פורסם 2014 באוגוסט 911 שנים רכשתי נייד של HP מפוצץ בתכונות מרגיזות ולא שימושיות לי ואני רוצה להתקין מחדש את הWIN 8 בגרסה נקייה ,ידוע לי כל ההשלכות של הסרת אחריות וכו' זה לא מעניין ,ניסיתי להכניס דיסק התקנה אבל הוא לא מריץ את אשף ההתקנה מייד באתחול ,הבנתי שזה חסום מטעמי אבטחה משהו כזה... כך נאמר לי פעם על ידי טכנאי מטעם אסוס ,איך מאפשרים את זה כדי שכן אוכל לאתחל ולהתקין ??פליז חייב עזרתכם !!דגם המחשב הוא [h=1]HP Pavilion 14-n209ej TouchSmart[/h]
פורסם 2014 באוגוסט 911 שנים http://h20565.www2.hp.com/portal/site/hpsc/template.BINARYPORTLET/public/kb/docDisplay/resource.process/?spf_p.tpst=kbDocDisplay_ws_BI&spf_p.rid_kbDocDisplay=docDisplayResURL&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&spf_p.rst_kbDocDisplay=wsrp-resourceState%3DdocId%253Demr_na-c03901924-2%257CdocLocale%253Dhe_IL&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetokenתקרא מעמוד 63לדעתי כדאי להמנע מהסרת מחיצת השיחזור אם ניתנת אופציה כזאת אפילו שהיא מכילה כל מיני תוכנות זבל של היצרן נערך 2014 באוגוסט 911 שנים על-ידי dfcorp
פורסם 2014 באוגוסט 1011 שנים מחבר לא עובד ... בשלב שבו הוא אמור להציג מהיכן לאתחל , סתומרת כונן dvd הוא מציג הכל חוץ מזה . ועשיתי כל ההוראות אחד לאחד.
פורסם 2014 באוגוסט 2111 שנים מה שאתה קורה זבל נקרא bloatware, היום הkey של windows צרוב בביוס, כדי לפרמט פשוט תבחר בboot את ה cd תלחץ F10 משם אתה בהתקנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.