עבור לתוכן

מחפש המלצה לMP3 PLAYER עד 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

מחפש המלצה לMP3 PLAYER עד 2000 ש"ח (עדיף יותר לכיוון 1000 אם יש...)

דרישות:

גודל קומפקטי מאוד

אחסון לפחות 100 MP3

וזמן בטרייה ארוך

נחמד אם יהיו פיצ'רים נוספים כמו FM RADIO, הקלטה וכו

תודה

פורסם

100 מגה? 100 שירים (450 מגה)? לדעתי תחפש נגן גיגה וחצי טוב כמו הנגן של ריאו או של i-river. או אם אתה רוצה משהו יותר גדול שיהיה גם מקום לאיכסון וכאלה אז אפשר את המובו2 4 גיגה. לא נראה לי שיש צורך ליות מזה.

אגב, אין בהם רדיו, אבל היחיד עם רדיו מובנה הוא הIHP והוא רק מתחיל בארץ ב2500 (חו"ל 330$)

פורסם

אני לא רוצה ליפתןח נושא חדש (תמיד סוגרים בלי סיבה נורמלית) אני מעונין ליקנות נגן MP3 אולי תוכלו להמליץ על אחד זול ואמין יחסית למחיר של עד 450 כולל הכל? אני מעדיף 128 למרות שגם 64 מספק שמעתי על חברה RCA לחבר שלי יש נגן שלהם והוא ממש מרוצה אבל אני לא מצליח לימצו אותו מה דעתכם על החברה? ולגבי פותח התרד תישאל על זה http://www.omc.co.il/view.product.php3?ProdID=10491&Count=0410145145 הוא די זול יחסית והוא ממש טוב לחבר שלי מאשדוד יש אחד והוןא יותר ממרוצה

פורסם

סוגרים כאן לא כי אין סיבה, כי אתה פותח מספר ת'רדים באותו נושא.

וגם אסור לגנוב ת'רדים (מה שעשית כרגע).

תקרא שוב את חוקי הפורום היטב בבקשה כדי למנוע צרות נוספות.

פורסם

אני לא רוצה ליפתןח נושא חדש (תמיד סוגרים בלי סיבה נורמלית) אני מעונין ליקנות נגן MP3 אולי תוכלו להמליץ על אחד זול ואמין יחסית למחיר של עד 450 כולל הכל? אני מעדיף 128 למרות שגם 64 מספק שמעתי על חברה RCA לחבר שלי יש נגן שלהם והוא ממש מרוצה אבל אני לא מצליח לימצו אותו מה דעתכם על החברה? ולגבי פותח התרד תישאל על זה http://www.omc.co.il/view.product.php3?ProdID=10491&Count=0410145145 הוא די זול יחסית והוא ממש טוב לחבר שלי מאשדוד יש אחד והוןא יותר ממרוצה

מילא לגנוב תראד...זה אפשר לתקן בקלות (תפתח תראד מששל עצמך)

אבל לתת עצה שגויה? זה הרבה יותר חמור. הזן כמה שהוא טוב, גדול מאד בגודל הפיזי, הוא לא כל כך קומפקטי. ואין לו רדיו ופיצרים מיוחדים אחרים.

עדיף לבנאדם הזה לחפש איזה נגן גיגה וחצי-4 גיגה.

פורסם
  • מחבר

תודה SHIBBI

אודה לך אם תוכל לכתוב את שמות הנגנים שהמלצת באנגלית עם שם החברה ודגם מדויק (אני ממש לא מכיר את התחום)

לינקים לחנויות או HOMEPAGE שלהם יהיה ממש מעולה

תודה !

פורסם
  • מחבר

לא מצאתי את הדגם הזה בזאפ

מצאתי כ-20 דגמים אחרים של IRIVER

האם תוכל להמליץ על דגם שקיים בארץ?

תודה

פורסם

אז תגיד שבארץ....בארץ אין כלום, אולי אייפוד של 4 גיגה או משהו כזה...אבל חיי בטריה קצרים.

פורסם

לך על הIPOD MINI שוקל 100 גרם בלבד

http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=617&p=0

גם אני הייתי רוצה דבר דומה...

אבל יש לו זמן בטריה של פחות מ8 שעות...קצת מידי לטעמי, עדיף לשקול כבר את הDJ DELL 15 גיגה במחיר דומה, הרבה יותר יכולת גודל כמעט כמו של אייפוד וסאונד מעולה, וקרוב ל20 שעות נגינה!

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

טוב, אז אני עדיין מתלבט בין: (אני עומד לקנות בארץ :-\ )

MUVO NX 256MB - כ- 1000 ש"ח

MUVO 1.5GB - כ- 1300 ש"ח

IRIVER IFP190 - כ- 1000 ש"ח

אני לא בטוח אם 256MB יספיקו לי, ה IRIVER בא עם רדיו ואוזניות טובות

האם ה MUVO 1.5GB יעבוד בלי לקפוץ בג'וגינג?

קראתי את ה REVIEW של HWZONE על NUVO 4GB, האם ה 1.5GB זהה לו (להוציא את הנפח...)?

האם כל המכשירים הללו תומכים ב MASS STORAGE DEVICE, כלומר שהם מזוהים בתור כונן חיצוני ואפשר לבצע DRAG AND DROP של קבצים?

האם הם מנגנים MP3 בכל BITRATE? (תמיד מדובר על MP3 ב128BPS ואני רוצה לנגן גם דיבורים ב24BPS ובמונו )

אשמח לשמוע דעות מאנשים שיש להם את הדגמים הללו ובייחוד על אורך חיי בטרייה "בשטח"

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים