פורסם 2004 במרץ 2021 שנים מחבר שמתי מאוורר מלטה וזה הוריד לי כ2 מעלות בSYS ועוד 1-2 בספק וככה זה נראה עכשיו כל הכבלים עברתי מאחורי הספק ככה זה נראה מצד שני ובסה"כ זה מה שיצא
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים תסליב את כל החוטים שיש לך... אני רואה שכאן לא שמת.... ואם תוכל לתת כמה תמונות על המארז זה יהיה נחמד מאוד מצידך....
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים מחבר תסליב את כל החוטים שיש לך... אני רואה שכאן לא שמת.... ואם תוכל לתת כמה תמונות על המארז זה יהיה נחמד מאוד מצידך.... מה אני צריך להסלייב שם .. במלא לא רואים
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים איך שנוח לך...המארז שלך .... תגיד,אתה יכול לתת כמה תמונות על הפאנל הקידמי של המארז?
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים מחבר אהבתי את המאוורר. איך הוא מחובר? הוא סתם עומד ... אבל אפשר לחבר אותו עם למצוא מוט מתחת ולחבר אותו לחיבורי PCI על הדופן האחורי אגב אפשר לחבר את זה עם סקטוץ' שקילתי על קטודה וזה יהיה יציב וטוב גם
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים מלהסליב את המולקסים ירדת לגמריי? כי אם אתה גר בכפר סבא (כמו כמעט כל הפורום ) או באיזור המרכז אז אני יכול להביא לך את המכשיר שמוציא אותם ואז זה הכי קל בעולם
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים מחבר מלהסליב את המולקסים ירדת לגמריי? כי אם אתה גר בכפר סבא (כמו כמעט כל הפורום ) או באיזור המרכז אז אני יכול להביא לך את המכשיר שמוציא אותם ואז זה הכי קל בעולם דווקא אני מהמרכז (פ"ת) ואין לי בעיה להוציא אותם עם מברג 5 דק' אני מפרק לך את הספק רק שאין לי סלייבס יותר
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים מחבר וואלה איפה אפשר לקנות ? תברר לי בבקשה ואם אפשר סלייבס זוהרים בUV בגודל 1/4 לפחות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.