עבור לתוכן

ראוטר D-LINK 2670U ללא אינטרנט, צריך להגדיר חדש

Featured Replies

פורסם

אחרי שנתיים+, הראוטר 2670U הפסיק לעבוד אתמול בערב מבחינת אינטרנט.

יש רשת, אבל אין אינטרנט, לא תשתית ולא שום נורה.

אולי פעם בדקה האזור של האינטרנט נדלק ונעלם.

נראה לי שעשה את שלו. אף פעם זה לא קרה. תמיד היה יציב.

ואם תשתית נופלת, הנורה מהבהבת אבל אין מצב שאין כלום.

אין WIFI, אין אפשרות להיכנס לממשק ניהול של הראוטר :cry:

הראוטר כבר לא באחריות בזק מאחר ועברו מעל לשנתיים (הייתי בחיוב-זיכוי לשנתיים)

לא ניסיתי כפתור ריסט עדיין כי עדיין אצטרך להגדיר אותו מחדש.

עם זאת, אני בתשתית בזק (50 מגה), יש לי ראוטר חדש באריזה (שמיועד להיות AP) שבינתיים ארצה להגדיר כראוטר.

האם לתשתית בזק יש צורך בהגדרה מיוחדת בראוטר מלבד להזין שם משתמש וסיסמה של הספק כדי שיעבוד?

הגדרתי את זה לפני שנתיים לדעתי ולכן אינני זוכר כלום ודבר לגבי הגדרת הראוטר בתשתית בזק.

תודה מראש!

פורסם

אם אין אף נורה פועלת יתכן וזה בעיה בנתב. מצד שני, אם אין רק אינטרנט זה יכול להיות בעיה בתשתית של בזק.

הייתי ממליץ לך לבדוק את זה קודם מול התמיכה של בזק. זה לא קשור לאחריות של הנתב. אם יראו שהכל תקין מול הקו אצלך, תוכל להמשיך לבדוק מול נתב אחר או מודם ישיר קודם לראות שהנתב בעייתי.

לאפס את הנתב אין בזה הרבה תורה. רק צריך להכנס אליו אחרי כן ולהכניס את השם משתמש והסיסמה מחדש בפנים.

פורסם
  • מחבר

היתה בעיה בתשתית (בכבל על הקופסה בחוץ) ותיקנו. זה היה לפני שבוע.

אין נורה של תשתית ואינטרנט. אם אין לי אינטרנט אז יש נורה של תשתית, מהבהבת אם לא עובדת.

אבל אין מצב אף פעם שלא היתה נורה בכלל.

ויש קו טלפון, ניתקתי מהמודם וחיברתי לטלפון ויש קו.

חיברתי גם את המודם בחיבור טלפון במקום אחר ואותו דבר.

לגבי איפוס, הכוונה היא שאני רוצה לדעת את ההגדרות שצריך להגדיר כדי שאם אאפס יהיה לי מה להגדיר. אני יודע איך לאפס

אבל לא יודע מה צריך להגדיר בדיוק כדי שזה יעבוד.

אין אפילו ממשק משתמש שניתן להיכנס אז גם תמיכה של בזק לא תוכל לעזור אם אין גישה לממשק ניהול (לא לי ולא עבורם כמובן).

פורסם

כנראה בעיה של נתב. בדקת שאתה נכנס לכתובת הנכונה?

בבזק לפעמים הכניסה לנתב היא 10.0.0.138 ולפעמים 10.100.101.1

פורסם
  • מחבר

אצלי זה 10.0.0.138

לא ניסיתי את השניה, גם לא מוכרת לי בכלל.

אבל אנסה ליתר ביטחון.

אז לגבי הגדרות בזק, מה צריך להגדיר בנתב כדי שהתשתית תעבוד היטב? משהו מיוחד?

פורסם

אם אמרת שיש לך רשת, אפשר לבדוק את זה במאפייני רשת, מהו "שער ברירת מחדל". כך זה נקרא

פורסם

לפי הדגם שכתבת, יש לך זה נתב משולב מודם.

אם יש לך נתב משולב מודם VDSL נוסף, פשוט תחליף ותבדוק אם יש לך סינכרון לבזק.

פורסם
  • מחבר

אויש, ידעתי שמשהו יסבך אותי עכשיו עם זה.

אז ראוטר אחר אין מצב שיש לו מודם משולב...

אנסה להתקשר לבזק, אולי שיביאו לי מודם.

אמור לעלות לי כסף? לא רוצה שוב פעם שנתיים חיוב-זיכוי. מבחינתי שיהיה מותנה בשימוש בתשתית, כלומר "שכירות" בחינם.

פורסם

אצל בזק יש תקופות שהם מוכנים למכור מודם בלבד (או מודם ראוטר שמוגדר רק כמודם ואפשר להגדיר אותו מחדש כראוטר), ולפעמים הם מחייבים אותך לרכוש מוצר חדש במודל של חיוב זיכוי.

אני הייתי מתקשר למוקד שלהם ומנסה להשיג מכשיר חלופי בחינם או אפילו תמורת השתתפות עצמית קטנה, אם לא עברת את האחריות בהרבה אז תתלונן שכבר מזמן יש לך בעיות ואולי יש סיכוי שיחליפו לך אותו בחינם.

פורסם
  • מחבר

התקשרתי לשירות, הפנתנה אותי לתמיכה טכנית וזו הפנתה אותי לבזק סטור.

ובכל שלב חפרו לי בכמויות.

הבחור בבזק סטור ניסה להציע לי ראוטר משולב נתב (ב600 שקל כן?)... ובסוף אמר לגבי מודם שזה 8 שקלים לחודש ללא התחייבות.

אקח מהם מחר, אבל לדעת בכללי, יש מודם טוב שאפשר לקנות באופן פרטי? רק מודם. כי מעדיף לשלם קצת יותר לצמיתות מאשר לשלם חודשי מי יודע לכמה שנים.

פורסם

תחפש ביד 2.

אני לא מכיר מודם VDSL שנמכר בשוק החופשי (יש מודם ראוטר ADSL אבל VDSL שזה מה שאתה צריך אני לא מכיר).

אפשרות נוספת זה לבדוק את המחיר מול הוט כי בבזק אתה תצטרך לשלם את הדמי מנוי ועוד שמונה שקלים לכל חודש.

פורסם
  • מחבר

בדקתי אצל הוט, באתר יש הצעה בלעדית לאתר ב100 שקלים לחודש + חודש מתנה + התקנה עליהם.

בתקווה שהכל נכון, צריך לראות איזו מהירות אפשר לקבל באזור שלי (ישוב לא כזה מוכר).

על ה-50 מגה לבזק היום אני משלם 162 שקלים. הייתי בטוח שזה 130. זה די הרבה. איזה ביזיון.

פורסם

תשאל את השכנים שלך בישוב שמנויים בהוט ותשאל אם יש להם תקלות טכניות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים