פורסם 2002 במרץ 2923 שנים ישלי מחשב פנטיום 4 אבל אני מרגיש שהמחשב לא עובד כמו שצריך ניסית כמה דברים פירמטתי התכנתי את windows xp וזה עדיין לא עזר..אז חשבתי אולי זה לא מעבד מקורי וזה סתם בדקתי את המסמכים פתחתי תמחשב והכל היה מקורי וזה אכן פנטיום 4....אני לא יודע מה לעשות...אם תכולו לעזור או לתת הצעות ליעילות המחשב אני ישמח...תודה..
פורסם 2002 במרץ 2923 שנים מעבד ? לוח ? זכרון ? כרטיס מסך ? אפילו טמפרטורות, אולי המעבד פשוט רותח ועובד לאט ? ;D
פורסם 2002 במרץ 2923 שנים תשים 98למה לבלבל תמוח???יש לי p 3 - 1000והוא עובד כמו סוס עם xpועם הטוויקים הנכונים בכלל טוב, שלא לדבר על זה שה xp יציב יותר וטוב יותר.
פורסם 2002 במרץ 3023 שנים P4 עם מהירות של P2 ?!?!?! איזה כיף לך!!! שלי אפילו לזה לא מגיע... יש לך מעבד מקורי מסדרת העילית של P4!!!
פורסם 2002 במרץ 3023 שנים מה זאת אומרת '' הישנים'' אתה מתכוון לליבת הwillmate במקרה, ולדעתי יש לך זיכרון שהמחיר שלו שווה לביצועים הזולים שלו.
פורסם 2002 במרץ 3023 שנים קודם כל על תלחץ!תתקין את - INTEL INFhttp://www.guru3d.com מהאתר הזה.ואת-Intel Application Accelerator 2.0 מהאתר של אינטל-www.intel.comעכשיו בא ותגיד לנו איך הביצועים ולמה אתה חש שהוא כמו פנטיום 2 לפי מה? לפי איזה תוכנות?
פורסם 2002 במרץ 3123 שנים שיגיד תודה, אם יש לו את הפנטיום 4 ה"קלאסי", יש מבחנים שהוא יפסיד גם לפנטיום 1... וזאת עובדה, אז אין ממש טעם להתווכח...
פורסם 2002 באפריל 123 שנים משגע אותי שאתם יורדים על הפנטיום לי יש פנטיום ואני מרוצה מאוד והוא עובד כמו סוס!! :asthanos:בכל הבדיקות המחשב שלי השתווה לתוצאות של מעבדי AMD ואף עלה עליהם אז שקטטטטטטטטטטטטטטט!! :AR15:
פורסם 2002 באפריל 123 שנים משגע אותי שאתם יורדים על הפנטיום לי יש פנטיום ואני מרוצה מאוד והוא עובד כמו סוס!! :asthanos: בכל הבדיקות המחשב שלי השתווה לתוצאות של מעבדי AMD ואף עלה עליהם אז שקטטטטטטטטטטטטטטט!! :AR15: זה תלוי לאיזה מעבד של אי אמ די השוות.....k6 אולי??...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.