בשם Infinity, אבל האתר שלהם דיי עלוב ולא ממש מכיל מידע, ואני בכלל לא בטוח שהוא קשור לספק הכח הנ"ל, קישור). בנוסף אני לא רואה על המדבקה של ספק הכח הזה מספר UL (מספר שמתחיל ב E), מה שמעיד על כך שהוא כנראה גנרי. לייתר ביטחון אתה יכול לשאול לגבי הספק בפורום ספקים ומארזים, כמו גם להתייעץ לגבי ספק כח חדש. באופן כללי, למחשב בעל מעבד Core i3 בלי כרטיס מסך בכלל ושלא נעשית בו המהרה (במקרה שלך זה גם לא אפשרי), תוכל להסתפק בספק כח איכותי של חברה מוכרת כמו לדוגמא Antec, FSP או Seasonic בעל הספק של 300W-350W.

נערך על-ידי smalul

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

פתחתי אשכול חדש בפורום מארזים וספקים .

עזרת לי מאד!

Swg.

פורסם

אכן ג'נרי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים