עבור לתוכן

הכנה לקראת שנה א' במדעי המחשב

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

את המבחנים במדעי המחשב עושים מול מחשב או באמצעות דף ועיפרון?

• תגובות 151
  • צפיות 67.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני די בטוח שדף ועפרון.

פורסם

הכל בדף ועט. רוב מוחלט של הקורסים שתעבור הם תאורטיים. מימוש של קוד ייצא לך לכתוב על דף לעיתים רחוקות.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מישהו צריך ללמד את האוניברסיטה פיתוח מערכות- אתר הרישום קרס תוך שניות מפתיחת חלון הזמן.

בסופו של דבר נרשמתי למערכת אחרת לגמרי, וממש לא נוחה. אני מקווה שאכן לא תהיה בעיה ללכת להרצאות ותרגולים שאני לא רשום אליהם.

פורסם
  • מחבר
באיזו אוניברסיטה?

בן גוריון

פורסם

אצלינו מערכת הרישום לקורסים נכתבה ע"י אחד הסטודנטים לפני כמה שנים. המערכת עובדת מצוין...

פורסם
  • מחבר
אצלינו מערכת הרישום לקורסים נכתבה ע"י אחד הסטודנטים לפני כמה שנים. המערכת עובדת מצוין...

אז בבן גוריון כדאי שיעשו בדק בית. המערכת מסורבלת, לא עומדת בעומס, ונתמכת רק ע"י אינטרנט אקספלורר (איך זה שבשנת 2014 אתרים לא מותאמים לפיירפוקס וכרום?!).

ממש מרגיז.

פורסם

בדיחה... רגע, אין שם מחשבים עם לינוקס?

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג, ביצעתי את ההרשמה מהבית.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אז סמסטר א' עבר בשלום עם אחלה ציונים. צריך לנצור את השרשור הזה, יש פה כמה המלצות טובות מאוד לסטודנטים שמתחילים את התואר.

אני יכול לומר בפה מלא שהתרגול שעשיתי ב JAVA הציל אותי בקורס מבוא למדעי המחשב. לא יודע איך הסמסטר שלי היה נראה אם לא הייתי מגיע עם בסיס כלשהו.

אומנם תרגלתי רק ממש את הבסיס (תנאים , לולאות מערכים) אבל זה בדיוק מה שהיה דרוש כדי לחסוך את ההלם של ההתחלה וראיתי לא מעט אנשים לצידי שלא הגיעו עם הבסיס הזה ומהר מאוד הלכו לאיבוד.

אני קצת מצטער שלפני הלימודים לא עברתי קצת יותר על לוגיקה ותורת הקבוצות כי זה באמת היה הקורס הכי קשה בסמסטר ויש לי בו הציון הנמוך יותר משאר הקורסים.

אז תודה לכל מי שסייע :)

ואם כבר הקפצתי- יש טיפים לקראת סמסטר ב' או פשוט לנוח? :)

פורסם
  • מחבר
מה לנוח, סיימת כבר מבחנים?

כן, מועדי א' עברו חלק :)

פורסם

מזל טוב! נפלא לשמוע :)

אילו קורסים יש לך בסמסטר הבא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים