פורסם 2014 ביולי 2711 שנים שלום לכולם יש לנו בארגון office 2010 יש לי תיבה עם כמה תיקיות בכל התקיות אני רואה את כל ההיסטוריה של המייל מלפני שנה רק בדואר נכנס אני רואה רק שבועיים אחורה וכל יום שעובר זה מוחק עד לבדיוק התאריך של לפני שבועיים לא מצאתי דרך לפתור את זה אודה לכל המסייעים
פורסם 2014 ביולי 2811 שנים מחבר אני ארצה לשמוע תשובה אם זה לא הפורום המתאים תפנה אותי לאן שצריך או לחלופין תערוך את ההודעה
פורסם 2014 ביולי 2811 שנים אני לא צריך לערוך לך את ההודעה. פשוט לא ברור איך השאלה נכנסת למסגרת של תחום הIT?אז יש לך הגדרה מסויימת או חוק באאוטלוק שיוצרים את המצב. זאת שאלת תוכנת נטו, כפי שאני רואה אותה ולא שאלה שמנהל רשת אמור לשאול.ספר קצת על הדרך שלך לאבחן את הבעיה ומה היו התוצאות.
פורסם 2014 ביולי 2811 שנים מחבר ראשית ניסתי להריץ את הכלי cleanviews ואחרי זה את cleanrules כדי לשלול את הנושא של חוקים מסוימים ולאפס את ההגדרות תצוגה אחרי זה בניתי פרופיל חדש במייל (בדקתי את המייל גם בממשק ה- OWA ) בדקתי שאין איזה ארכיון שבעצם מגבה אותה לתוך תיקיית ארכיון ייעודית מה שהפליא אותי שהבעייה קיימת רק על התיקייה של דואר נכנס ולא על שאר התיקייות שמתחת להם
פורסם 2014 ביולי 2811 שנים אתה בטוח שלא מורץ פילטר תצוגה על התיקיה?http://office.microsoft.com/en-001/outlook-help/remove-a-view-filter-HP005242984.aspxכמו כן - ואני לא שואל סתם - האם יש לך אנטיוירוס של ESET בתחנה?
פורסם 2014 ביולי 2811 שנים תדביק תמונת מסך בבקשה - אתה עובד מול POP IMAP או שרת דואל מסוג Exchange?הערה למנהל - נא להעביר זאת לתוכנהתודה,גבריאל
פורסם 2014 ביולי 2811 שנים מחבר יש לי העדפה לא להוציא דברים מהארגון אני יפשט לך את זה שזה יהיה לך יותר ברור יש את תיבת הדואר נכנס ומתחתיה כמה תיקיות שיש עליהם rule כל התיקיות מצוינות וכל המיליים שמה תקינים רק התייקיה עצמה הראשית של תיבת דואר נכנס מוחקת לי מיילים ומשאירה לי רק מיילים של עד שבועיים אחורה אציין כי מחקתי את כל הכללים לפרק זמן די ארוך של למעלה מעשרה ימים לראות את זה שומר לי מיילים אבל גם זה לא עזר לי תודה על ההבנה והרצון לעזור
פורסם 2014 ביולי 2811 שנים תבדוק שלא מוגדרת התיבה על סלולרי/טאבלטקרה לי שגלאקסי כלשהו מחק לי פריטים (ובמיידי גם באווטלוק)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.