עבור לתוכן

אסף מרגלית- שוב מפגין ידיעותיו

Featured Replies

פורסם

למה הוא מדבר אם אין לו מושג על מה אתה מדבר???

שוב...

כל הזכויות שמורות לאסף מרגלית בגיליון 64 של עסקים@מחשבים

פורסם

מה אכפת לך.....

הוא קיבל מספיק כסף על זה. ;D

פורסם
  • מחבר

מ- Nvidia....

;D ;D ;D ;D

פורסם

אהבלים. מה זה בדיוק "מנוע 8500"? מנוע עם 8500RPM?

:-X

פורסם
  • מחבר

מוכנים לעוד?

שימו לב שכדי להשיג את האפקט של תנועה והתמצאות במרחב, יש צורך במעבד מעבד גרפי מיוחד

פורסם

אולי 8500כ"ס???

:lol:

פורסם

זו תעמולה מיסודה אתם יודעים שככה הקומוניזם התחיל.

פורסם
  • מחבר

נו ברור, כולם יודעים שהקומוניזם התחיל בגלל של-NVIDIA היו יחסי ציבור יותר טובים...

כמו שסבתא שלי אומרת- "זה מתחיל ב- Nvidia ונגמר בקומוניזם"

פורסם

הכל כאן (בערך) נכון חוץ משני דברים עיקריים:

1. חבל שהוא לא יודע להבדיל בין איכות תמונה של כרטיס לבין מהירות של כרטיס. הכרטיסים של NVIDIA מציגים איכות יותר טובה בתלת מיימד? אם כבר אז מהירות (על זה אין וויכוח...... TI4600 קורע אותו. למרות שזה לא פייר כי ראדון 8500 זה דור ישן, מילא, עוד מעט יצא חדש).

2. הוא אומר שATI הייתה ידועה בתור יצרנית של כרטיסי מסך חלשים והכל ורק בשנתיים האחרונות היא נכנסה לתחום עם כרטיסים חזקים. עד לפני שנתיים בערך לNVIDIA היה את TNT 2..... ולATI היה את ATI RAGE 128 FURY 32MB שהתחרה בו בכבוד. אז מה הזה הבולשיט הזה? בכלל, NVIDIA רק נכנסה לתחום לפני שנתיים. אם הוא היה הולך עוד שנה אחורה לNIVDIA אפילו לא היו עדיין כרטיסי מסך (למרות שהחברה הייתה קיימת).

פורסם

עיתונות כתובה תמיד הייתה שווה ל( | ) מבחינת הרמה במחשבים...

פורסם

ניראה לי שהוא התבלבל עם ה 8500 all in wonder ביגלל שהוא באמת תומך בהרבה דברים שאין לי כח לפרט כגון כרטיס טלויזיה מובנה והוא 8500 מוחלש אבל הוא בכול זאת נותן ביצועים גובהים ניראה לי שפה הכתב היתבלבל בגלל הדרייברים שלא מאפשרים לכרטיס למצות את כל היכולת שלו

פורסם
  • מחבר

ניראה לי שהוא התבלבל עם ה 8500 all in wonder ביגלל שהוא באמת תומך בהרבה דברים שאין לי כח לפרט כגון כרטיס טלויזיה מובנה והוא 8500 מוחלש אבל הוא בכול זאת נותן ביצועים גובהים ניראה לי שפה הכתב היתבלבל בגלל הדרייברים שלא מאפשרים לכרטיס למצות את כל היכולת שלו

א. יש כרגע דרייברים מעולים, כמובן שתממיד יש מה לשפר אבל יש דרייברים חדשים וטובים.

ב. סמוך עליו שהוא לא התבלבל... הוא מקבל כסף בשביל לפרסם את Nvidia

פורסם
  • מחבר

super color יש חיה כזאת?

פורסם

כמובן, מי לא מכיר את חברת סופר קולור (שהיא לא אחרת מהעושקת, POWER COLOR)

וברור, הרי כלום יודעים שSIS משוקים את הכרטיסים של NVIDIA. אופס? טעת! SIS מיצרת ציפים, בעיקר ללוחות אם, ותכנס לכרטיסי המסך, ולא מיצאת את החומרה עצמה.

וMATROX, בכלל, מר מרגלית, המליץ לי לרכוש את הגיפורס 3 TI 200.

אופס! מטרוקס מיצרת את הכרטיסים מהציפים שהיא "מכינה" ומצטינת בתחום ה2D המקצועי בעיקר.

טשלא יעבדו עלכם... :-X

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים