עבור לתוכן

קניתי מחשב גיימינג חדש ומשחקים מאוד איטיים עליו. אין לי מושג למה.

Featured Replies

פורסם

זה המפרט הטכני של המחשב שלי :

Processor Intel® Core i7-4790 CPU @ 3.60GHz

Manufacturer Intel

Speed 3.6 GHz

Number of Cores 8

Video Card 1 NVIDIA GeForce GTX 750 Ti

Manufacturer NVIDIA

Chipset GeForce GTX 750 Ti

Dedicated Memory 2.0 GB

Total Memory 3.9 GB

Video Card 2 Intel® HD Graphics 4600

Manufacturer Intel

Chipset Intel® HD Graphics 4600

Dedicated Memory 64 MB

Total Memory 1.7 GB

Memory 8.1 GB

שחקתי ב- battlefield 4,assassin's creed black flag ועוד משחקים עם דרישות מערכת דומות.

ובכולם הוא פשוט איטי ברמה זוועתית. אני רק פותח את המשחק, וכבר בכותרות הוא מתחיל לקרטע.

במחשב הישן שלי המשחקים עבדו סבבה, ופה הם אמורים לטוס ואני לא מבין למה קורה בדיוק ההפך.

אשמח לפתרון.

פורסם

שלום וברוך הבא.

האם הדרייבר של כרטיס המסך מותקן כראוי?

פורסם
  • מחבר

כן. הוא מותקן כראוי.

פורסם

1. האם המסך מחובר לכרטיס המסך הנפרד ולא ליציאות הגרפיות המובנות בלוח האם?

2. לפי האתר הזה, ב Assassin's Creed: Black Flag אתה אמור לקבל FPS מינימלי של 34 עם ה 750Ti ברזולוציה של 1920X1080

לפי העמוד הבא באותה הביקורת אתה אמור לקבל FPS מינימלי של 27 ב Battlefield 4 עם ה 750Ti ברזולוציה של 1920X1080.

יכול להיות שכרטיס המסך שלך פשוט חלש מדיי למשחקים האלו. נסה לבטל פילטרים ואולי אפילו לרדת ברזולוציה ותראה אם יש שיפור.

פורסם

א. מה היה המפרט הקודם שהכל רץ עליו חלק יותר?

ב. מה היא טמפרטורת המעבד והכרטיס הגרפי בשעת משחק?

פורסם

אם כל הרכיבים במערכת תקינים (ספק כוח לא צויין) אז יש מצב שזאת בעיה של התחממות יתר של המעבד או של הכרטיס הגרפי.

הייתי ממליץ לך בחום להתקין גוף קירור איכותי על גבי המעבד שלך ולא מסתפק בקירור סטנדרטי או בקירור פשוט ולא אפקטיבי.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לרוב במצב כזה הכרטיס מסך כנראה מתחמם ועושה אוטומטית downclocking, משמע מאט את עצמו כדי לשרוד קצת יותר טוב בכל החום. חוץ מזה, הכרטיס שקנית לא חזק מספיק לדעתי ולא מאוזן עם המפרט שלך. תנסה לראות אם משהו מתחמם, תוריד gpu z , בלי עבודה אין תוצאות. כי אתה אומר שהדרייבר בסדר אז אנחנו סומכים עליך פה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים