עבור לתוכן

Logitech G710+ vs Logitech G510s

Featured Replies

פורסם

יש את שני המקלדות האלה בדיל ממש טוב באמאזון, יש לי מי שמביא אותם.

איזה כדאי לי לרכוש?

המקלדת לגיימינג והקלדות בוורד וחשוב שתהיה "Fancy". ;)

אני מתקדם ממקלדת ממברנה של 100 ש"ח כך שזה יהווה שיפור טוב ובא לי במקום.

זה הקישור

רק דעה מה יותר טוב כדי שאוכל להזמין לפני שיעלם הדיל

תודה

דובי

פורסם

G510s היא מקלדת ממברנת גומי ו-G710+ היא מקלדת מכנית עם סוויצ'ים חומים.

אני אישית מבין שתיהן הייתי קונה את ה-G710+, זה כבר יהיה שדרוג לעומת המקלדת הנוכחית שלך. זאת דעתי בכל אופן.

פורסם
  • מחבר

אז נשאר לי נטו להחליט כמה אני רוצה את הצבעים המתחלפים במקשים.

אני מתקדם ממקלדת "מעפנה" יחסית לא כי ההקשות לא נוחות, הן ממש לא מפריעות לי אלא כי המקלדת כבר ישנה מכוערת ושרוטה.

מה ההבדל בפועל בין ממברנה למכני? אם יש לך בשני מילים אודה לך

פורסם

אי אפשר להסביר את זה בשתי מילים. עדיף שתקרא את 6 העמודים הראשונים של דיון "ריכוז מידע על מקלדות מכניות".

בקצרה, זה משנה את חווית ההקלדה. לדוגמה, לי הרבה יותר כיף להקליד על מקלדת מכנית. להקליד על מקלדת ממברנת גומי מרגיש לי כמו להקליד על ספוג.

זאת דעתי האישית.

פורסם
  • מחבר

אוקי, אני יעשה את זה עכשיו

- - - תגובה אוחדה: - - -

אני מקווה לרכוש היום ולכן:

את מכירה מקלדת מכנית עם תאורה RGB?

כמובן אפשר לרכוש בארה"ב

פורסם

+g710 לא למצמץ בכלל.

פורסם
  • מחבר

אבל (כן, כן, התלהבות של הנייח הראשון) אני רוצה גם RGB יפה ו"מגניב" (מה לעשות, הילד שבי)

ולכן אני רוצה מכנית עם RGB במידת האפשר

פורסם

הRGB יפסיק לעניין אותך הרבה יותר מהר מה G710+ , מה גם שהתאורה הלבנה של ה G710+ ממש יפה.

לא תצטער.

פורסם
  • מחבר

i'm count on youre word....

Splashy, את מצטרפת להמלצה?

פורסם

your*

G710 מעולה, אני גם ממליץ. כל כך מצטער שמיהרתי ולא קניתי אותה בעצמי.

פורסם

אני לא יודע כמה זה רלוונטי כרגע, אבל בגדול, קשה להמליץ לך על מקלדות מכנית כי זה עניין של התאמה אישית. כל מתג בצבע שונה הוא בעל הרגשה שונה (משקל, בנייה שונה, צליל אחר (יש רועש, יש שקט)).

בלי ניסיון קודם, קנייה על עיוור היא "סיכון". וגם תדע שהמקלדת הזאת בארץ עולה כרגע 790 שקל.

ולפי דעתי, אם הדיל זול יותר בצורה משמעותית, יש לך גם את האופציה למכור את המקלדת. זאת מקלדת איכותית, ותוכל למכור אותו במחיר טוב גם כ"יד שניה", אם לא תאהב את ההרגשה שלה.

פורסם
  • מחבר

עדכון:

אחרי שאופציית הייבוא (הספציפית) ירדה מהפרק עד לעוד חודשיים, החלטתי לרכוש מקלדת בארץ.

אז הנה קצת רשמים:

(הרכישה התבצעה בבאג, קיבלתי מחיר טוב למקלדות שם)

הגעתי לחנות, בדקתי איך מרגישה המקלדת Razer BlackWidow המכנית (עם הסוויצ'ים החדשים של רייזר) והיא הרגישה נחמד. מצד שני, באותו מחיר היה את הSteelSeries APEX הצבעונית.

כמו שעקבתם בדיון בטח הבנתם, לקחתי את הסטילסירייס. אני היום עם ממברנה, חשבתי בטח זה יהיה דומה.

הגעתי הביתה, היה ממש נחמד לשחק עם האורות (באמת מקלדת מגניבה) ואז הלכתי לת'כלס, התחלתי לשחק.

היה נחמד חמש דקות עד ש.... הבנתי למה ממברנה זה "sucks". בצירוף מקשים של W+D+SHIFT+X, הX לא עובד. הווי אומר, שכשאני רץ, פונה ימינה תוך כדי ריצה (COD-BO) ומנסה להניח Claymore, הX לא מגיב. הייתי צריך לשחרר את אחד המקשים מהצירוף כדי להניח את הקליימור. זה הספיק... ואז הבנתי למה אני צריך מקלדת מכנית.

יש לציין שאני משתמש במקלדת Microsoft Digital Media Pro משנת תרפפ"ו בערך אך היא לא עשתה לי בעיות בצירופי המקשים הרלוונטיים.

תוך שעה מרכישת המקלדת, חזרתי לבאג, החלטתי סופית שאני משקיע עוד כמה גרושים והזמנתי את הBlackWidow Ultimate 2013. למי שלא מכיר, ב2014 רייזר החליטו לייצר סוויצ'ים באופן עצמאי (מי שרוצה הסבר נרחב על כך, LinusTechTips מסביר יפה על כך, כאן המקום להמליץ על הערוץ שלו).

אז אם אני רוכש מכנית, לפחות שתהיה Cherry MX. המקלדת תגיע בסופ"ש, אספר לכם רשמים כשתגיע.

תודה רבה לכם על ההפניה למכנית, כנראה הייתי צריך את ה"ניסיון" כדי להבין למה מכנית.

ראוי לציין את באג (רחובות) שפתחו לי את המקלדות שרציתי ונתנו לי להרגיש אותם, כמו כן קיבלו את המקלדת חזרה ללא בעיה אפילו שהשתמשתי בה (כמובן שהכל הוחזר לגמרי כמו חדש).

הסיבה שאני מציין לשבח כי יש הרבה חנויות שלא היו נותנות את זה.

פורסם
  • מחבר

במילה אחת: מדהים!

אחלה מקלדת ממש נוחה למשחקים, ליגה אחרת מממברנה לגמרי.

במשחקים אני מרגיש את השיפורים ישר (כן כן, גם ב K-D Ratio) ובהקלדות גם, ממש נוח.

פורסם

אני רוצה לדעת, כשאתה משתמש במקלדת הblack widow החדשה, אתה לוחץ על הכפתורים עד הסוף, או שקל לך לעצור באמצע ולעבור לכפתורים אחרים?

יש תלונות היום על המתגים החדשים של רייזר, שהעיצוב גורם למשתמשים ללחוץ עד הסוף בלי ברירה, מה שדי הורס את הרעיון וההרגשה בשימוש של מתגים טקטליים.

מה גם שאני רוצה לתקן אותך, אלה לו מתגים שרייזר מייצרת בעצמה, אלא היא קונה אותן מחברה שנקראת kailh, חברה סינית שבונה חיקוי זול יותר למתגים של cherry הגרמנית.

פורסם
  • מחבר

כמו שהדגשתי, רכשתי דווקא את הדגם הותיק מ2013 עם הCerry MX Blue מכיוון ששמעתי שמועות לא טובות על המתגים החדשים, לינוס בסרטון המצורף גם אומר מילה על כך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים