פורסם 2014 באוגוסט 511 שנים ברשותי רמקולים של Creative מדגם: Creative I -Trigue 3220 כבר הרבה שנים והייתי מעוניין לשדרג אותם. ראיתי את הדגם הנ"ל M - 200 2.1 MICROLAB.הייתי מעוניין לדעת האם מדובר בשדרוג לעומת הרמקולים שיש לי כעת.במידה ולא, אשמח להצעות אחרות בתקציב של עד 300 ש"ח בדגש על שלט לשליטה בווליום (בגלל שהרמקולים נמצאים על מדפים).תודה מראש. נערך 2014 באוגוסט 511 שנים על-ידי Ran Ventura
פורסם 2014 באוגוסט 1111 שנים מה זה "כי הרמקולים נמצאים על מדפים"? בד"כ השליטה בווליום נמצאת בסאב, וסאב אמור להיות על הרצפה. גם אותו אתה שם על מדף?
פורסם 2014 באוגוסט 1211 שנים מחבר הסאב על הרצפה והרמקולים נמצאים מעט גבוה יותר משולחן המחשב ככה שהגישה אליהם לא נוחה במידה והשליטה בווליום היא מהם. לכן אני צריך רמקולים עם שלט חוטי לשליטה בווליום ולכיבוי והדלקהכפי ששאלתי בפוסט הראשון.
פורסם 2014 באוגוסט 1311 שנים לא מכיר את הקריאייטיב שלך, אבל ה M200 הם דגם די בסיסי לכן אני לא חושב שיהיה שדרוג משמעותיFC330 נשמעים הרבה יותר טוב, אך כפתור הווליום נמצא על הסאבFC530 או FC530U באים עם שלט
פורסם 2014 באוגוסט 1711 שנים אני מכיר טוב את ה FC530U והם פשוט תענוג, צליל נקי ובאס חזק. הכל נישלט בצורה נוחה מאוד מהשלט. במחיר של כ 330 שקלים ניראה לי מעולה. ממליץ. צריך רק לראות שאורך החוטים יספיק כדי למקם אותם כפי שאתה מתכנן כי הם לא יותר מידי ארוכים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.