עבור לתוכן

רכישת מסך מאייבורי

Featured Replies

פורסם

שלום וברכה,

מאחר ועד שבוע הבא אני באילת (במסגרת צו 8), חשבתי לנצל את ההזדמנות ולרכוש מסך מחשב ללא מע"מ מאייבורי. קראתי פה ביקורות שליליות על אייבורי. האם לנצל את ההזדמנות לרכישה ללא מע"מ או לוותר?

אגב, בכמה פעמים יצא לי לפנות לאייבורי למימוש אחריות וקיבלתי שירות טוב. לדוגמא במארז שנשבר באשמתי וכן ב 2 דיסקים שרכשתי בהזדמנויות שונות, לכן אשמח לפירוט מה הבעיה ברכישה מהם ובאחריות שלהם.

תודה!

נערך על-ידי yitshak

פורסם

כבר מזמן שלא שמעתי תלונות משמעותיות על השירות של אייבורי. היתה כנראה תקופה פעם שהם היו בעייתיים, אבל השתפרו מאד לאחרונה, ולא נראה לי שיש בעיה כיום לקבל מהם שירות סביר.

פורסם
  • מחבר

תודה.

אם כך, אודה להמלצה על מסך (רצוי שניתן לרכוש מאייבורי).

מצאתי הרבה מדריכים, אך לא מצאתי המלצות לדגמים.

אם יש כזה דבר, רצוי דגם אמין שלא סובל מפיקסלים בהירים ומפיקסלים שרופים.

אם יש דגם שכולל רמקולים מובנים בעוצמה מספיק חזקה אשמח (באלה שאני מכיר, עוצמת הרמקולים חלשה. אני מעדיף מובנים, כי אני שונא את כל החוטים מאחורי המחשב...)

המסך אמור לשמש את חמותי (לכן רצוי מסך גדול. האם כדאי מסך תלת מימד עבור צפיה בסרטים?)

ואת הנכדים שבאים לשחק (ילדים קטנים, לא גיימרים. האם כדאי עבורם מסך מגע?)

נערך על-ידי yitshak

פורסם

תקציב?

לא מכיר מסך עם רמקולים עם עוצמה או צליל סביר

פורסם
  • מחבר

לא אני משלם, אלא חמותי, אז קצת קשה לי לקבוע את התקציב, אבל בגדול, תקציב לא בסדר גודל של מסך לגפיקאים מקצוענים, אלא למטרות שרשמתי לעי"ל. תודה על העזרה.

נערך על-ידי yitshak

פורסם

הפטור ממע"מ חל רק על מסכים וטלוויזיות עד 25",כלומר הגודל המקסימלי שתוכל לקנות הוא 24".

המסכים של דל נמכרים במחיר לא רע בסניף אילת- 999 ש"ח עבור U2412M או 826 ש"ח עבור P2414H.

אתה יכול לקרוא על שניהם בפורום, גם היום כתבו על השוואה ביניהים.

האחריות היא שלוש שנים ע"י דל ישראל בבית הלקוח,אתה לא אמור להגיע לחנות כדי לממש את האחריות.

לKSP יש שני סניפים באילת. אם המסך שאתה מחפש לא זמין באייבורי, תוכל לבדוק גם שם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים