פורסם 2004 במרץ 1021 שנים מחבר אתה צודק - אני יריץ משהו כבד. פשוט חשבתי שגם בקטנות אני אראה הבדל - אבל כנראה את ההבדל מרגישים רק בגדול.תודה על העזרה!!!
פורסם 2004 במרץ 1021 שנים תנסי לפתוח 10 דפים בדפדפן את תראי את ההבדל דיסק הקשיח לא יצעק כמו שהוא היה צועק עם 256 MB.
פורסם 2004 במרץ 1121 שנים מחבר או.קי אז ככה - עבדתי עם הרבה יישומים בבת אחת, ולא נראה שהמחשב אפילו מתאמץ!!! איזה כייף!!!!. עכשיו הבנתי איפה מרגישים את ההבדלים בגודל הזכרון.תודה לכולם על העזרה.
פורסם 2004 במרץ 1121 שנים מחבר חברה באותו נושא - מאז שהתקנתי את הזכרון, האינטרנט (מחוברת לכבלים - 750) נהיה לי איטי.ובבקשה אל תגידו לי שזה מקרי. אין לכם מושג כמה זמן לקח לי להיכנס רק כדי לכתוב את ההודעה הזאת - זה לא מקרי - משהו השתבש. הבחנתי בזה אתמול. אולי הקצאת הזכרון לדפדפן השתנתה? יש בכלל דבר כזה?עזרו לי....תודה
פורסם 2004 במרץ 1121 שנים צר לי להודיע לך אך זה בהחלט מקרי.... דברי עם חברת האינטרנט שלך..הרי שאר המחשב עובד מצוין לא?
פורסם 2004 במרץ 1121 שנים את יכולה גם לבצע חיפוש לתוכנות שמשמידות תוכנות ריגול שאולי נמצאות לך במחשב , יש תוכנה טובה במדור ההורדותבאתר - לתוכנה קוראים Adawre , לא בטוח שזאת הבעיה אבל תעשי את זה בכל זאת (זה טוב לחפש מדי פעם תוכנות ריגול במחשב)
פורסם 2004 במרץ 1121 שנים מחבר טוב - תודה.פשוט מוזר לי שמהרגע שהכנסתי את הזכרון האינטרנט איטי... אני אדבר עם הכבלים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.