פורסם 2014 ביולי 2911 שנים שלום רבאני שוקל להחליף את המסך שלי ל 27". אני מחפש מסך ALL ROUND שיש לו איכות צבעים גבוהה שיתאים לתכנות, ישיבה ממושכת וקריאה מהמסך, צפייה בסרטים, ומשחקים.המסך הזה נראה לי סבבה אבל הבנתי שיש לו INPUT LAG והוא לא ממש למשחקים, אז אשמח לשמוע את דעתם של אלו שיש להם את המסך. עד כמה זה גרוע? האם זה משהו שמורגש? תודה רבה לעוזרים
פורסם 2014 ביולי 2911 שנים הכל עניין של השוואה והרגל. מי שרגיל לזמני תגובה מהירים אין ספק שיסבול קצת עם המסך.אבל, זה תלוי גם בשימושים. למשל, משחקי עולם פתוח וגוף שלישי יראו מעולה וישחקו נהדר על המסך. משחקי גוף-ראשון בעיקר תחרותי יהיה בעייתי. משחקי עלילה עם קצב יותר איטי יהיו בסדר גמור. משחקי אסטרטגיה וכאלה דוגמת דיאבלו הם הצד החזק שלו, שם הרזולוציה והגודל משחקים תפקידאחרי כשנה עם המסך הזה אין לי חרטות בקניה שלו. איכות התמונה פנטסטית והשטח הנדל"ני בהחלט שווה. אם הייתי משחק ורק משחק הייתי כנראה בוחר במסך אחר דוגמת U2312HM של דל. נערך 2014 ביולי 2911 שנים על-ידי djelectric
פורסם 2014 ביולי 3111 שנים מחבר תודה רבה djelectric יש לעוד מישהו את המסך? או מישהו יכול לחשוב על מסך יותר טוב?
פורסם 2014 ביולי 3111 שנים גם לי יש את המסך הנ"ל כשנה, נדמה לי שרכשתי אותו בקניה קבוצתית כאן.אני מסכים עם כל מילה של DJ ELECTRIC.אני לא משחק הרבה מאוד, משחקים כגון מירוצי מכוניות וכדומה אינם מעניינים אותי,כך שאין לי אינדיקציה בתחום הזה.לגבי משחקי אסטרטגיה (באבחנה גבוהה), גוף שלישי (Wolfenstein) המסך מצויין.כפי שאמר קודמי, שטח המסך הענק תורם המון לחווית המשחק.
פורסם 2014 ביולי 3111 שנים מסך נהדר, אבל למשחקי FPS אני מחזיק גם 23" 120 הרץ. מעדיף לשחק FPS על מסך הרבה יותר קטן ב-120 הרץ מאשר על הדל.
פורסם 2014 באוגוסט 611 שנים מחבר תודה רבה לכל המגיבים, האם קיים היום מסך שיש לו את שניהם? גם איכות התמונה כמו בדיל וגם המהירות בשביל משחקים, או שהגזמתי
פורסם 2014 באוגוסט 611 שנים הגזמת :-)העניין הוא שנכון להיום פאנל IPS מוגבל ל60 הרץ.אבל יש גם צגים בעלי פאנל VA בקצב רענון של 120 הרץ, אבל הם יקרים בטרוף...ופאנל VA הוא בעצם TN משודרג.אבל זה בהחלט לא אומר שצריך לשלול פאנל IPS לגיימינג, אם אתה לא מחצית מהזמן שלך מטייל בלאנים, אתה בהחלט תהנה (מאוד) ממסך בעל פאנל IPS גם במשחקים!
פורסם 2014 באוגוסט 611 שנים ופאנל VA הוא בעצם TN משודרג.לא באמת. VA, TN וIPS הן טכנולוגיות שונות בבסיסן.
פורסם 2014 באוגוסט 611 שנים מחבר תודה רבה לכולם, אני חושב שאני הולך עליו. נראה לכם שהוא יותר איטי או יותר מהיר מהמסך שלי היום LG L246WH?
פורסם 2014 באוגוסט 711 שנים לא באמת. VA, TN וIPS הן טכנולוגיות שונות בבסיסן.מסכים איתך, השתמשתי בהגדרה לא נכונה. כי רציתי להסביר בפשטות את הרמה הצפוייה מכל פאנל, ולהמחיש כי בפאנל IPS ההבדל ממש מורגש להבדיל בין הVA לTN. למרות שגם פה יש הבדל, אבל לדעתי ומנסיון שהיה לי עם שני הסוגים, ההבדל הוא "יחסית" קטן יותר בינם לבין הIPS...ושרכשתי מסך בעל פאנל IPS ההבדל ממש ניכר בעין (U2414H).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.