עבור לתוכן

המחשב לא מכיר את הזכרון החדש שהתקנתי לו

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

רכשתי היום זכרון 512MB DDR 400 (בנוסף על 256 שהיו לי) והתקנתי במחשב. הדלקתי את המחשב והווינדוס עלה בלי אפילו לשים לב שיש לו רכיב חדש. לא ראיתי שום שינוי בהגדרות שלו. האם הוא לא אמור לזהות את הזכרון לבד?

אבל... בכל זאת אני חושבת שהמחשב הרבה יותר מהיר - כך שכנראה הזכרון עובד בסדר.

שיניתי הגדרות זכרון וירטואלי לבד. יש משהו נוסף שעליי לעשות?

תודה

פורסם

במאפיינים של My computer את יכולה לראות כמה זיכרון יש לך.

פורסם

מה הקשר זיכרון וירטואלי??

פורסם
  • מחבר

לא יודעת מה הקשר... כנראה שאין. הכל אופן בדקתי תחת המחשב שלי ומופיע שם המספר 768 MB כך שכנראה שהמחשב מכיר את הזיכרון. חשבתי שהוא יהיה הרבה יותר מהיר...

פורסם

מעבר מ 256 ל 768 אמור לתת BOOST גדול לביצועים

פורסם

הזיכרון הוא לא הדבר היחיד שאחראי למהירות של המחשב..

יש הרבה גורמים.

תלוי גם אם הזיכרון שקנית מתאים למהירות של המעבד..

אם המהירות של המעבד שונה מהמהירות של הזיכרון אז לא יהייה הבדל...

פורסם
  • מחבר

המעבד שלי הוא intel pentium 4.2 GHz 512 k

פורסם

את לא תבחיני הרבה בביצועיים אלא אם את עושה הרבה מולטי טאסקין או משתמשת בתוכנות שצורכות הרבה זיכרון או שקנית זיכרון יותר מהיר ועד היום המחשב דיפדף כל הזמן עם הדיסק הכשיח

פורסם
  • מחבר

למה אני לא יבחין בהבדל גדול? אז מה הטעם בלקנות עוד זכרון?

הזכרון שקניתי הוא 400 ומה שכבר היה קיים שאצלי הוא 333.

פורסם

הטעם בלקנות זיכרון הוא שהוא באמת מעלה לך את הביצועיים אבל אם יש לך 512 ואת מריצה דוס ומשחקת פאקמן את לא תשימי לב להבדל גם אם יוסיפו לך עוד 512

פורסם
  • מחבר

השקעתי כסף בהעלאת הזכרון כי הרגשתי שהמחשב נחנק לפעמים מרוב עבודה - ולא - לא בגלל משחקי פקמן וכו'...

בעיקר סרטים, מוסיקה והורדות כבדות מהאינטרנט.

פורסם

ועכשיו את לא רואה שום שיפור בביצועים?

פורסם

אז שם ברגעי העומס האלה שהמחשב נחנק, תרגישי את השינוי ועכשיו המחשב (אמור לפחות) יעמוד בלחץ של כל התוכנות, המשחקים, ההורדות וכו' בבת אחת..

פורסם
  • מחבר

בוא נאמר שאני לא ממש מתרשמת. שילשתי את הזכרון שלי - יש לי כרגע 768MB זכרון! וההבדל העיקרי מבחינתי הוא שהתוכנות שאני פותחת עולות קצת יותר מהר. מצד שני התקנתי את הזכרון לפני שעתיים ומאז לא הרצתי משהו מאוד רציני...

פורסם

קודם כל תריצי יישומים כבדים... אחרי זה תגידי אם את לא רואה הבדל ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים