פורסם 2004 במרץ 1721 שנים RoyShefyקצת קשה לשאר כמה תקבל ב-3DMARK 2003 כי הבאנצמארק הזה שם יותר דגש על הכרטיס מסך מאשר המעבד בדיוק ההפך מ AQ3תראה למשל אני מקבל 7100 ב 3DMARK 2003 וב AQ3 אני מקבל 51986 מוזר...
פורסם 2004 במרץ 1721 שנים מחבר אני מריץ את 01SE כבר שעה!! כל פעם זה ניתקע ועשה ריסט!! אז הורדתי את המהירויות למהירויות הסטוק של הכרטיס!זה ממשיך לעשות ריסטיםהמעבד שלי לא על OC גם
פורסם 2004 במרץ 1721 שנים רועי תחליף רגע לדריברים מקוריים ותריץ בלי OC....אם זה עובד אז כנראה שזה האומגה
פורסם 2004 במרץ 1821 שנים תשמע עשית אחלה שיא אבל עכשיו האיכות של הכרטיס נפגע קצת קורה קורה אם כזה אוברקלוק מטורף
פורסם 2004 במרץ 1921 שנים מה לעשות, דברים רעים מגיעים לבני אדם רעיםתתעודדו שניכם, כנראה עשיתם עבודת ערבים
פורסם 2004 במרץ 1921 שנים GIJO , בשם המנהלים אני מבקש ממך להתבטא טיפה יותר יפה.. ולמה עבודת ערבים? גם הכרטיס שלי אחרי כמה זמן הפסיק לעבוד ואחר כך חזר לעבוד אבל יכולות האוברקלוקינג שלו נדפקו... מה לעשות....
פורסם 2004 במרץ 1921 שנים stingeR זה באמת מוזר למה היכולת OC נידפקה...אני כבר קרוב לחצי שנה עם OC גבוה במיוחד ולא קרה כלום לכרטיס..
פורסם 2004 במרץ 1921 שנים אתה עדין מרוצה שיש לך הכרטיס המהיר ביותר? אני מעדיף כרטיס שעובד :-Xעובד פשוט בלי OC.....וMJ.....נראה לי שכולם כבר הבינו שלפעמים עדיף לשתוק :-X
פורסם 2004 במרץ 1921 שנים תשמע לא אצל כולם זה אותו דבר....יכול להיות ( אני סתם אומר ) שב9500 כשמגיעים למהירות מסויימת איזה משהו ניתך ואז אי אפשר יותר.....זו הייתה סתם דוגמא טיפשית אבל רק רציצי להבהיר משהו...
פורסם 2004 באפריל 721 שנים אנשייםאני אישית מכיר את סטינגר (גיא)ויש לו אח בשם רועי אני לא יתפלא אם זה רועי שפי הזה מהפורוםגיא יתי בבצפר ואין לי מה להגיד חוץ מזה שאני שונא אותובשניה שראיתי את זה התחלתי לצחוק כי לי זה ברור שזה שקר...הילד באמת שקרן מקבל מכות מאז כיתה ז'ועכשיו בכיתה ט' הוא מקבל מילדים בכיתה ז'...עזבו אנשים אני רק אומר אל תאמינו לשום מילה שלו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.