פורסם 2004 במרץ 1121 שנים מחבר א': מחזק את ההמלצות לשים כבלי המולקס בסליבים ב': צלם גם תמונה אחת בחושך ;D ג' סתם משהו שטיפה הפריע לי- מדובר על sleeves, כלומר עם יוד אחת אם אתה רוצה בעברית, אנחנו לא מדברים על עבדים א': אני אנסה להסתדר בלי sleeves ;D כי יש מצב אני דופק את המולקסים ב': היום שהכל יסתדר ג': sleeves / עובדים ..... אתה בארץ תגיד שרוולים ;D ;D ;D ו misterbla אני לא מסתדר טוב עם שרוולים
פורסם 2004 במרץ 1121 שנים אוו עכשיו כבר נראה הרבה יותר טוב ! אני מאמין שגם יש לך שינוי בטמפ'! יפה מאוד!
פורסם 2004 במרץ 1121 שנים מחבר תודה על ח"ח ;D שלחתי לגלריה עוד כמה תמונות שלא פרסמתי כאן ... שהם יעלו אני אפרסם אותה פה
פורסם 2004 במרץ 1121 שנים כבר רשמתי את זה פה באחד הפורומים, גם דיברו על סליבים וכאלה...אני עשיתי משהו ממש טוב וגם יפה לדעתי...אז ככה.מכירים את היעני איזולירבנד,(אני לא ממש זוכר איך קוראים לזה) זה לבן כזה, ואוטמים עם זה ברזים, יעני מבריגים את הברז לצינור וזה ביניהם.אז זה חומר שמשום מה נדבק לעצמו, הוא לא דביק אם תיגעו בו..., אבל לעצמו הוא נדבק.אז עטפתי את כל הכבלים שקיימים לי במארז, IDE וחשמל ומה שישזה יצא בן **** אני יעלה תמונות בהזדמנות....
פורסם 2004 במרץ 1121 שנים ל "יעני איזולירבנד" הזה קוראים טפלון.ואיך הוא טוב? אבל הוא לא ממש נדבק...הוא בטח ישתחרר לך עם הזמן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.