עבור לתוכן

מחשב פנטיום 4 ביצועים של פנטיום 2 ----עזרה דחוףףףףףףףףף!

Featured Replies

פורסם

ישלי מחשב פנטיום 4 אבל אני מרגיש שהמחשב לא עובד כמו שצריך ניסית כמה דברים פירמטתי התכנתי את windows xp וזה עדיין לא עזר..אז חשבתי אולי זה לא מעבד מקורי וזה סתם בדקתי את המסמכים פתחתי תמחשב והכל היה מקורי וזה אכן פנטיום 4....אני לא יודע מה לעשות...אם תכולו לעזור או לתת הצעות ליעילות המחשב אני ישמח...תודה.. ;)

פורסם

מעבד ? לוח ? זכרון ? כרטיס מסך ? אפילו טמפרטורות, אולי המעבד פשוט רותח ועובד לאט ? ;D

פורסם

תשים 98

פורסם

תשים 98

למה לבלבל תמוח???

יש לי p 3 - 1000

והוא עובד כמו סוס עם xp

ועם הטוויקים הנכונים בכלל טוב, שלא לדבר על זה שה xp יציב יותר וטוב יותר.

פורסם

כנראה שקנית לוח זול עם זכרונות SDRAM וזאת התוצאה...

פורסם

זה מה שקורה כשלא קונים מעבד AMD ....

פורסם

P4 עם מהירות של P2 ?!?!?! איזה כיף לך!!! שלי אפילו לזה לא מגיע... יש לך מעבד מקורי מסדרת העילית של P4!!!

פורסם

אולי זה הפנטיום 4 הישנים? ויכול להיות שזה עם זכרון sdram

פורסם

מה זאת אומרת '' הישנים'' אתה מתכוון לליבת הwillmate במקרה, ולדעתי יש לך זיכרון שהמחיר שלו שווה לביצועים הזולים שלו.

פורסם

קודם כל על תלחץ!

תתקין את - INTEL INF

http://www.guru3d.com מהאתר הזה.

ואת-Intel Application Accelerator 2.0

מהאתר של אינטל-

www.intel.com

עכשיו בא ותגיד לנו איך הביצועים ולמה אתה חש שהוא כמו פנטיום 2 לפי מה? לפי איזה תוכנות?

פורסם

בכל זאת...

אפילו עם SDRAM ולוח זול הוא לא צריך להית כל כך איטי.

פורסם

שיגיד תודה, אם יש לו את הפנטיום 4 ה"קלאסי", יש מבחנים שהוא יפסיד גם לפנטיום 1...

וזאת עובדה, אז אין ממש טעם להתווכח... :nono:

פורסם

איזה פנטיום 4 "קלאסי"?

פורסם

משגע אותי שאתם יורדים על הפנטיום לי יש פנטיום ואני מרוצה מאוד והוא עובד כמו סוס!! :asthanos:

בכל הבדיקות המחשב שלי השתווה לתוצאות של מעבדי AMD ואף עלה עליהם אז שקטטטטטטטטטטטטטטט!! :AR15:

פורסם

משגע אותי שאתם יורדים על הפנטיום לי יש פנטיום ואני מרוצה מאוד והוא עובד כמו סוס!! :asthanos:

בכל הבדיקות המחשב שלי השתווה לתוצאות של מעבדי AMD ואף עלה עליהם אז שקטטטטטטטטטטטטטטט!! :AR15:

זה תלוי לאיזה מעבד של אי אמ די השוות.....k6 אולי??... :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים