עבור לתוכן

פתיחת פורטים

Featured Replies

פורסם

היי

יש לי בעייה עם פתיחת פורטים (דיי מוזרה לדעתי)

אז ככה:

שאני מנסה להכנס מהlocalhost:port הכל עובד

שאני כותב את הip שלי מהאתר הזה:http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/ ואז:port זה לא עובד

ניסיתי בכמה אתרי בדיקת פורטים, בכולם היה כתוב שהפורט סגור (גם שהתוכנה פעלה וגם שלא)

למישהו יש הצעות למה אני אמור לעשות?

תודה מראש

פורסם

איזה כתובת IP אתה כותב (שאני מקווה שהקונספט של RF1918 מובן לך)?

אתה יודע איך NAT עובד?

פורסם
  • מחבר

אני לא כל כך מבין בנושא של איך דברים באינטרנט עובדים וכל זה....

כל מה שרציתי זה לפתוח פורטים

ובנוגע לשאלות שלך: אין לי מושג מה זה

RF1918

או מה זה בכלל nat

אשמח אם תוכל להסביר

בנוגע לכתובת ip, דינמיק אם לזה התכוונת

פורסם

מה אתה רוצה להשיג, בסופו של דבר?

גישה לשרות כלשהו שרץ על המחשב שלך מבחוץ?

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לפתוח שרת משחק על port

אז כן

פורסם

אוקיי, אז תפנה לפורט של המחשב שעליו השרת הזה רץ.

אין פה שום עניין של סגירה או פתיחה. אתה צריך להכניס רשומות NAT סטאטיות כי ציוד התקשורת שלך לא יודע לנתב בקשה שיוזמים מבחוץ מבלי שיוגדר לו.

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי,

אני לא מומחה בדברים שקשורים לאיך האינטרנט עובד וכל זה, תוכל בבקשה לתת הסבר או לשלוח מדריך למה אני אמור לעשות?

תודה

פורסם

אי אפשר להעביר את כל התורה על רגל אחת - ולכן אתה צריך להבין לא מעט מושגים כדי להשיג את מה שאתה מבקש

אני דוגל בכך שאין הביישן למד ואין הקפדן מלמד

אז בצורה די סכמטית:

יש לך מכונה בפנים הרשת (משמע כל מה שמהנתב פנימה)

אתה מעוניין שיגיעו אליה מהעולם (משמע כל מה שמהנתב ואילך)

אתה צריך להגדיר בנתב שכל מה שמגיע בפורט מסוים מהעולם ייכנס פנימה אל מכונה מסוימת

אתה יכו לגם להעזר ב - http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/

אבל אני באמת ממליץ שתבין על מה מדובר ולא "תעשה כמו תוכי"

כמו כן הייתי ממליץ להשתמש באיזה DNS דינאמי כדי להקל על העניין

תציין מה לא מובן לך ממה שכתבתי ועליו נרחיב.

הערת אגב - אני לא יודע מה דרישות רוחב פס\רציפות של שרת משחק. אז יכול להיות שגם שתגיע למצב שזה עובד - זה לא יעבוד טוב כי ה"צינור" שאתה יושב עליו לא רחב מספיק.

בהצלחה,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

בנוגע לרוחב פס, השרת פועל מעולה על hamachi אבל התכנון היה שהhamachi יהיה זמני עד שהפורטים יעבדו

בנוגע לdns, אתה מדבר על ip דינאמי? ולמה צריך את זה? אתה מדבר על הבעיה שכבתי בהודעה הראשונה?

פורסם

אני מתכוון DNS דינאמי - בד"כ ה-IP שלך כלפי העולם הוא משתנה (אלא אם הגעת להסדר מול הספק גישה שלך)

אז כדי שיהיה יותר נוח וקל לגשת כדאי להשתמש בשירותים של DNS דינאמי (הרעיון הוא שכל פעם שמשתנה לך הכתובת לגישה ה-DNS יצביע בהתאם)

לגבי רוחב פס - אם זה עובד עם HAMACHI שמוסיף עוד שכבה שבטח לא מאיצה את העניין אז אני מאמין שזה יעבוד גם בלעדיו.

בהצלחה

גבריאל

פורסם
  • מחבר

multicore

תוכל לכוון אותי באופן מדויק ככל שניתן למה שאני צריך להגדיר בראוטר? (בכדי שיהיה לי רשומות nat סטטיות כמו שאמרת)

אני לא מבין בעניין של הרשתות וכו' והפתיחת פורט לא הייתה בשביל ללמוד איך להגדיר כל מיני דברים אלה בשביל משחק

לחלופין, תוכל לכוון אותי למה אני צריך לחפש בכדי להשיג ראוטרים שהעסק של הפורטים יעבוד מראש (אני מכיר מישהו שזה פשוט עבד לו)

תודה מראש

פורסם
  • מחבר

multicore

עקבתי אחרי המדריך (בחרתי את הדגם המדויק של הראוטר, שהוא netgear dgn2200 של בזק)

לא מצאתי בממשק של הראוטר את האפשרות port fordwarding (בתמונות מהמדריך האפשרות היתה קיימת)

אולי צריך להחליף את הקושחה של בזק בקושחה שיש בה את האפשרות הזאת?

תודה מראש

פורסם

אני לא מכיר ציוד של בזק מאז 2008...

מה אתה כן רואה בממשק?

פורסם
  • מחבר

בדיוק באתי לכתוב שבסוף הצלחתי

תודה בכל זאת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים